Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
Okej ved pohoda, 100 ludi, 100 chuti.
Hawkeye : Ak predam CR-V, kupim si asi toho Civica, velmi mi padol do oka pri vcerajsej jazde.
Hawkeye : Ak predam CR-V, kupim si asi toho Civica, velmi mi padol do oka pri vcerajsej jazde.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ja som sa rozhodoval chvilu medzi starsim civicom a.k.a UFO ale nakoniec lancer je lancer a ma popravde lepsi look...
ten novsi sa mi zda dizajnovo krajsi od starsieho civica ale stale to nieje ono, tak ci tak honda je good choice...
ta 1.8 je klasika alebo uz s turbom?
ten novsi sa mi zda dizajnovo krajsi od starsieho civica ale stale to nieje ono, tak ci tak honda je good choice...
ta 1.8 je klasika alebo uz s turbom?
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Klasika, turbo v civicu bude asi az typer 10g v roku 2015.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
nj mat tam turbo tak to je divocina aj do lancera keby daju turbo tak to ma vykon niekde okolo 170k ak nie viac a bolo by to
ale klasika je klasika
ale klasika je klasika
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
daju turbo ale motor 1.0 ....mne sa strasne nepacia tie novsie civicy aka dojebane ufo... posledna pekna okolo roku 2000 a potom dovi... samozrejme len moj nazor
- Wizik
- VIP
Musia davat male motory kvoli emisiam. Keby dali turbo do 1.8 vtec, tak to ma daleko cez 170 koni si myslim. Typer je 2.0 bez turba a ma 201 koni, alebo taka Honda S2000. Hold, inziniery v Honde to vedia, len tie emisne sracky ich tahaju ku dnu.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
do p... aj s emisiami... nech zavedu osobne kvoty, napr. prestanem doma kurit uhlim a za odmenu si mozem kupit auto s normalnym motorom
odhrabavat lambo s kovovou lopatou hovori jasnou recou o majitelovi (aj ked tam ma foliu).. rovnako startovanie po dlhom case (sudiac podla mnozstva snehu na aute) bez pockania na zhasnutie kontroliek (sudiac podla tonu z palubovky) a potom nekonecne startovanie, lebo tam nema dostatocny tlak paliva .. ale inak pekne auticko do hôr
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
tak hento je pekny kk....t.... ale asi si to nevazi a ti chlapci kukal ako puci haha...
- Wizik
- VIP
Zrejme na to ma, ale aj tak nemam rad takychto zbohatlikov co si absolutne nic nevazia.
Aspon nas mohol povozit.
Aspon nas mohol povozit.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ako on tam hovori, ze ma foliu na aute, takze lak je vraj ok, no aj tak, svetla, okna, emblem na kapote atd. isto zafoliovane nema a v lete na nalestenom aute je kazdy detail vidno
keby tak odhrnal fabiu, tak nikto nepovie ani slovo a este sa na tom bavite
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.