Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

ANONYM_a2

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa ANONYM_a2 »

quicky napísal:daju turbo ale motor 1.0 ....mne sa strasne nepacia tie novsie civicy aka dojebane ufo... posledna pekna okolo roku 2000 a potom dovi... samozrejme len moj nazor
mne sa velmi pacia tie Coupe-cka s 1,7 VTEC
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Tak to coupe je paradne. Sice sa mi z obrazkov moc nepacil ten dlhy zadok, hlavne oproti 6G coupe, ale ked som to videl nazivo, tak som sa zamiloval. Akurat skoda, ze do toho nerobia poriadne motory, aj ked 1,7VTEC staci na sviznu jazdu. Idealne vsak swapnut K20 :)
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
landrower
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa landrower »

toto je najkrajsi civic coupe :)
hatch zase 6g
inak, s tym lambom, nevidim problem.... ked to ma ofoliovane, tak laku sa nic nestane, svetla moc ani neodhrabaval, viditelne len po kapote behal s lopatou.... a to startovanie, talianske auto tak co by ste v zime cakali :D
Steam: michalsveto
CPU Intel Core i5 4670K + CM Seidon 120XL +2x Corsair Quiet SP120
MB MSI Z87M-G43
RAM Corsair XMS3 2x4GB DDR3
VGA Gigabyte N660OC-2GD GTX660 + Accelero Mono Plus
HDDs Crucial MX200 250GB 7mm, Seagate Brracuda ST1000DM003 1TB
CASE Bitfenix Prodigy M
PSU Single sleeved Corsair HX650 + Corsair AF120 LED blue Fan
External HDDs Samsung 750GB + Fantec fanbox FB-35US2 black, Seagate Expansion Desktop 2TB
FANs Corsair AF120 Blue LED
RPM regulation Scythe Kaze Master PRO 5,25" panel
Peripheral
Display 2x Philips 24M1N3200ZA Gaming 24" (IPS)
Audio Behringer MS16
Keyboard Asus TUF Gaming K1
Mouse Asus TUF Gaming M4
Notebook Lenovo IdeaPad B5400 (i3 4000M @2.4GHz, HD graphics 4600, 8GB RAM, 15.6")
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

ze keby chvilu pocka pokym zhasnu kontrolky a nacerpa sa palivo tak nastartuje 4x lahsie
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
ericc64
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa ericc64 »

Neviem ( mozno ze som slepy ) ale mne ta lopata nepripada vobec kovova, ale klasika umela ako mam doma aj ja , akurat ze v ciernom :)
Delid CPU --- AM5 / 1700
PC1: MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: GIGABYTE X870 AORUS ELITE WiFi 7 ICE CPU: ??? + AC Freezer 36 A-RGB White RAM: G.SKILL 48GB 8000MHz CL40 Trident Z5 RGB VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1 Silver
COOLING → CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

Príspevok od používateľa okrujko »

dneska v MAXe v PO Astra OPC...jaaaj to je krasa :OO= som bol so segrou tak ma tahala prec, ze nech sa spametam, ze co tam vidim :rolleyes: da sa u Opla objednat skusobna aj na OPC? rad by som si to skusil :-D
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
ANONYM_a2

landrower napísal:toto je najkrajsi civic coupe :)
hatch zase 6g
inak, s tym lambom, nevidim problem.... ked to ma ofoliovane, tak laku sa nic nestane, svetla moc ani neodhrabaval, viditelne len po kapote behal s lopatou.... a to startovanie, talianske auto tak co by ste v zime cakali :D
ten motor je taky ako v Audi R8 V10 FSI, len kasna je talianska.. no ako sa vezme, interier ma mierny audi nadych, takze to s tym dlhym startom nemalo nic spolocne, proste raz mu pipla palubovka a uz otocil kluc do startovania, keby toto spravil hocikto na modernom benzinovom aute, tak mu to startuje rovnako dlho (samozrejme ked auto stal dlhsie s vypnutym motorom)
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Do p.ce, uz aj do japonskych aut montuju kurvitka ?
Dnes mi zacala svietit kontrolka poruchy vyfukoveho systemu.
Obrázok

Samozrejme, ze mi konci zaruka tusim bud zajtra alebo v utorok, neviem presne.
Co to moze byt? Motor sa chova uplne normalne, nic sa nedeje, len to proste svieti. Lambda, katalyzator ?
Dufam, ze mi to vezmu v ramci zaruky, inak tam urcite necham nekrestanske peniaze. :rolleyes: :facepalm:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

toto je bezna kontrolka pre katalyzator vo vseobecnosti :) ale moze to byt aj lambda... v kazdom pripade by ti to nijak "nemalo" poskodit motor ak behas :)
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

O to nejde, aj v manuale je, ze sa nic nestane, mozem jazdit, ale nech to dam skontrolovat.
Skor sa bojim, ze mi to uz nezoberu v ramci zaruky a vypytaju si urcite tucnu palku za opravu.
Kua, auto asi zistilo, ze pojde prec, tak teraz strajkuje. :D
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

chod na diagnostiku.. bude to nejaka prkotina a tu potom radsej vymen sam, alebo v lacnejsom servise.
V autorizovanom je to potom zbytocne drahe.

moze to byt upchane sanie, lambda sonda. Na kat. ja mam osobitnu kontrolku.
Proste nieco so spalovanim.
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ak ti konci v utorok zaruka, tak hybaj este v pondelok. Teoreticky, neviem ako riesi zakonnik situacie, ak zaruka konci cez den ,ked ma predajna zatvorene... v kazdom pripade to ries, mozno je to nejaka somarina, ktoru staci vycistit alebo to kludne moze byt odfajcene nejake cidlo, pri ktorom zacvakas aj liter.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
kramer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa kramer »

Ak máš traktor diesel dáky novší tak to môže byť sa mi zdá ERG ventil na katalyzátore lebo všetky nove traktory treba čas od času pretiahnuť do max. otáčok aby prečistilo katalyzátor aj ten ventil zbaví sa usadenín. Ak to človek nespraví tak sa proste upchá.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
ANONYM_a2

Wizik napísal:Do p.ce, uz aj do japonskych aut montuju kurvitka ?
Dnes mi zacala svietit kontrolka poruchy vyfukoveho systemu.
Obrázok

Samozrejme, ze mi konci zaruka tusim bud zajtra alebo v utorok, neviem presne.
Co to moze byt? Motor sa chova uplne normalne, nic sa nedeje, len to proste svieti. Lambda, katalyzator ?
Dufam, ze mi to vezmu v ramci zaruky, inak tam urcite necham nekrestanske peniaze. :rolleyes: :facepalm:
zvycajne je to prave katalyzator ktory strajkuje, mas tam 2x cidlo, jedno pred katalizatorom a jedno za, ked su hodnoty na druhom cidle podobne tym z prveho cidla, tak RJ vyhodnoti, ze mas dosraty katalyzator (bud zla filtracia, alebo zla priepustnost katalyzatora, no nakolko auto je v zaruke, tak predpokladam, ze za tak kratky cas sa kat este nestihol upchat), teda su dve moznosti, bud katalyzator, alebo cidlo, no môze to byt aj blbost za par drobnych... hlavne teraz neodpajaj baterku, tym vyresetujes RJ a ta chyba sa strati z pamäte, to len tak pre info ak by ta to napadlo
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Mna by zaujimalo, ako na zaklade jednej svietiacej kontrolky mozete trepnut hocijaku sprostost, co vas napadne, vid. katalyzator, egr, lambdu, ... Ta kontrolka len znamena, ze nieco je v neporiadku a treba to pichnut na diagnostiku, aby sme sa dozvedeli, co tomu je. Kludne to moze byt nieco z toho, co tu vypisujete, ale aj nemusi, mozete tu tipovat kolko chcete.

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"