Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
myslim, ze dokazovanie bude problem, lb pochybujem , ze si odfotil olej s mechanikom a datumom, ze tam bol menit
ale to je urcite blbost, treba to pozret na diagnostiku
kat mohol jedine odsrat , ak by auto zralo olej a dal tam iny, co sa mi zda u takeho noveho auta tiez blbost
ale to je urcite blbost, treba to pozret na diagnostiku
kat mohol jedine odsrat , ak by auto zralo olej a dal tam iny, co sa mi zda u takeho noveho auta tiez blbost
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tie zapalovacie kable mi uz spominal jeden znamy. Len nechcem vyhadzovat za to peniaze a nebude to ono. Mozem pouzit napriklad z felicie?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Olej je presne takej istej viskozity ako sa dava of vyrobcu/predajcu/servisu, problem je, ze v papieroch mam napisane iba, ze som si priniesol vlastny olej, ale nie je tam napisane aky.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
hadam nechcu tvrdit, ze by tam naliali Raciol, keby si ho priniesol
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hm, nezalezi tam nahodou ze ake su dlhe tie kable?
Steam: michalsveto
pokial dociahnu a pasuju, tak nevidim problem
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
Tak mi volali, je to daky senzor klukoveho hriadela ci keho mater, ale vymenia vramci zaruky, ze zvysok je v poriadku.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
pocuj ak by to zvalili na olej ziadaj rozbor oleja aby ti dokazali ze to bolo sposobene nim...Wizik napísal:Rano som odniesol auto do servisu, ze mam taky a taky problem a pan hned, ze ak to bude hocico spolocne s olejom tak mi nic neopravia, lebo olej je moj (naco mi povedali nech si donesiem svoj ked chcem na garancku?) a podobne keci. Som velice zvedavy.
ja si nosim do mitsu tiez vlastny olej a vzdy som podpisal papier kde bolo, ze v pripade ak bude nieco z motorom tak budu robit analyzu oleja ci to bolo sposobene tym a ak ano pada zaruka. Ak nie tak klasika RMA
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Žiadny ma nenapadá, preto sa spýtam - má to nejaký zmysel si do servisu priniesť vlastný olej a žiadať o výmenu s použitím vašeho oleja? Teda v prípade, že sa bavíme o autorizovanom, resp. vo vašom prípade ešte aj záručnom servise...
Áno, ja som si tiež do servisu priniesol vlastný - ale to len preto, že záruka mi už skončila a daný olej s požadovanou normou môj mechanik vo svojom servise vo veľkom nedrží, nakoľko daný olej ide LEN do Fiatov...
Áno, ja som si tiež do servisu priniesol vlastný - ale to len preto, že záruka mi už skončila a daný olej s požadovanou normou môj mechanik vo svojom servise vo veľkom nedrží, nakoľko daný olej ide LEN do Fiatov...
Urcite je rozdiel, ak si zozenies kvalitny olej za 5€ liter, alebo ti ho nauctuju oni 15-20€ za liter.
ano nechcem mat v aute castrol...pocas zaruky to moze byt vsetko ok ale kedze velmi dufam, ze mi auto potiahne 250-300tis km tak chcem predist problemom tym, ze dam do auta normalny olej (mobil 1, motul, millers)
+ slusny rozdiel v cene
+ slusny rozdiel v cene
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
jááj, jasné, ako ma to nemohlo napadnúť... ...cena...
tak mozem mat hnusny castrol za 62e/5l alebo za 46e 5l millers
16e je slusny rozdiel a rozdiel v kvalite detto
16e je slusny rozdiel a rozdiel v kvalite detto
- Wizik
- VIP
Keby 16e, ja som usetril tym, ze mam vlastny olej asi 50e, je to nechutne co si pytaju v honde za olej.
Ale aj tak som rad, ze to opravia a mozem auto s kludom predat v top stave.
Ale aj tak som rad, ze to opravia a mozem auto s kludom predat v top stave.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
uz aj keby si donesiem ten isty castrol co daju v mitsu tak usetrim 30e (obchod 33e, servis 62e)