Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Co sa trases, ved po treningu mozme. Ja som svoje od zajtra presunul na siedmu rano, uvidim ako to budem zvladat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak uvidime ako na tom budem o 22H.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dajte vediet, kludne hockam dojdem, lne osobne radsej skor kedze spanku uz mam malo aj tak
Steam: michalsveto
uff páni, ja len víkendy, aj to s odretými ušami...
...a vôbec, koho iného mohlo napadnúť cez týždeň do bordelu jak papka že?
...a vôbec, koho iného mohlo napadnúť cez týždeň do bordelu jak papka že?
.
cez tyzden by tam nemalo byt tolko ludi.. asi preto nie zeby som ja o tom nieco vedel
UUuuplne mimo... Cez tyzden je tam jak cez vianocne vypredaje, to musis brat aj to co nechces, aby sa ti vobec uslo. Cez vikend to ziva prazdnotou, lebo vsetci slusni oteckovia su doma s rodinami
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
mi odlhalo, ze neviem ako to tam je
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
kua kua co to tu je za bordel
hosi potrebujem radu. mam stale problem so seatom a to ze ked stlacim plyn tak nejde hned motor to otacok, ale skor ako keby som ho pridusil a po chvili vybehne. Otacky taktiez aj padaju dole , skoro zhasne motor (obcas aj zhasne). Vymenil som sviecky aj skrtiacu klapku a nic. zaujmave je, ze ked pocas jazdy zhasnem motor a hned nastartujem tak problem zmizne. auto ide normalne do otacok, ani nepadaju. problem sa objavi tak cca po 1 kilometri znovu.
hosi potrebujem radu. mam stale problem so seatom a to ze ked stlacim plyn tak nejde hned motor to otacok, ale skor ako keby som ho pridusil a po chvili vybehne. Otacky taktiez aj padaju dole , skoro zhasne motor (obcas aj zhasne). Vymenil som sviecky aj skrtiacu klapku a nic. zaujmave je, ze ked pocas jazdy zhasnem motor a hned nastartujem tak problem zmizne. auto ide normalne do otacok, ani nepadaju. problem sa objavi tak cca po 1 kilometri znovu.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
to mozno preto, ze ide do nudzaku, jaky je to konkretne motor ? skontroloval by som zapalovacie kable a indkukcne cievky, co zvykne dost casto odchadzat na benaleHellAngel napísal:kua kua co to tu je za bordel
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
Moze byt vela veci. Termostat napriklad, ak je posahany a posiela zle udaje do RJ tak ti ide zla zmes. Potom moze byt napriklad cerpadlo, pripadne daka restrikcia v palivovom potrubi ci filtri. A mnoho dalsich veci teoreticky. Skusil by som prehodit cidlo teploty v termostate, stoji to tak dve eura cize aj keby to nebolo ono tak ta to nezabije
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Rano som odniesol auto do servisu, ze mam taky a taky problem a pan hned, ze ak to bude hocico spolocne s olejom tak mi nic neopravia, lebo olej je moj (naco mi povedali nech si donesiem svoj ked chcem na garancku?) a podobne keci. Som velice zvedavy.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
Uz to zacina. Vela stastia, budes ho potrebovat.
dodal si im olej so specifikaciou, aku udava vyrobca? ak ano, tak sa nemate o com bavit, pripadne si pozri zarucne podmienky, ale som si isty, ze v nich je iba povinnost dodrzat specifikaciu danu vyrobcomWizik napísal:Rano som odniesol auto do servisu, ze mam taky a taky problem a pan hned, ze ak to bude hocico spolocne s olejom tak mi nic neopravia, lebo olej je moj (naco mi povedali nech si donesiem svoj ked chcem na garancku?) a podobne keci. Som velice zvedavy.