Nazdar, chcem kúpiť SSD disk na systém (win7/64) a na súbory 2TB HDD. Poraďte aké by som mal kúpiť v porovnaní výkon/cena. Čo sa týka kapacít tak sa držme týchto lebo to mám premyslené . Možete dávať linky na nové alebo aj z inzerátov. ďakujem
z tych co som napisal by som siel do crucialu m4, lebo je to jeden z najspolahlivejsich SSD na trhu, nebudes mat ziadne problemy ako je to pri SandForce SSDckach, cena a este aku mas dosku?
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
No teraz mám Gigabyte GA-MA790X-UD4 ale prechádzam na i5.....tak ale hádam mi to bude pasovať do tejto dosky . Neskôr keď budem mať dosku k i5-ke tak tam bude SATA III.
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
a intel ma problem prave SandForce so sata2, mam to tak viem, ma lagy a nejaky vypadky do 30sec. Na foreach pisali ze treba reset, ale sam sa rozbehne, aj bez restartu. Nieco zlepsi radic so sata3 do pcie, ale mi niekedy restartne pc z toho ze ssd ako keby prestalo pracovat, je to tak v priemere raz tyzdenne, cize radic zlepsi ale nie na 100% ale o 100% lepsie nez sata2
ale vzdy mi restartne ked viacmenej nic nerobim, len tak ked som na nete, alebo mam zapnuty folding, v hre zatial nie http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 7&start=45
takze M4