Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
prehliadol si jednu nulu... ci to beres na splatky cez quatro 10x po 3500?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Quicky keby bolo za 3500 uz by bolo u mna
Je to 930ka, moja najoblubenejsia 911, s druhou reviziou motora so zvysenym objemom a mensim turbom. povodny 3liter s velkym turbom mal prezivku widowmaker. pri asi 3700rpm mu narazovo pribudlo nieco vyse 100 konikov co bolo dost problematicke aj na rovinke a v zakrutach smrtelne... Je to asi najtazsie ovladatelna 911ka vsetkyvh cias. Ta z inzeratu je jedna z poslednych co zisly z vyrobnej linky. a... ano, je to najsexy auto ake poznam EDIT: Je to posledna vzduchom chladena 911ka
Ked pojdes pon, mi daj kazdopadne vediet
Je to 930ka, moja najoblubenejsia 911, s druhou reviziou motora so zvysenym objemom a mensim turbom. povodny 3liter s velkym turbom mal prezivku widowmaker. pri asi 3700rpm mu narazovo pribudlo nieco vyse 100 konikov co bolo dost problematicke aj na rovinke a v zakrutach smrtelne... Je to asi najtazsie ovladatelna 911ka vsetkyvh cias. Ta z inzeratu je jedna z poslednych co zisly z vyrobnej linky. a... ano, je to najsexy auto ake poznam EDIT: Je to posledna vzduchom chladena 911ka
Ked pojdes pon, mi daj kazdopadne vediet
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Oddnes má môj Langošík nové rádio
Pioneer MV-150UI [alza] [výrobca] za 46.93€. Vzal som rovno aj USBčko [alza] za 7.49€. Spolu s dopravou na pobočku za 55.38 €.
Fotky: cez deň, večer (P.S.: podvietenie ovládačov kúrenia nad rádiom je custom-made a robil som to v lete, keď som nad novým rádiom ani len neuvažoval )
Zvukový prejav fajn, lepší, ako so starým rádiom z čias Márie Terézie, ale aký je naozaj vám poviem, keď došetrím na repráky, príp. aj zosilovač
Celé rádio sa mi veľmi páči, menu v pohode, zvuk v pohode, všetko zrozumiteľné a intuitívne, akurát, keby som stál nad tým človekom, čo to navrhol, možno by som mu navrhol tri úpravy:
Pioneer MV-150UI [alza] [výrobca] za 46.93€. Vzal som rovno aj USBčko [alza] za 7.49€. Spolu s dopravou na pobočku za 55.38 €.
Fotky: cez deň, večer (P.S.: podvietenie ovládačov kúrenia nad rádiom je custom-made a robil som to v lete, keď som nad novým rádiom ani len neuvažoval )
Zvukový prejav fajn, lepší, ako so starým rádiom z čias Márie Terézie, ale aký je naozaj vám poviem, keď došetrím na repráky, príp. aj zosilovač
Celé rádio sa mi veľmi páči, menu v pohode, zvuk v pohode, všetko zrozumiteľné a intuitívne, akurát, keby som stál nad tým človekom, čo to navrhol, možno by som mu navrhol tri úpravy:
- niektoré tlačítka majú dve funkcie, pričom druhá sa vyvolá podržaním daného tlačítka. Tie druhé významy však nie sú podsvietené, takže kým rádio nepoznám, po tme si neškrtnem
- keď zapnem rádio, hrá automaticky rádio, ak v ňom nie je pripojené USB. Keď už po zapnutí vložím USB, automaticky sa prepne na USB a do 1s začne hrať tam, kde naposledy skončil. Keď USB vytiahnem, neprepne sa naspäť na rádio, ale celé rádio sa vypne. Musím teda ešte pred vytiahnutím prepnúť na tuner a až potom vyťahovať.
- pri vojdení do menu sa napr. ten nápis "MENU" animuje a to je zbytočné - dlho to totiťž trvá... ...nevadilo by mi to raz, ale každý nápis sa animuje... ...vojdete do menu - animácia... ....zvolíte podmenu Audio - animácia... ...zvolíte podmenu Fader - zasa... ....proste každá jedna vec sa (podľa mňa) zbytočne animuje, zaberá to veľa času....
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja mam blaupunkt
http://www.alza.sk/blaupunkt-atlanta-110-d298837.htm
a podla mna za tie prachy najlepsia volba (plus som menil vpredu repro -sony nejake, a vzadu som dorobil repro na plato - blaupunkt ovaly) a o peknych par tried vyssie je ten zvuk
inak tie animacie sa u niektorych radii dali v menu zablokovat, skus to pozret.
http://www.alza.sk/blaupunkt-atlanta-110-d298837.htm
a podla mna za tie prachy najlepsia volba (plus som menil vpredu repro -sony nejake, a vzadu som dorobil repro na plato - blaupunkt ovaly) a o peknych par tried vyssie je ten zvuk
inak tie animacie sa u niektorych radii dali v menu zablokovat, skus to pozret.
Steam: michalsveto
-
- Používateľ
vidíš, to by mi nenapadlo, lebo v menu bolo teda kopec vecí, čo som netušil, čo sú....
Niekedy to pozriem spolu s manuálom....
(P.S.: Ten blaupunkt je jednak na alze nedostupný a vôbec sa mi nepáči )
Niekedy to pozriem spolu s manuálom....
(P.S.: Ten blaupunkt je jednak na alze nedostupný a vôbec sa mi nepáči )
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
realne fakt elegantne radio, na dizajn som mal len pozitivne ohlasy a aj mne sa paci
podla obrazku nic moc, uznavam. a to ze je nedostupne, nuz kupoval som to niekedy +- v septembri a vtedy boli normal na sklade
ale hlavne, dobry zvuk, dobra ovladatelnost.
podla obrazku nic moc, uznavam. a to ze je nedostupne, nuz kupoval som to niekedy +- v septembri a vtedy boli normal na sklade
ale hlavne, dobry zvuk, dobra ovladatelnost.
Steam: michalsveto
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
sam mam JVC KD G351 http://www.jvcmobile.co.uk/documents/pr ... 20Inst.pdf
a nemozem ani jedno krive slovo povedat, od vybavenosti az po zvuk je vyborne .. a to sa zvuku venujem uz par rokov ...
a nemozem ani jedno krive slovo povedat, od vybavenosti az po zvuk je vyborne .. a to sa zvuku venujem uz par rokov ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
ALPINE s IMPRITOM nič lepšie neexistuje (ale cena ) To dokáže zázraky aj s originál papierakmi repro sme len zo srandy skúšali potom to nahradilo audio minimálne za 3000€ a to čo dokáže ten imprit je fakt BOŽIIIIIIIII
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
-
- Používateľ
veď chlapi ja viem, že sú aj lepšie rádia....
Ale ja som ani nikdy nemal v pláne do takého auta nejaké lepšie audio vybavenie kupovať....
Fungoval som na tom kazetovom adaptére.
Lenže už odišiel asi tretí, takže keď si zrátam doterajšie investície do adaptérov a prípadne ďaľšie, mám v tom toto rádio.... ....nehovoriac o tom, že s tým adaptérom boli len problémy (bolo treba ho tam správne vsunúť, aby to dobre hralo, vo veľkej kose to aj tak nehralo a pod.)
No a ten test na českej stránke rádii do 4000 CZK - to je podľa NBS k dnešnému dňu 155,7 EUR. No a ja som to rádio spolu s 8GB USBčkom kúpil o vyše 100€ menej
No a vravím - hrá to pekne a počuteľne lepšie aj na 14 rokov starých, originál k autu dodávaných repro.
Funkcionalita v pohode, vravím, ja som s ním spokojný, urobilo mi radosť
Akurát sa ešte niekedy spolu s manuálom pohrabem v návode, či sa tie animácie textov nedajú vypnúť...
\\edit: Ja som to rádio nevyberal podľa ponuky Alzy... ....ja som už vedel, čo chcem, ale hľadal som najnižšiu cenu.... ...a teraz sa dívam, že je najpredávanejšie v kategórii http://www.alza.sk/do-auta/autoradia/18 ... &pg=1&pn=7
Ale ja som ani nikdy nemal v pláne do takého auta nejaké lepšie audio vybavenie kupovať....
Fungoval som na tom kazetovom adaptére.
Lenže už odišiel asi tretí, takže keď si zrátam doterajšie investície do adaptérov a prípadne ďaľšie, mám v tom toto rádio.... ....nehovoriac o tom, že s tým adaptérom boli len problémy (bolo treba ho tam správne vsunúť, aby to dobre hralo, vo veľkej kose to aj tak nehralo a pod.)
No a ten test na českej stránke rádii do 4000 CZK - to je podľa NBS k dnešnému dňu 155,7 EUR. No a ja som to rádio spolu s 8GB USBčkom kúpil o vyše 100€ menej
No a vravím - hrá to pekne a počuteľne lepšie aj na 14 rokov starých, originál k autu dodávaných repro.
Funkcionalita v pohode, vravím, ja som s ním spokojný, urobilo mi radosť
Akurát sa ešte niekedy spolu s manuálom pohrabem v návode, či sa tie animácie textov nedajú vypnúť...
\\edit: Ja som to rádio nevyberal podľa ponuky Alzy... ....ja som už vedel, čo chcem, ale hľadal som najnižšiu cenu.... ...a teraz sa dívam, že je najpredávanejšie v kategórii http://www.alza.sk/do-auta/autoradia/18 ... &pg=1&pn=7
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ano ta nula sa stratila,ale bolo to skorej ironicky myslene to je uz fakt pre niekoho iba do zbierky:))) ale je nadherne,tiez sa mi paci
zoran nemas nejake blizsie info o tom widowmaker?
zoran nemas nejake blizsie info o tom widowmaker?
Co presne mas na mysli?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nejake zaujimave videa k tomu a pod ?:)
uff, v 80tych rokoch este nebol youtube, ale skusim poguglit