Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
aj jedno zavodne 400ps evo je na lpg,aj na autobazar.eu jazdit sa to da v pohode ale asi by mi to nedalo
Ok, tak trochu inak. Si predstav, ze by namiesto LPG bol nejaky mrte vybusny plyn, ktory by zvysoval vykon motora o 20% ... bolo by to este stale barbarstvo?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ano, pri aute ako impreza ano.
samozrejme ked sa vyvinie auto pre take palivo, preco nie? ale do imprezy proste ma ist benzin
samozrejme ked sa vyvinie auto pre take palivo, preco nie? ale do imprezy proste ma ist benzin
Steam: michalsveto
No si predstav namiesto LPG, CNG čo ma viac oktánov oko benzín tak toto je už Barbar Onan len škoda že je tých čerpačiek je tak málo aspoň na východe.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
podla mna to barbarstvo nie je, onic sa s LPG nepride. akurat ze zaplatis o polovicu menej. Jedine co je na tom hnusne je ten smrad
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
aj lpg ma vacsie oktanove cislo ako benzin,btw...
ja nehovorim,ze to je zle alebo co,sam som zastanca lpg,par stran dozadu som to vysvetloval ,preco by som si do STI nedal plyn tot vse
ja nehovorim,ze to je zle alebo co,sam som zastanca lpg,par stran dozadu som to vysvetloval ,preco by som si do STI nedal plyn tot vse
ako... dobre kura sa da upiect aj v propan-butanovej rure
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
alebo na ohni
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ako som uz vysvetloval, LPG ako take mi nevadi ale su proste auta kde to nema co hladatHellAngel napísal:podla mna to barbarstvo nie je, onic sa s LPG nepride. akurat ze zaplatis o polovicu menej. Jedine co je na tom hnusne je ten smrad
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ano plyn do zapalovacov, diesel do traktorov a benzin do akoze "aut" ... nuz doba sa pohla
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
ako sa da vyrobit vlastny spinas na prerusenie startovania? brat do uvahy ze nie som elektrotechnik a nikdy som na lancerovi elektroniku a spol nerozoberal..
Continental TS850. Zrychluje to, brzdi to, toci to, spokojnosthawkeye napísal:ake mas?ZoranICS napísal:Kupil som si moc dobre gumy nesmyka. Ledva viem auto preklopit cez rucnu...
pre pokoj duse tam nieco chcem matSnake napísal:Nikto toho lancera nechce, neries to