CHLAPI ZMENME SVET

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
1338180

CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa 1338180 »

Poprosim precitat az do konca a potom robit zavery.

CHLAPI trosku nabok od elektratrni, skusme spravit dieru do sveta, nech kazdy american od urcitych platobnych podmienok vyssie venuje 10dolarov mesacne na rozvoj afriky, jedlo, voda, riadenie, ekonomika.
Bol by to absolutny zvrat v LUDSKEJ HISTORII, ked sa to podari presadit. Doslova hudba buducnosti (kde ludia nerobia pre peniaze ale pre potesenie z dobre vykonanej roboty).

Forma moze byt taka.. pride papier.. Amerika sa stava osvietenou a pripaja sa do tentokrat uplne odlisneho tretieho tisicrocia mieru lasky vzajomnej pomoci a vzajomneho spolunazivania v mieri, rozmanito prekonava milniky ludskej evolucie a robi novu stranku do knihi historie ludstva, ktora je prave celkom odlisna od vsetkych ostatnych.

VSETKO DOBRE SA VRATI SPAT, TAKZE TO NEBUDE NIEJAKA STRATA.
Myslim ze kopec ludi (americanov)bude za.

Kedze sa to vrati spat, ked sa to nerozkradne tak pravdepodobne dokonca aj ekonomicky je to dobry napad, len im tam treba zriadit system, poriadok, manufaktury tovarne, domy, mrakodrapy, turisticke atrakcie a koniec koncov.. vladu.

Ide o to podat to dobre a hlavne zistit ako, aby sa to dostalo az k obamovi a ten to prijal.
Je treba ludi co maju odhodlanie ist do toho a vymysliet koleso a potom ho aj riadit.

Je to dobry skutok Americania su prezrate kurwi sami si to uznaju 10dolarov mesacne nieje vela, je to jeden dva cheeesburgre, menej agresivna jazda autom, nova plazma co bude musiet este mesiac pockat a ked ju clovek dostane, tak nielen ze si za ten mesiac uvedomi ci to vlastne chce alebo si spravi prehlad aku plazmu si to vlastne kupuje, ale bude to jeho plazma s aurou dobroty a lasky, jak cely ten mesiac cakal, oneskoreny prichod plazmy nepriniesol len plazmu, ale aj lasku a auru. To vsetko preto lebo sa vzdal omrvinky z kusku hoc aj maleho co mu pridelil boh a venoval ho tam kde ho bolo treba.

Toto sa da spravit, samozrejme ze sa to da.! Treba prist na tie spravne paky, a presadit silu myslienky resp myslienok/myslenia. Ukazat pohlad na vec z takeho uhla ze sa to bude sirit aj samo.
Neviem ale, ci ide viac o afriku a zomierajucich od hladu alebo o dokazanie niecoho takehoto. Ved zijeme na spolocnej modrej planete tak si pomozme.
Povedze co vy na to, to som fakt zvedavy, neprajnici bokom, konstruktivna kritika, napady . :E
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1291
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa AmOK »

Afrika je neskutocne bohaty kontinent. Jedine, co potrebuje je to, aby ju prestali vyciciavat nadnarodne korporacie, aby ju USA prestalo umelo zadlzovat cez dosadene babkove rezimy, aby sme jej my "civilizovani" konecne dali pokoj a nechali ju ist vlastnou cestou..
Amerika osvietena nikdy nebola. Vzdy jej islo len o moc, zotrocenie inych narodov a vlastny prospech. Tych 10 dolarov, dal kazdy naivny american v zaujme mieru a demokracie v svete, svojej vlade uz nespocetne vela krat... Kde su?
V politickych vrazdach, statnych prevratoch, zbedacenych narodoch a rozkradnutych, zadlzenych statoch, ktore sa o ziadnu pomoc neprosili.
Obama je len saso, ktory vystriedal ineho sasa a bude vystriedany dalsim gasparom... Ludia ktori realne vladnu, afrike ani ziadnej inej rozkradnutej, zaostalej krajine nepomozu. Museli by totiz ako prve, vratit vsetko bohatstvo o ktore tie krajiny a kontinenty tak pracne a systematicky obrali.
Zial je to tak. Velmi tazko zmenis svet, lebo tie paky co vladnu a maju moc ho menit su peniaze najbohatsich, ktori uz maju vsetko, okrem absolutnej moci a nesmrtelnosti. Len preto ludom este stale tlacia do hlav iluziu demokracie, aby moc neuvazovali a nahodou sa nevzburili, nechceli zacat zit svoj vlastny zivot... bez uverov, bank, tv, volenych "zastupcov", dani a noriem..
Ale technika sa vyvija velmi rychlo a mnohe technologie uz teraz dokazu nahradit kvanta nespolahlivych, ludskych policajtov a vojakov.. Chce to este nejaky cas a potom uz fakt nikto nic nezmeni.

Preco chces pomahat zrovna afrike?
Myslis si ze take slovensko je fakt nezavisla a slobodna krajina, kde rozhoduju o jej a zaroven o svojom osude obcania?
Myslis si, ze by sme mohli vystupit z EU, NATO, ak by to vacsina naroda chcela?
Ze by sme mohli mat svoju vlastnu menu, povedzme krytu zlatom? Statnu banku, ktora by poziciavala svojim obcanom bezurocne? Poistovne, ktore funguju na principe solidarity a nie zlodejiny? Vladu ktora pracuje v prospech naroda a za normalny plat?

Sorry, ze som nekonstruktivny, ale evidentne si mlady clovek, plny idealov.. Konstruovat nie je v tomto pripade co. Kazdy musi zacat sam od seba, v svojom okoli, po malickych kuskoch, len tak sa da zmenit svet. Najskor treba ludom otvorit oci a zobudit ich.
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3037
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa Mimiik »

Ty vole ty si sa asi zle vyspal nie? Ako to chces dosiahnut? Chces im kazdemu poslat mejla ze Help to Africa? :rofl:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 12327
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa HellAngel »

Svet zmenis ked ludia nebudu chciet byt klamany. Ked sa nebudu bat otvorit oci a zacnu pouzivat hlavu. Nemenil by som hned svet, skusme zmenit najprv nasu krajinu, ci tu v tejto krajine dokazu ludia otvorit oci a zacat uvazovat.
Problem je ze kym ludia sa maju ako tak dobre, tak oci nikdy neotvoria. je to klasicky ludsky reflex.
Takze ak nedokazeme zmenit nasu krajinu, ako chceme menit svet? Co im ideme ukazat? ze co sme dosiahli? Na prezidentskom kresle sedi dedo, ktory nevie co rozprava, ide zalovat blogera a na cele vlady je clovek, ktoreho ovlada mafia, je zatiahnuty do spisu GORILA, ale ludia napriek tomu ho volia. Upracme si doma, a potom mozme ist do sveta.

Afrika, skus si o tom viacej precitat. Ta chudoba, vojny, diktatory, to vsetko je v Afrike zamerne. Zapad tam prelieva prachy. Pre Ameriku je to len velka pracka penazi. Ale nie len prenu. Myslis ze z tych penazi co tam poslel sa nieco skutocne dostane tam kde ma? Nie nakupia sa zbrane zo zapadu a vychodu. A tak to aj ostane.
NB: Asus ROG Strix G16
Používateľov profilový obrázok
643
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1210
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava - Dubravka

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa 643 »

najprv upratat doma a potom sa hrabat inde...
daj navrh ako zmenit tento nas lokalny svet, odstran korupciu, ti co oklamali[chap ako okradli] pridu o vsetok majetok [exemplarne tresty], ale nielen jeho konkretny, ocheckuje sa cela rodina/znami a ak sa zisti, ze nevedia legitimne vydokladovat za realne peniaze [nie za pochypne znalecke posudky] ako nadobudli ten majetok, pojde to do ruk statu/drazby a uhradia sa straty. atd...
Ale, ale kedze sme na SVK, to sa nikdy nestane, pretoze je tu taka velka korupcia, ze s tym nikto nic nespravy...
Co sa tyka prezidenta ako pisal Hell, no comment, aj tak je to len babka, ktorej niekto diktuje co ma a co nema spravit ... Fiko detto... ludom /socialne slabsim / tj. jeho volicom on vyhovuje, lebo nikto nesiahne na pridavky, kdezto pravica /ktora momentalne nieje/ by ich mohla ohrozit... a druha partia volicov, ti ktori sa mozu "napapat" z toho, ze niekto /ak nie priamo oni/ z rodiny, je pri korite u Fika, a tych je vela, tak tych nezbavis uz duplom...
Ale ako idea je to pekne, buhuzial, tie prachy by sa nikdy nedostali tam, kam maju, tak kalach tam ma omnoho vacsiu hodnotu ako cokolvek....
Používateľov profilový obrázok
sqbo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1033
Dátum registrácie: Po 19. Apr, 2010, 14:23
Bydlisko: Košice

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa sqbo »

Čo tak pomôcť Slovenským rodinám ktoré žijú na okraji chudoby ? (Nie cigáňom)
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 12327
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa HellAngel »

to budu na slovensku za chvilu vsetci. Podporou chudobnych podporujeme tento system. Pomahajme si ak to ide, lenze na okraji priepasti zacina zit cim dalej viacej ludi. Takze tych co budu schopny pomahat je cim dalej menej. Chces pomoct chudobnym? Tak treba zmenit system. Ale to sa tato debata uberie uplne politicky, lebo sa dostaneme do debaty ze na slovensku treba zmenit socialny system a na vysoke funkcie dosadit kvalifikovanych ludi a chciet po nich vysledky.
NB: Asus ROG Strix G16
ANONYM_a7

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Afrika? Rly? ako sú chudobné Časti, ale tie sa nájdu v rámci kontinentu aj v Európe či inde. Nie len v Afrike. Niektorí ľudia sa tam majú podstatne lepšie ako my, niektorí samozrejme nie. Práve preto sa môže mať časť obyvateľstva kráľovsky zatiaľ čo väčšina trie biedu.

A Slovensko? Bohom zabudnutá krajina. Skutočne nepoznám krajinu na celom svete, kde sa verejne tak kradne a ojebáva, a pri tom dostane hlavný lupič plnú podporu voličov, stále nepoznám ani jedného človeka čo ho volil... skutočne, kde sú tí ľudia? Naši ho volili, vravel som im nech to nerobia, argumentoval som faktami, nie, oni majú zafixované že Dzurinda je COCOT tak budú voliť Ficka.

A tak to aj dopadlo, dostavali sme dom, a keďže sa otčim nemá kde zamestnať, musel ísť do Švajčiarska, aby aj priniesol nejaké peniaze do domácnosti keďže bol 3 roky zárobkovo nečinný (staval dom sám sebe čiže mohol sám sebe akurát tak platiť čiže 0€). Matka je teraz v smútku že bude mať dlhodobo manžela mimo domu, okrem iného to značne poznačí výchovu malého brata ktorý nastupuje do 1. ročníka ZŠ. Nebude mať otca vo veku, kedy ho potrebuje. Toto sú reálne dopady FIKO vládny na reálnych ľudí. Čudujme sa nevychovanej mládeži a nezvládnuteľným deťom. Nemá ich kto vychovávať, pretože všetci len naháňajú pojebané peniaze. :wallbash:

Ja som sa napríklad dnes dozvedel, že mi od budúceho mesiaca príde menšia výplata. A dôvod? lebo FIKO. Skvelé! za odrobených 180H dostanem blbých 470€ v čistom. Zaplatím nájom faktúru a ja neviem čo ešte, mám holý kkt....Nemôžem teda pomôcť ani rodine ani nič, nedá sa to keď všetci zarobíme veľký prd.

A teda prečo Afrika? Áno máme sa tu lepšie lebo sa ti relatívne nemôže stať že ťa len tak zastrelia na ulici. Taktiež máš kde bývať a čo jesť. Poväčšine však bývame z dlhu - hypotéka, a jeme z výplaty. Ostatné ide na dlhy, bez ktorých si mladý človek byt dovoliť nemôže.

Ľudia navštevujúci toto fórum sa majú predpokladám poväčšine dobre, no stále im obrovské percento príjmu odchádza do štátnej pokladnice. Pre darmožráčov. Pre ľudí, ktorí si nechcú riešiť prácu. Pretože tatko nemá kedy vychovať svoju dcéru, ktorá chodí na VŠ, vie jej len zaručiť finančne zabezpečený život bez akéhokoľvek úsilia svojej dcéry, pretože musí naháňať peniaze aby sa mohla jeho dcéra rovnať rovesníčkam.

Nová generácia mladých nevie pracovať, nechce pracovať, nevedia čo je to práca, a ak niekto chodí 5 rokov na pojebanú VŠ a študuje absolútnu absurditu len preto, aby nemusel pracovať, a nakoniec skončí aj tak na úrade práce, systém zlyhal. Nová generácia mladých nepriniesie nič dobré, neprimerane zaťaží štát dávkami zo Soc. Poistovne, na dôchodky nezostane absolutne nič.

A čo teda tá Afrika? Nechcem byť hovado bez chrbtovej kosti, ale nasrať, fakt nasrať pretože to, čo tu bude s nástupom novej generácie, Afriku s prehľadom prekoná. A to se vyplatí ! :good:
Používateľov profilový obrázok
verzo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 528
Dátum registrácie: Po 22. Feb, 2010, 21:01
Bydlisko: Levoča

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa verzo »

ked prestane fungovat na Slovensku rodinkarstvo a namiesto dosadenych ludi sa budu primat kvalifikovany pracovnici hlavne na funkcie tak to mozno bude fungovat ale aj tak necakajme zazraky . kazdy sa boji o robotu aby ju nestratil tak preto nikdo nebude vrtat do tohto systemu. ludia si za vsetko mozu sami uplatky, ine vyhody a podobne o jeby :) vid doktori, politici, uradnici, atd.

vyplatu mam cca 700€ ked zaplati vsetky seky, nafta telefony a strava mi ostane velky k...t teraz sa mi narodi male babo takze vsetko co ostane pojde jemu aby sa mal lepsie ako ja ale do kedy ... ked vsetko bude postupovat ako doteraz tak aj jemu ostane holy k...t :furious:
Galaxy S9+
Používateľov profilový obrázok
sqbo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1033
Dátum registrácie: Po 19. Apr, 2010, 14:23
Bydlisko: Košice

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa sqbo »

HellAngel : áno všetky debaty skončia pri politike. Všetko je o politike.
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8595
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa shiro »

africanov je v prvom rade treba naucit aby sa zivili sami, furt sa im tam posielaju peniaze, jedlo a ine veci. Toto vsetko zhrabnu lokalni diktatori a podovne svine, obycajni ludia z toho vidia minimum. Za peniaze sa kupia zbrane a potom ide jedna dedina vyhlusit druhu.
Preto tam doteraz nemaju poriadne cesty a vacsina africanov nevie co je elektrina.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4796
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa shajek »

ale prečo by mali ma)t cesty keď ich nepotrebujú ? prečo ich siloumocou musňime civilizovať ? čo keby k tebe prišiel američan že nemáš iphone/iMac ze nezeres tlste nezdrave picoviny, preco nenosis teplaky aj na pohreb, preco tu nevyrubeme vsetky lesy a nepostavime miesto toho parkoviska a obchodne centra .... Ver mi ze castorazi ziju stastnejsi zivot ako sa nahanat za peniazmi ... Presne tak ako bolo pisane .. nie aby sme im pomahali ..ale aby sme ich nechali tak proste napada ma len refren z jeden pesnicky :"Chcete pomáhat zatím co nejvíce kurvíte svět" (Avio - Chcete pomáhat) .... Vytiahnite najprv Slovensko zo sraciek a potom si pomahajte komu chcete ... je to tak ako pise broslo ... Rodicia pracuju v skolstve .. je to TAK V **** ze si to ani neviete predstavit .... neskutocny bordel a chaos ... dieta (**** magor) hodi spoluziacke piráta za tricko, dievca ma popaleniny jak svina a chalanovy sa nic nestalo lebo ma papier na hlavu (ale plne si uvedomuje co robi, to mi verte) ...
V novom vzdelavacom plane vypadol z ucenia SINUS COSINUS .. deti nevedia co to je ... dokonca uz vypustili z planov aj obycajnu LINEARNU ROVNICU ... na fyziku niesu ucebnice ... otec dovoli detom pri pisomke pouzivat zosit lebo "su to vase poznamky" (ktore im mimochodom dava na internet v podobe PDF aby si mohli tlacit takze poznamky nepisu) a myslite co ? 1tky a 2ky ? ***** ... 5ti mu prepadaju .... toto skolstvo uz nefunguje a v podstate to uz nieje ani skolstvo. Videl som na VS buducich pedagogov ...nezveril by som im dieta keby ho mam ... v skole robi otec nadpriemernu robotu rano vypadne o 6tej z domu vrati sa o 7mej ... robi robi robi .. no nevtiera sa riaditelke .. takze co ? :) ostatne kolegine odidu o pol jednej so slovami ja som tak upracovana .... neorbia nic

tie deti su tupe, tupe a este raz tupe .... a ich rodicia to robia z nich este viac ... prechadazju len tak e pridu za riadielkou ako si moj otec moze DOVOLIT jej dat 5ku ked on sa ucil .. lol ? takze i tak prejde .. a ked takto prejde SS a VS ... A teraz si predstavte ze vam taky chlapec pride montovat doma elektriku alebo zapojit plyn :) Stara a stredna generacia raz zomrie a budu ju musiet nahradit oni. Lekar bez vzdelania a zaujmu nebude asi ten najlepsi lekar, ze ?

takze zaver .. najprv to zachran tvojimi 10timi dolarmi tu .. a az potom sa hrab niekam inam ... priemerny ucitelsky plat je 600€, keby dal kazdy 5€ z celeho SVk myslim ze by bolo aj peniaze pre ksoly
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Používateľov profilový obrázok
Stanley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 515
Dátum registrácie: St 29. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Zilina

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa Stanley »

@ shajek: co sa tyka toho skolstva - plny suhlas az na jednu vec... tych 600€ si zobral skade preboha? Manzelka ako ucitelka na strednej dostane nieco vyse 400€ v cistom. Moja mama ako ucitelka na zakladnej mala 600€ v cistom po odpracovanych 30tich rokoch. Ucitel je tvor zijuci na pokraji chudoby, nehovoriac o tom ak su obidvaja manzelia ucitelia.
K teme:
Afrika je tema mimo misu. Do toho treba ist trochu hlbsie a pochopit celu tu obludnost co je za tym. Chces zachanit svet? Vychovaj zdrave inteligentne deti, ktore budu vediet pouzivat vlastny rozum. Je to jedina sanca ako zmenit zivot na Slovensku. A potom mozeme menit aj zivot za hranicami Slovenska. Ak chces prispiet prachy, tak posli Dobremu anjelovi, je to urcite lepsia volba.

PC1: FSC D1837-A21, Pentium 4 3.2GHz, 2GB DDR2 400, MSI 8800GT OC + Accelero S1, LG194WT-SF, Xonar DS, MS Sidewinder
PC2: Abit NF7-S, AXP-M 2600+@2500MHz, 1GB DDR400 , Hercules 9800SE A.I.W(8 pipe 435/740), FSP 350W 60PN(PF) flexo + FAN mod
PC3: MSI Sis 745, Palomino 1600+@2100+, ND12 mod + 80mm FAN, 3x256MB DDR 333, Sparkle GF3Ti200 (240/550) - lapped core
NTB: Acer 2012WLMi
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4796
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa shajek »

otec ma tak ... pretoze ho furt daju suplovat vtedy ked sa druhym neche ucit trebars na priordovede o sexe :) ... a mama mala na strednej 550cca ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3037
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica

Re: CHLAPI ZMENME SVET

Príspevok od používateľa Mimiik »

Ja mam po*ebanych 400 v cistom , robim l2 it tak mozem kaslat, aby som niekomu financne pomahal ked sam nemam z coho. Btw volil som mojsejovu, ked pi*u robia tak nech si tam tu pi** aj uziju :D cim skor odidem zo Slovenska tym to bude lepsie. Nemame buducnost, a v Europskej unii sme len preto aby sme platili. Kto sa ma dobre bud kradne, alebo je cigan.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Návrat na "Debata o všetkom"