DotA 2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: DotA 2
Blbne matchmaking nespousti hru :/... ale nevzdavam sa skusam dalej!
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
kde tí ľudia nato chodia , úplne mi to zdvihlo náladuCourage_SK napísal:
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
animated avatars z Doty,
na tomto fore http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=516653 ich je este par
ale je to uz stare, ked to tu uz bolo tak sorry
na tomto fore http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=516653 ich je este par
ale je to uz stare, ked to tu uz bolo tak sorry
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Celkom to aj spievat vieQuallity napísal:kde tí ľudia nato chodia , úplne mi to zdvihlo náladuCourage_SK napísal:
...
ma este lepsi text (aj ked stare)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
UMREL SOM!valistar napísal:...
ma este lepsi text (aj ked stare)
Chlapi, uz mam slusne mnozstva z Vas vo friendoch, tak kedy daco zriesime ?
Spoiler: ukázať
jaký mat ping ? však to sa nedá hrať... neporovnatelné so starou dotou a lolkom kde mam pingy 15-20 , tu 130
nehral som par dni, som nebol ani na steame ...
tak na lolku mam od zrychlenia DSLka medzi 40-55ms... a DOTA obycajne 60ms ..
tak na lolku mam od zrychlenia DSLka medzi 40-55ms... a DOTA obycajne 60ms ..
ja mam ping 20-30, na US east 100-120 ale je to v pohode hratelne.
toto mam rad ked sa ludia vyhovaraju na pingy ked dota je pri 120 totalne v pohode hratelna. kolko aj turnajov hraju pro-hraci na inom kontinente a vsetci su s tym nejako v pohode , ze . nad 150 uz citit
PS: v "starej dote" si sa predpokladam pripajal na druheho usera ktory bol slovak/cech, tak je jasne ake boli pingy.. riot ma servre niekde u nas? neviem... ono inak hra ti moze ukazovat hocijake ms aby sa hrac citil spokojne, kto vie aky udaj tam hadzu (mozno aj dota ma viac a ani o tom nevieme)
toto mam rad ked sa ludia vyhovaraju na pingy ked dota je pri 120 totalne v pohode hratelna. kolko aj turnajov hraju pro-hraci na inom kontinente a vsetci su s tym nejako v pohode , ze . nad 150 uz citit
PS: v "starej dote" si sa predpokladam pripajal na druheho usera ktory bol slovak/cech, tak je jasne ake boli pingy.. riot ma servre niekde u nas? neviem... ono inak hra ti moze ukazovat hocijake ms aby sa hrac citil spokojne, kto vie aky udaj tam hadzu (mozno aj dota ma viac a ani o tom nevieme)
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
mne dava 30ms v europe atd a okolo 120 v amerike, ti rusi uz lezu aj do ameriky
cez prikaz v hre-ping to dava ine hodnoty ako cez prikaz ping v konzole
v hre je to cca 30-40 a konzola 90-100 ms. cize tak
v hre je to cca 30-40 a konzola 90-100 ms. cize tak
lol mam niečo odohrané tak viem, ten ping cítiť..horšie sa dávajú last hity.. ale ja mám v EU 130 pingy to nechcem vidieť US
neviem prečo mám taký ping, vždy mávam najnižšie pingy zo všetkých hráčov v ostatných hrách
neviem prečo mám taký ping, vždy mávam najnižšie pingy zo všetkých hráčov v ostatných hrách
EU mas 2 servery, to mas na oboch taky ping? aky mas net?
hej na oboch , mam fibernet a snim som nikdy nemal problém s pingom.. ešte som nehral so SK/CZ hráčmi , možno by to malo vplyv aj na ping