Fiit
Ludia kaslite na to a podte na MATFYZ ... Je to urcite lahsie ako FIIT (aj ked kto este nepocul o diskretnej matematike tak vedzte ze na nu jedine s krizom, cesnakom a drevenym kolom) a nemusite sa stresovat kvoli prijimackam... Ja uz mam pomaly prvy rok za sebou (uz len 2 skusky, huraa), a zacinam zavidiet stredoskolakom tu pohodu, ked sa 4 roky flakas, raz sa naucis na maturitu a mozes to hned zabudnut... Skuskove obdobie by som prirovnal k tazsej maturite s tym rozdielom, ze sa to opakuje kazdeho pol roka... No skratka humus. Ale no tak nezostava mi nic ine len popriat vela stastia v buducom studiu.
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
lepsie ale stale nie idealne a aspon ste avanturu :roll: nemuseli robitkami_sama napísal:kluci, nic v zlom... ale ak pridete na fiitku, no budete mat co robit.
a od druheho rocnika jediny forum, ktoru budete navstevovat bude forum stranky http://fiitkar.sk. =:D
ale ja vam nechcem brat odvahu. uz na 100% budete mat lepsie, ako sme mali my (ktory isli tam ako prvy od prveho rocnika). aj tentorocny prvaci uz maju niektore veci lepsie spravene...
takze len do toho!=:)