Ucebnica Angliny pre samoukov +CD
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Ucebnica Angliny pre samoukov +CD
Ahoj. neviete mi niekto poradit daku ucebnicu anglictiny pre samoukov s CD, pripadne ake mate skusenosti s psicho volkmenom?
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
to je ti taka somarina, jak niekto moze porovnavat ang. vyslovnost a slovensku? ang. gramatiku a slovensku?! sak to je taka somarina, akurat ta to zblbne, gramatiku sa tym urcite nenaucis, jedine slovicka, blehCrakeN napísal:ja mam doma TAXUS Learning + CD ... nie je to najhorsie, treba si zvyknut na to, ze slovensky preklad anglickej vety je doslovny a uplne presne podla gramatiky, teda nie slovenskej ale anglickej ... ako idu porade slovicka v anglickej vete, tak podla toho idu presne slovenske ... je to pohoda ...
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Praveze potrebujem nieco na naucenie gramatiky, slovicka us dake viem, ale z pracovnych dvovodou sa musim naucit tu anglinu a s tych istych dvovodou nemam cas chodit na kurzy lebo som stale niekde nacestach.
Takze so msi predstavoval nieco take ze pocuvam to CD a sem tam si precitam nieco z ucebnice, alebo kombinacia.
Takze so msi predstavoval nieco take ze pocuvam to CD a sem tam si precitam nieco z ucebnice, alebo kombinacia.
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Re: ucenie sa anglictiny doma
to je pekne, ze si sam robis reklamu a ked pozeram na to tvoje meno, mohol si si dat neco menej napadneebox napísal:odporucam jednoznacne veci z www.englishbox.sk -kvalitou su spickovy. ceny su v pohode.
inak podla mna sa cudzi jazyk neda lahko naucit, ked si sam, pretoze musis pochopit ako myslia po "anglicky" tvorenie viet, pouzivanie casov, a vobec je to dost komplikovane, alebo sa prihlas do skoly 3 veku
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..