Všeobecná diskusia
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Re: Všeobecná diskusia
Začina to tu byť huste
Každá hodina v autoškole by sa mala začať a skončiť v niakej úzkej garáži nech sa naučia otvárať dvere a kto škrkne normálne facku to ho isto odnaučí aspoň by neboli na každom aute dvere rozjeb*ne. A mnoho je aj takých čo odstavia auto na krajnici a jeeeeeb s dverami do cesty čo sa ani nepozrú do spätného či čosi ide až keď ich stratí tak sa to naučí
Každá hodina v autoškole by sa mala začať a skončiť v niakej úzkej garáži nech sa naučia otvárať dvere a kto škrkne normálne facku to ho isto odnaučí aspoň by neboli na každom aute dvere rozjeb*ne. A mnoho je aj takých čo odstavia auto na krajnici a jeeeeeb s dverami do cesty čo sa ani nepozrú do spätného či čosi ide až keď ich stratí tak sa to naučí
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
Trepete vagínoviny páni...
odučiť ľudí od j38nutosti vynálezmi nikdy neskončilo dobre, ani pre jednu, ani pre druhú stranu, by som bol velmi zvedavý, ako by ste tu zas vyplakávali keby sa to zaseklo, a platili by ste 100 evri za opravenie toho mechanizmu...to by zas boli reči "šak to už desať áut by som mal nalakovaných"...
...na smiech mi je z vás z podaktorých...
...bo zrazu by som bol tupohlavy antienvironmentalista so samovrazednými sklonmi.
A už sa nenervač, ja tých slimákov tiež nemám rád, furt im bliknem, popritom jak dávam kickdown sa aspoň natiahnem, a prípadne im ukážem že sú jednotka...
A na škatuľkovanie tuna si zvykni, tu si hajzel keď ides 51...ty vrah
Podla mna je vrah skor ten čo sa šuchce tridsať, a potom blondínka čo si vyšukala X5 zaryje plyn do podlahy (predtým sa ale trikrát rozhodovala či ten j3bo ide 30 alebo 50), samozrejme prešmykne ju trikrát (sneh, nie chlap), posunie sa vpred a akurát do dráhy embemu na embéčke...
No a potom sa v správach dozvieme, že vznikla nehody nerešpektovaním dopravného značenia, ktorá vôbec nemusela byť keby sa kápo na embéčke neterigal 20 s blaženým úsmevom na tvári a kolónou za sebou ...
...stačí používať rozum...to že pôjdem pomaly, neznamená že som sejf, jak pre seba tak pre iných...
PS: Dobrý vodič neni ten čo čučí na rýchlomer, má uhlomer na k0k0te aby dodržal 80° uhol sedenia, a sleduje a ide podľa značiek za každú cenu...dobrý vodič je ten, čo používa rozum...
odučiť ľudí od j38nutosti vynálezmi nikdy neskončilo dobre, ani pre jednu, ani pre druhú stranu, by som bol velmi zvedavý, ako by ste tu zas vyplakávali keby sa to zaseklo, a platili by ste 100 evri za opravenie toho mechanizmu...to by zas boli reči "šak to už desať áut by som mal nalakovaných"...
...na smiech mi je z vás z podaktorých...
Presne preto mám auto aké mám, neekologické, velké, a práve kvôli takým argumentum som ani nepísal že ho mám...ZoranICS napísal:lebo nemam dost vykonu na to aby som sa od nich vzdialil co najviac a co najrychlejsie
...bo zrazu by som bol tupohlavy antienvironmentalista so samovrazednými sklonmi.
A už sa nenervač, ja tých slimákov tiež nemám rád, furt im bliknem, popritom jak dávam kickdown sa aspoň natiahnem, a prípadne im ukážem že sú jednotka...
A na škatuľkovanie tuna si zvykni, tu si hajzel keď ides 51...ty vrah
Podla mna je vrah skor ten čo sa šuchce tridsať, a potom blondínka čo si vyšukala X5 zaryje plyn do podlahy (predtým sa ale trikrát rozhodovala či ten j3bo ide 30 alebo 50), samozrejme prešmykne ju trikrát (sneh, nie chlap), posunie sa vpred a akurát do dráhy embemu na embéčke...
No a potom sa v správach dozvieme, že vznikla nehody nerešpektovaním dopravného značenia, ktorá vôbec nemusela byť keby sa kápo na embéčke neterigal 20 s blaženým úsmevom na tvári a kolónou za sebou ...
...stačí používať rozum...to že pôjdem pomaly, neznamená že som sejf, jak pre seba tak pre iných...
PS: Dobrý vodič neni ten čo čučí na rýchlomer, má uhlomer na k0k0te aby dodržal 80° uhol sedenia, a sleduje a ide podľa značiek za každú cenu...dobrý vodič je ten, čo používa rozum...
.
podla mna je problem ze kazdy si hudie to svoje... ja stale trvam na tom ze v zime sa ma jazdit pomaly - defenzivne...nechcem sa tu s nikym vadit alebo chytat za slovo - kazdemu vadi nieco ine.. ale tak aby som to zhrnul - podla mna sa rozculovat ak ide niekto na 2O tam kde sa da 7O - tak ho predbehnem a neriesim... apropo kolko krat sa takato situacia stane? nie casto...a nazor ze takyto clovek patri do autobusu to si nemyslim...no a ak sa pocet takychto "suchtosov" rapidne zvysi a vytvori sa kolona tak nieco nebude v poriadku nie v tom ako idu ale po com idu - cesta...a za to tito uboziaci nemozu - lad..nebude to posypane..a to potom treba zamerat svoj hnev na tych co su zodpovedni za stav cesty... pretoze podla mna bezdovodne pomalou jazdou ta bude obtazovat malokto a ak ano tak je to zanedbatelne percento vodicov - ak na to nema neaky dovod (poladovica napr.) bohuzial zijeme v takej krajine kde stav ciest resp. cestna siet je na velmi nizkej urovni - tymto neospravedlnujem tych co su lenivi ocistit si auto a okno tzv. tank - ze staci priezor a ti si to sinu fakt tych 20 pretoze vidia tolko kolko steve wonder... ale tak to uz je zase ina pesnicka - rychlost je proste priamo umerna podmienkam na ceste plus tomu zodpoveda vychova vodicov - uroven zvladnutia smyku...a kopec inych veci v ktorych sa zhodneme...atd atd.. si zober kto robi instruktorov v autoskolach...a ako vlastne autoskoly funguju..kolko z nich ma dopravne ihrisko pripadne, ktora sa specializuje na rozne instruktaze tykajuce sa stylu jazdy.. a ci ide ozaj o to nieco naucit resp. ide len o to aby co najviac ludi absolvovalo kurz s tym ze na tom ryzujes... ruku na srdce - kto z vas vdaci za svoje vodicske umenie instruktorovi v autoskole? je tu taky?
okey suhlas teda - ten patent fordu - ochrana dveri sa moze pokazit a kedze som ZGRLOS a tych 100 eur by som za opravu nedal tak to na svojom aute nechcem ale chcem aby to mali vsetky ostatne auta resp. auta ktore parkuju vedla mna
okey suhlas teda - ten patent fordu - ochrana dveri sa moze pokazit a kedze som ZGRLOS a tych 100 eur by som za opravu nedal tak to na svojom aute nechcem ale chcem aby to mali vsetky ostatne auta resp. auta ktore parkuju vedla mna
Ked nechcete aby vam neobuchavali dvere, parkujte ako blondyny cez ciaru. Budu na vas sice nadavat ale aspon nebudete mat obuchane auto.
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Som toho názoru, že pomalí vodiči ( rozumej 20 tam kde je 70 a pod. ) spôsobujú havárie. Nikdy nevieš, prečo sa ten druhý ponáhľa, či do práce, do nemocnie a pod, jeho vec, preto sa radšej uhnúť ako nasilu blokovať ( takých som už stretol veľa , nenarážam na nikoho z fóra).
Inak Snake, čo máš za auto?
Inak Snake, čo máš za auto?
bavime sa o jazde na snehu... 20 na 70 - to uz je prilis hovorme o jazde v meste 20 na 50...pretoze 20 na 70tke nechodi nikto...mozno ten co ma defet..bud na aute alebo neaky iny defekt (mozog a tak) v konecnom dosledku je jedno kolko..podstatne je dostat sa do ciela a o toto ide aj tomu slimakovi aj tomu co sa ponahla do nemocnice.. toto nie je berna minca.. parking cez 2? "vyborny" napad cize krizom cez dva fleky s tym ze mi ho obidu tak 3-4 klucom + ako bonus harkel (chriakel na celnom) a uplny DZEKPOT za stieracom - mesidz v style "nauc sa parkovat ty ----"
Naposledy upravil/-a embe v Ut 15. Jan, 2013, 22:41, upravené celkom 1 krát.
videl som uz asi milion takto zaparkovanych aut (obrazne) ale ani jednoi nemalo pozdrav klucom ani chrachel, staci ked zaparkujes tak aby sa vedla teba nikto nezmestil. Toto samozrejme neplati na preplnenych parkoviskach, tam sa moze stat, ze niekto predsa len vedla teba zaparkuje a ty jak k*k*t budes muset nastupovat cez kufor.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
podla mna je kokotina co napisal embe .... ty co idu 20 patria do autobusu ... zjavne je vyhukany z tej cesty = nema tam co robit ... a ak ide kolona viacerych co ide 20 ? na pricine byva vacsinou niekto v predu na aute znacky SKODA ... no casto razi ho nejde predbehnut pretoze to nedovoluje stav vozovky alebo oprotiiduce auto. A najhorsie este ta sracka na ceste posypova cez ktoru ked predbieham tak ma neuveritelne trhne (rozumej felicia) tak sa zaradujem ovela linearnejsie
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
v pohode...potom nastupime vsetci teda do toho autobusu..ho preplnime a pojdeme 20 v tom autobuse...tak ci onak budeme na cele tej vasej KOLONY (pretoze autobusak nezvladne ten press..ten pretlak..tie vykriky ze RASTO U*BER !) a pojde tych 20 :D:D
Parkujte vedla sedmic, esiek a osmic, tam nesedi debilko s troma detmi a nejdu v euforii z mekacu s hepi milom. V tej sedme sedi mafian kery okrada stat a ponahla sa kradnut opat, na obijanie nema cas...a je chudy, takze sa zmesti do auta cez dvere aj s kverom pod sakom
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
no, dnes mi to ide takze znova ... kokotina na druhu
vzdy ked idem rano busom (ano, idem autobusom aj ked mam auto pretoze sa mi nehce drbat cez tie kopce a retardov co idu 20 ked este pomaly spim o pol siedmej ...) tak AUTO brdzi AUTOBUS ... co je dost na smiech ... nemyslis ? na rovnej ceste (medzi Prievidzou a Nedozery-Brezany) a je to tak furt kazde rano, potom musime prebiehat a dost to brdzi celu dopravu ... este stale je ist v poriadku 50 mimo obce aj ked vidis ciernu cestu ???? ....
vzdy ked idem rano busom (ano, idem autobusom aj ked mam auto pretoze sa mi nehce drbat cez tie kopce a retardov co idu 20 ked este pomaly spim o pol siedmej ...) tak AUTO brdzi AUTOBUS ... co je dost na smiech ... nemyslis ? na rovnej ceste (medzi Prievidzou a Nedozery-Brezany) a je to tak furt kazde rano, potom musime prebiehat a dost to brdzi celu dopravu ... este stale je ist v poriadku 50 mimo obce aj ked vidis ciernu cestu ???? ....
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
odpadol som...lenze 8smicky sedmicky a mocne auta parkuju na DISABLED nie? pre vozickarov..
chytil si sa chlapeec moojembe napísal:odpadol som...lenze 8smicky sedmicky a mocne auta parkuju na DISABLED nie? pre vozickarov..
Presne viem kam ťa zaradiť po tejto vete, aj som si to myslel
.
Tych je strasne malo. Inak ani odhadovat podla aut sa neoplati. Naposledy som sledoval mladeho chalana na Civicu, zaparkoval a ked otvaral dvere tak vedlajsie auto sa az zatriaslo od tej je*y. Podotykam, ze Civic vyzeral pekne, ziadny odpad.Snake napísal:Parkujte vedla sedmic, esiek a osmic, tam nesedi debilko s troma detmi a nejdu v euforii z mekacu s hepi milom. V tej sedme sedi mafian kery okrada stat a ponahla sa kradnut opat, na obijanie nema cas...a je chudy, takze sa zmesti do auta cez dvere aj s kverom pod sakom
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
dnes išla kolona asi tak 50, max 60 km/h ráno o pol šiestej... cca 10 kamionov a 4 osobáky medzi nimi...
vyšiel som akurát z domu na hlavnú... skoro ma drblo...
reku tak toto nieeee
kým som prišiel do RK, tak som ich všetkých drmol
ako naschvál, som si zabudol kameru doma
brutálna výhoda, ked človek pozná úsek
vyšiel som akurát z domu na hlavnú... skoro ma drblo...
reku tak toto nieeee
kým som prišiel do RK, tak som ich všetkých drmol
ako naschvál, som si zabudol kameru doma
brutálna výhoda, ked človek pozná úsek
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102