World of Tanks (MMO)
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
nerfli im view range a hp, potom male veci, francuzov nerfli najviac ti to potrebovali to hej, treba si uvedomit ze top tier arty (zase okrem fr) nabijaju aj minutu takze tomu sa fakt da vyhnut. Poznam do slabeho miesta ano, napr. na amx50 100 do boku kde je 2mm pancier tak hned 1hit kill alebo mi ostane tak ze uz nezmozem nic.
Dalsia vec ze tie dela/tanky nie su robene presne historicky, ale tak aby to bolo vybalancovane...presne to ani nejde spravit tak aby to bolo hratelne.
Dalsia vec ze tie dela/tanky nie su robene presne historicky, ale tak aby to bolo vybalancovane...presne to ani nejde spravit tak aby to bolo hratelne.
Spoiler: ukázať
Ja som zacal teraz lietat s ELC AMX (tier5) a to jeho posledne delo to je iny killer, sice striela 5 ran za minutu ale na arty pri zasahu 1 shot 1 kill...
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Si počkaj na to keď budeš mať 100% posádku, to potom lieta ako ďábel..
Inak, tiež nechápem čo sa sťažujú na artiny...síce ti môže dať za 2tisícky ale keď je spotnutá alebo nebodaj k nej príde scout tak nezmôže nič. (ak teda nieje ten scout nejaký pacient)
A čo sa týka tých diel, tak toto nieje správny argument...táto hra nieje world of world wars . V skutočnosti by si sa s Tigrami v pohode obstreloval z base na mapkách. Toto proste nieje simulátor a preto penetrácia a ostatné parametre diel a tankov sú tomu prispôsobené. Celkovo Nemecká technika bola na úplnej inej úrovni ako ostatní, len bohužiaľ, vždy išli proti veľkej presile. Rusi potrebovali >10 tisíc T34 aby to bola legenda a Nemcom stačilo 90 vyradených podvozkov aby z toho spravili Ferdinanda/Elefant a celý svet sa toho stíhača bál. Ale nechcem rozpútavať debati
Inak, tiež nechápem čo sa sťažujú na artiny...síce ti môže dať za 2tisícky ale keď je spotnutá alebo nebodaj k nej príde scout tak nezmôže nič. (ak teda nieje ten scout nejaký pacient)
A čo sa týka tých diel, tak toto nieje správny argument...táto hra nieje world of world wars . V skutočnosti by si sa s Tigrami v pohode obstreloval z base na mapkách. Toto proste nieje simulátor a preto penetrácia a ostatné parametre diel a tankov sú tomu prispôsobené. Celkovo Nemecká technika bola na úplnej inej úrovni ako ostatní, len bohužiaľ, vždy išli proti veľkej presile. Rusi potrebovali >10 tisíc T34 aby to bola legenda a Nemcom stačilo 90 vyradených podvozkov aby z toho spravili Ferdinanda/Elefant a celý svet sa toho stíhača bál. Ale nechcem rozpútavať debati
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
stazujem, lebo je to kill skoro bez skillu. Proste stojis jak trapko niekde v rohu mapy a obstrelujes spotnute tanky. Minule sme isli 3 kusy T6 tankov a nadabili sme na nepriatelov. V tom momente hra skoncila, zacali nas obstrelovat asi 3 arty a ani som sa uz nepohol z miesta. Pritim ak sa niekomu podari artiny yrusit hned na yaciatku hry, ta sa da pekne zahrat.
ja ten nerf vitam, kazda lamka zoberie artinu a ide si to obstrelovat.
ja ten nerf vitam, kazda lamka zoberie artinu a ide si to obstrelovat.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
vidno ze nehras arty, vobec to nieje kadejaka lamka bez skillu. Lamka ta netrafi maximalne ma luck a obcas da pekny hit, ked sa vies z tankom hybat a nestat na otvorenom koridore tak sa ti nic nestane.
Presne...by si sa divil jak je problem trafit target s artinou ked je v sebemensom pohybe...a casto sa stava ze ak aj trafis tak proste nic... sanca ti narasta fakt az ked je imobilizovany target alebo mas fakt luck alebo to jednoducho musis vediet...ale vobec to nieje ako v command and conquer ze sem je*nem atomovku a bude klud
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
s velkymi artinami, ktore mjau splash, je to zhruba nejako tak. Supnes tam atomovku a je klud. Potom tam tvoje priatelske artiny pustia dalsie atomovky a chudak vo svojom nablyskanom tier 10 HT ide do garaze.
Ked s artinou hravas pravidelne, tak je to s tym dost lahke. Hlavne, ked mozes dobre horizontalne hybat delom.
Ked s artinou hravas pravidelne, tak je to s tym dost lahke. Hlavne, ked mozes dobre horizontalne hybat delom.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Čo odporúčate po M3 lee? Zostať u medium alebo prejsť na heavy? Či je to jedno?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- M1ch4l
- VIP
zalezi na tom, kam chces ist s vyssimi tiermi
heavy line je paradna cela (asi najvacsie vyhrady by som mal voci T32 kvli srackovemu delu)
medium line je dobra tiez, aj ked mne sa sherman nepaci, strasna plechovka E8 je tiez dost plechovka a uz ma aj trochu poslabe delo si myslim, ale zasa by mal dobre behat a navies na styl MT. T20 je krehky ale ma dobre delo. Pershing a Pattony su silne tanky, jedine voci 105mm delu na Pattonoch by som mal vyhrady kvoli zlej presnosti.
heavy line je paradna cela (asi najvacsie vyhrady by som mal voci T32 kvli srackovemu delu)
medium line je dobra tiez, aj ked mne sa sherman nepaci, strasna plechovka E8 je tiez dost plechovka a uz ma aj trochu poslabe delo si myslim, ale zasa by mal dobre behat a navies na styl MT. T20 je krehky ale ma dobre delo. Pershing a Pattony su silne tanky, jedine voci 105mm delu na Pattonoch by som mal vyhrady kvoli zlej presnosti.
Kam to poslať ?? robil to celú hru.
http://uploadpie.com/LT588
Inak, neviete čo to je za hudbu na začiatku ? http://www.youtube.com/watch?v=57jVpuOJqW4
http://uploadpie.com/LT588
Inak, neviete čo to je za hudbu na začiatku ? http://www.youtube.com/watch?v=57jVpuOJqW4
Naposledy upravil/-a r1z1ko v Pi 18. Jan, 2013, 17:39, upravené celkom 2 krát.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- M1ch4l
- VIP
staci pouzit report feature v hre
inak som dnes po dlhsom case vytiahol Cromwella do bitky a 11 killov necelych 1500 base exp
inak som dnes po dlhsom case vytiahol Cromwella do bitky a 11 killov necelych 1500 base exp
museli ti nadavat do cheaterov
Si pozri toto http://www.youtube.com/watch?v=SOWpWuBu ... re=related (cca. 21 min.) a potom hovor niečo na Rusov. Z Nemcov mali bobky akurát spojenci a Briti v Afrike. Nemci sa z ruských KV-2 išli posrať a mávali z nich nočné mory. U Rusov to posral Stalin.r1z1ko napísal: Celkovo Nemecká technika bola na úplnej inej úrovni ako ostatní, len bohužiaľ, vždy išli proti veľkej presile. Rusi potrebovali >10 tisíc T34 aby to bola legenda a Nemcom stačilo 90 vyradených podvozkov aby z toho spravili Ferdinanda/Elefant a celý svet sa toho stíhača bál. Ale nechcem rozpútavať debati
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
daj si PTS tag za meno a uvidíš ako ťa budú artiny milovaťk0rben napísal:neviem preco ludia nemaju radi tie artiny, patri to k tomu, da sa im vyhnut pohybom, ukrytom, nenechanim sa spotnut... daju sa counterovat tracermi, scoutami, su prevazne pomale takze neujdu (neratam francuzov), ja to beriem ako normalny tank co ma vyhody aj nevyhody ale vobec nie nieco co je op a malo by sa to dat prec.
btw: aj SerB (WG dev) potvrdil, že artiny boli OP/mali príliš veľký vplyv na hru, a preto bolo nutné ich nerfnúť. Z môjho pohľadu im trvalo príliš dlho prísť na to.
1min reload má len batchat 155 artina, všetky ostatné majú podstatne menej. T92 okolo 40s. GW E okolo 32s Obj 261 okolo 27s.k0rben napísal:nerfli im view range a hp, potom male veci, francuzov nerfli najviac ti to potrebovali to hej, treba si uvedomit ze top tier arty (zase okrem fr) nabijaju aj minutu takze tomu sa fakt da vyhnut.
s pozdravom, crux.
čo z toho ? aj tak nič nedostal za to určite.M1ch4l napísal:staci pouzit report feature v hre
Inak je dosť možné že WG má dvojitý meter, na "platičov" a "neplatičov" ... štýl hry som nezmenil...keď ma niekto sral (vytláčal úmyselne, narážal, blokoval) tak som ho rozstrieľal....keď som nedal do hry ani cent, tak som z toho mal stále zle...1d ban, zablokovanie chatu a pod. Odkedy som kúpil zopár mesačných premkov, tak odvtedy nič, a boli už aj také prípady že som dal z plného života dvoch vlastných za ich kreténnosť(neboli v čate) a nič som z toho nemal.
kramer Ja ti to neberiem, ale v čom boli KV také úžastné ? proste mali veľký pancier(úf, veľký triumf inžinierstva) a relatívne dobrý motor inak úplná katastrofa a utrpenie pre posádku (ale koho už len zaujímala posádka v ZSSR) a o tom dele ani nevravím s tým vyháňali myši z bunkrov
cruz PTS ?