Vaše prvé auto
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Vaše prvé auto
kramer nie si jediný, čo si myslí, že na autoškole by sa malo jazdiť na 120tke
sestra sa nevie pohnúť na nej
110R
sestra sa nevie pohnúť na nej
110R
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Suhlas, do autoskoly stare auta bez abs, esp, ziadne servo, a malo vykonu. 105ka abo stara ziga/lada. Nech sa naucia.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nevidim dovod. tych aut uz je fakt male percento.
este mozno felicia by davala zmysel. predsa len, FWD aut s relativne malym vykonom a bez kadejakych posilovacov a elektroniky je celkom dost.
este mozno felicia by davala zmysel. predsa len, FWD aut s relativne malym vykonom a bez kadejakych posilovacov a elektroniky je celkom dost.
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
preco?
Ja som robil na fabii 1.2Htp co je dostatocne auto na autoskolu.
ti co robili v PP na audinach, golfoch a podobnych + vsetko v TDI niektore aj automaty. Tak to uz je dost blbe na autoskolu. Lebo na lacne auto si potom musi vytvarat navyk.
Ja som robil na fabii 1.2Htp co je dostatocne auto na autoskolu.
ti co robili v PP na audinach, golfoch a podobnych + vsetko v TDI niektore aj automaty. Tak to uz je dost blbe na autoskolu. Lebo na lacne auto si potom musi vytvarat navyk.
Podla mna je jedno, na com robis autoskolu. Zvykat si treba na vsetko, ci malo auto posilnovac alebo nie je podla mna 12. V autoskole ti daju v postate take zakladne how-to a zvysok sa clovek nauci v praxi.
Mozno jedinu vyhodu auta bez posilnovaca vidim v pozdlznom parkovani, takze som bol nuteny sa naucit parkovat plynulo a nie na 5x ako to umoznuje posilnovac, ale kto chce sa nauci aj na aute s posilnovacom. Pri tesnych miestach je zastavenie a vytocenie kolies prakticky nutnost.
Mozno jedinu vyhodu auta bez posilnovaca vidim v pozdlznom parkovani, takze som bol nuteny sa naucit parkovat plynulo a nie na 5x ako to umoznuje posilnovac, ale kto chce sa nauci aj na aute s posilnovacom. Pri tesnych miestach je zastavenie a vytocenie kolies prakticky nutnost.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
suhlasim, autoskola je len na to aby si nebol uplne duty, jedine jak sa clovek nauci su nabehane kilometre. s parkovanim to iste, s kazdym mesiacom co som jazdil som si vsimal ze mi to ide lepsie... (nie len moj nazor, aj druhi vraveli)
ja som v podstate 95% jazdil na jednom aute, renault megane combi 1.5dci, a do ineho auta som sadol az na skuskach. fabka tusim dizlova..
na svoje auto som si zvykal par dni, a aj teraz ked sadnem do auta v ktorom som nesedel tak mi chvilu trva kym si zvyknem, ale tak teraz uz je to behom par minut
z nejakych dovodv sa mi ale najhorsie zvykalo na octavku 1.9traktor, ale tak ta bola tusim dobre vylagrovana
ono treba to brat tak ze aj tak najvecsi problem na cestach su pipenky a blbeckovia co ani autoskolu nevideli ale tatinko im zaplatil papiere a potom hned dostanu nejaku velku kravu...
ja som v podstate 95% jazdil na jednom aute, renault megane combi 1.5dci, a do ineho auta som sadol az na skuskach. fabka tusim dizlova..
na svoje auto som si zvykal par dni, a aj teraz ked sadnem do auta v ktorom som nesedel tak mi chvilu trva kym si zvyknem, ale tak teraz uz je to behom par minut
z nejakych dovodv sa mi ale najhorsie zvykalo na octavku 1.9traktor, ale tak ta bola tusim dobre vylagrovana
ono treba to brat tak ze aj tak najvecsi problem na cestach su pipenky a blbeckovia co ani autoskolu nevideli ale tatinko im zaplatil papiere a potom hned dostanu nejaku velku kravu...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To preto, ze mas derave gumove izolacie na dverach/okne niekde. Aj mne to robilo na starom aute.undertaker007 napísal: Hnevá ma na ňom len jediná vec a to, že v zime, resp. chladnejšom počasí sa až dosť moc zvnútra rosí, v zime táto rosa niekedy aj zmrzla (áno, z vnútornej strany okien). Neviem, čo s tým, vozil som v aute pohlcovač vlhkosti a nič.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Žeby tým? Lebo keď som napríklad autom chodil v zime sám a dal som si sakra pozor, aby som dovnútra nedoniesol žiaden sneh, tak sa to nedialo, resp. nie v nejak extrémnom rozsahu.
Keď som ale doniesol dovnútra sneh, ten sa logicky kúrením roztopil, v aute teda zrejme bola vlhkosť a bolo to v ri*i.
Keď ale bolo v aute viac ľudí, ani dokonalé vysušenie všetkých topánok by nepomohlo, jednoducho dýchali, tým vzduch zvlhčovali a bol som zarosený pomaly už za jazdy.
A o natrhnutom tesnení viem iba na kufrových dverách, o iných veru neviem...
Keď som ale doniesol dovnútra sneh, ten sa logicky kúrením roztopil, v aute teda zrejme bola vlhkosť a bolo to v ri*i.
Keď ale bolo v aute viac ľudí, ani dokonalé vysušenie všetkých topánok by nepomohlo, jednoducho dýchali, tým vzduch zvlhčovali a bol som zarosený pomaly už za jazdy.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ford Mondeo 1998; 1,8 l benzin 85 kW - snad este "par" km odtoci. Zatial (vzhladom na rocnik) bezproblemove, velke, bezpecne, pohodlne auto.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ono je to nie vzdy lahko vypatratelne, napriklad moje tiez vyzeraju na prvy pohlad OK ale ked som ich poriadne prezrel (a hlavne ked som vypol radio ) tak pocut ze niektore prefukuju, tiez sa mi to rosi jak drbnuteundertaker007 napísal:Žeby tým? Lebo keď som napríklad autom chodil v zime sám a dal som si sakra pozor, aby som dovnútra nedoniesol žiaden sneh, tak sa to nedialo, resp. nie v nejak extrémnom rozsahu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
prvé auto ktoré som ja jazdil Felicia 1.3BMM/1.9D
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- landrower
- Pokročilý používateľ
BMM? to som este ani nevidel realne, to je ten boschacky system este z favoritu ne?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
klasika... rozdelovač a karburátor
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
áno pane, jednobodový vstrek priamo do sania miesto karburátoru
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345