EUROTEL SDA

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

EUROTEL SDA

Príspevok od používateľa Wizik »

Ma/mal niekto niekedy tento spica mobil? Mam on vazny zaujem lebo som o nom pocul ze za tu cenu je to totalka pecka...mam ponuku za 5800 aj s 512MB miniSD kartou co si myslim ze je skvelaaa cena...ale zase som aj pocul tiez ze je to pomerne kazovy telefon takze neviem...poradte
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
Monster
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Monster »

aj ja som ho chcel vyzera lepsie ako spv od orange,ale o tej kazovosti som tiez uz pocul,davaj si bacha na tlacidla,niekedy tazko idu,alebo vobec nereaguju.ale ked je zaruka tak no problemo mucaco :D
Asus Zenbook Duo Pro
Wizik
VIP
VIP

lenze no zaruka mucaco... :cry:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I MUSIC !
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa -TAMY- »

NO, ja mam od vcera tento fon.. Za 4 tisicky,, ma novy kryt, vsade folie, novu klavku, po generalke a zaruka rok zacala plynut presne 1.6.2006 :) Typujem, ze to predaval technik T-Mobilu, kedze zarucak mam od T-Mobilu..

Zatial slape ako ma.. Gigova karta na ceste :)
Wizik
VIP
VIP

Gigova karta ti ho spomaly, ale nebude to nic extremne ;) ... uzi si to s nim :D ...
I MUSIC !
Oksamot
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Oksamot »

Po polrocnom trapeni s tymto mobilom, ktory teraz odpociva v tichu a pokoji na dne zasuvky, mozem len potvrdit, ze tento telefon sa vie niekedy zachovat velmi nedostojne... Je to skor nepodarene pda s nepodarenou funkciou telefonovania... A este aj fotky to nahovno robi, baterka hovno vydrzi a displej po pol roku vyzeral ako by som donho ryl dlatom (a to som sa o ten mobil staral ako sa len dalo)... Zlata Nokia... Zlaty symbian... A Win opat fuj. Viac k tomu nemam co dodat. A s akou radostou som ho vybaloval z krabice... No nic to. Odo mna dostal znamku NEODPORUCAM.
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
-TAMY-
Používateľ
Používateľ

No neviem, mne bat drzi uz 3 den a stale mam 85% a to sa snim hrajkam (nabijanie cez USB mam vypnute).. mobilcek bol uvedeny este v roku 2003 cize taka je aj kvalita fotaku, neporovnavaj s napr 2mpx W800 kou :) v tej dobe celkove nist lespie nebolo :) A mas tam win, cize celee si to mozes upravit podla seba, nemusis mat nic povodne, aspon moj uz ma krasnu maticu ikon 8x4 ako na Sony erikoch.. ALe to je kazdeho vec :) mne frci zatial super
Oksamot
Používateľ
Používateľ

Tak ked s nim budes dlhsie telefonovat a zacne ti odpajat mikrofon a behat sam od seba po menu tak sa ohlas... Mozno to uz opravili dakym novym firmwarom, neviem, ale ja som ho prave z toho dovodu prestal pouzivat, lebo to po pol roku robil pri kazdom druhom hovore. A davaj si sakra pozor na ten display, radsej si nan nalep daku kryciu foliu, inac dopadnes ako ja.

EDIT: a pokial sa dobre pamatam tak po troch dnoch to tak ukazovalo aj mne a potom to za den padlo az do uplneho umrtia... Hold idem setrit na N80.
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
-TAMY-
Používateľ
Používateľ

Takto, ja osobne mam repasovany mt.. bol pokazeny, majitel pozadoval spat peniaze, cize mt ale opravili, a potom ho t-mobile predava pod cenu + 1 rok zaruka odo dna mojej kupi.. mam aj popis zavad co mal (prestal zvonit) mam nove kryti (nie eurotelacky,ale od "DOPOD" cize sklicko ma byt teoreticky ine ako co dava eurotel, baterku,HF atd.. o tvojich chybach nebola zmienka a to ho majitel mal predtym rok a daco :)
Oksamot
Používateľ
Používateľ

Tak vela stastia s nim :) ... Ja ho ale radsej necham odpocivat :lol: . Ten win mi nesadol.
SUBARU INTELPREZA
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

nho vyhrabal som tuto starsiu temu, zohnal som si tento telefon, vyzera celkom obstojne a tak sa aj sprava. je to prvy windovs mobile cize nemam nanho pomaly ziadne softy. ma niekto z vas este tento mobil alebo aspon nejake softiky?
dalej by som potreboval pomoct s odblokovanim nasiel som na to postupy nho casom uz nejak nefunguju tie linky kde sa to vysvteluje cize si neajk neviem pomoct :red:
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Wizik
VIP
VIP

jararak napísal:nho vyhrabal som tuto starsiu temu, zohnal som si tento telefon, vyzera celkom obstojne a tak sa aj sprava. je to prvy windovs mobile cize nemam nanho pomaly ziadne softy. ma niekto z vas este tento mobil alebo aspon nejake softiky?
dalej by som potreboval pomoct s odblokovanim nasiel som na to postupy nho casom uz nejak nefunguju tie linky kde sa to vysvteluje cize si neajk neviem pomoct :red:

nech sa paci
I MUSIC !
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

ja mam orange spv c100 a nemozem si ho vynachvalit...sice ma svoje nedostatky (blacklist, na hovno repracik a aj headset) ale tak kazda ruza ma trne :lol: dobra stranka je aj www.ce4you.cz ...ak nemas ten blacklist(zakazana uprava registrov), tak by som ti odporucil soft na podtaktovanie procesoru ked sa nevyuziva "omapclock" a soft co ti spravi z mobilu po pripojeni mass storage device-cize nieco ako USB kluc "wm5torage"...a este par voloviniek ako ICQ klient "prelude" prehravac "pocket player" a "core media player"..zide sa aj "total commander"
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
jararak
Moderátor
Moderátor

total comander uz mam, o prelude som cital ze vraj ma nieco zle s komprimaciou dat a strasne zerie, na druhu stranu, agile ako na p800 tak ani teraz na tomto sa mi nepodarilo rozbehat :cry: .
neviem nejak najst ani nastavenia pre email ale to je len detail, uz som zacal manual citat 8)
stale ma zlosti to ze pred 3 dnami som nasiel navod na odblokovanie, nho neulozil som si ho a uz sa k nemu neviem dopatrat, chcem do neho prasknut o2 a nedam dakomu penaz za to co viem aj sam :beee:
Watching you ...

jararak
Moderátor
Moderátor

cize 4 hodky dozadu som chcel telefon vratit, 2 hodky dozadu ma uz zufalost preklinala a chcel som telefon rozbit o stenu.
10 minut dozadu sa mi to podarilo, pekne sa mi podarilo odomknut sim lock a telefon je uz free cize o2 uz ma svojho hostitela :-)

k tomu je potrebna utilitka spv service a aby toho nebolo malo treba mat aktivne pripojenie na net, ludia a teraz to hlavne, treba vypnut firewall, pretoze mna uz nic ine nenadalo ked som si navod na to cital asi po 200 krat a stale tam bolo nieco s live internet conection.

nho a teraz sa uz len pustam do instalacie w2005 :-)
Watching you ...

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"