World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
nemas campit medzi domami.. mas mat velkom volny priestor. Stug ma silne a presne delo.
urcite by som nebol medzi budavami, kde mi moze z blizka zhodit pasy.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Cromwell je trochu OP, ale ked o ultra mega giga hyper OP sa da hovorit len o USSR
Konkretne napr. s KV-1S mam problem
Konkretne napr. s KV-1S mam problem
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
lacikaboss napísal:nemas campit medzi domami.. mas mat velkom volny priestor. Stug ma silne a presne delo.
vieš prd kde ten dom bol a prečo som tam ja vlastne bol...svoju úlohu som si plnil podľa možností, ak si odmyslíš ten dom, tak to je taká istá situácia ako keby som bol v kríku uprostred pola....
- M1ch4l
- VIP
s TDckami je to tak. Nemozes sa stazovat na to, ze sa nestihas tocit za Cromwellom. Akonahle sa tank dostane za teba, prakticky nemas sancu. A to nielen proti Cromwellu. Samozrejme ten hrac s Cromwellom ak ta tam videl sameho, tak siel po tebe, pretoze vedel, ze je to lahky kill.
Naposledy upravil/-a M1ch4l v Po 31. Dec, 2012, 20:47, upravené celkom 1 krát.
cool down kamrade..
keby si nebol pri dome, ale v kriku, tak ho detekujes.
Ked chytim zly team, zapnem znova a zlepsim si naladu.
keby si nebol pri dome, ale v kriku, tak ho detekujes.
Ked chytim zly team, zapnem znova a zlepsim si naladu.
5 sklapov s Crusaderom s 18% HP a prezil som dokonca . Moze byt
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
musim sa ospravedlnit cometu, nakoniec sa s toho vyklul super tank
Ale zasa ten cromwell nieje taký OP ako tu vravíte..je to hodne o tom kto ho riadi...Už som zažil aj také že sa na ma kvomvel nalepil ja som mal Tigra P a chcel sa prestrelovať 1v1...no, tak som ho dal a keďže mi strielal do toho najsilnejšieho miesta z predu tak nebolo o čom....Dobrý hráč vie aj s tým zahrať fakt dobre...ale nevidím dôvod preho ho nerfovať...A zasa tak ľahko to nejde ukrútiť tank...navyše keď je človek aspoň trocha pri zmysloch tak si s tým poradí.
Inak kumujem hneď mokré bedne do toho, lebo čo výstrel to minícia zasiahnutá...prísam vačku v každej hre v ktorej ma strelia mi dajú miníciu. By ma zaujímalo kde presne je uložená keď tak rada stále odchádza.
Inak kumujem hneď mokré bedne do toho, lebo čo výstrel to minícia zasiahnutá...prísam vačku v každej hre v ktorej ma strelia mi dajú miníciu. By ma zaujímalo kde presne je uložená keď tak rada stále odchádza.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
ak myslíš Tiger P , tak by mal mať muníciu za znakom na vezi si myslím.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
tiger P ma municiu hned pod vezou
http://www.wotdb.info/screenshots7/germ ... er_P/4.jpg
http://www.wotdb.info/screenshots7/germ ... er_P/2.jpg
http://www.wotdb.info/screenshots7/germ ... er_P/4.jpg
http://www.wotdb.info/screenshots7/germ ... er_P/2.jpg
cromwella myslim...že čo strela to munícia zničená. Bordeláci britský bordel v tanku, všade náboje a potom to vybuchuje.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- M1ch4l
- VIP
municia na Cromwellovi odchadza aj mne, ale nemozem povedat, ze by odchadzala prilis casto.
Mne sa hrá s každým tankom dobre len s každým inak.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Hmmm, konecne po niekolkych naozaj nadejnych sancach na valecnika som ho dostal Po nejakych 1000 bitkach S kv1 som dal 5 asi 3-4x, s Ch1 asi 5-6x ale teraz to bola lahoda.... SU 26 rulezz!! Milujem ten tancik, ta 122 je perfektna <3
Keď mám na tanku takú malú dierku po zásahu to je z podkalibernej ?