chuapi, mate niekto skusenosti s tymto:
http://eph.posta.sk/ ? Elektronicky podaci harok..docital som sa, ze niekde to funguje v testovacej prevadzke priblizne od septembra, od 1.1.2013 je to vraj v ostrej prevadzke. Pokial som spravne pochopil, tak by malo ist v principe o to, ze zadam vsetky udaje na webe, vyberiem si typ zasielky, atd...a tete pri okienku uz len nadiktujem podacie cislo a usetrim si cakanie a papierovacky na poste. Tak som to skusil, na poste som nadiktoval cislo, teta mi potvrdila spravnost udajov. Ale ze sprievodku musim vypisat
Tak som vypisal...no a 2 tety zacali riesit, ako sa ku mne dostanu peniaze za dobierku. Zadal som do formulara cislo uctu, ale oni ho nevideli (mozno ho ani vidiet nemaju). A jednej tete sa nepacilo, ze je tam dobierka a ze to nie je nejaka bezdokladova dobierka. Ze keby bezdokladova, tak nevypisujem nic a ked je obycajna, tak musim vypisat poukazku
A kedze som si nepamatal, ci na webe bola taka moznost vyberu, tak som vypisal aj poukazku..neskor som pozrel a taka moznost tam vobec nie je, po zaskrtnuti dobierky je na vyber dobierka na ucet/dobierka na adresu..ak oznacite ucet, pyta to c.u., ak oznacite adresu, nepyta nic, lebo ju mate zadanu ako odosielatela.
Suma sumarum - poslal som balik v podstate starym sposobom, navyse som stravil cas vypisovanim weboveho formulara + takmer polhodina na poste, kym sa z toho vysomarili. Asi napisem na zakaznicky servis, odpoved bude urcite zabavna