Grafike pri hraní padá výkon
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Grafike pri hraní padá výkon
Furmark na notebooky nepatrí
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Prečo myslíš? Je to už naň moc? či čo by si používal ako alternatívu. A este jedna mojom nb sa dá nastaviť zdielana pamäť pre gpu akú hodnotu použiť? 2 gb vlastnej by jej malo stačiť nie? V tom pripade by som nastavil čo najmenej.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Maximálne 1GB. A keď vravíš že sa dá nastaviť zdieľaná pamäť, tak na také grafiky je furmark fakt zbytočný. Už len MW2 jej dáva dostatočný záhul, preto to zrejme aj padá.
Keď sa ti teda ďalej nechce hľadať(Bios, prípadne nejaký program na zmenu V), tak aspoň nájdi také najvyššie takty, na ktorých to už nepadne. A nechaj to testovať aspoň 3 hoďky.
Keď sa ti teda ďalej nechce hľadať(Bios, prípadne nejaký program na zmenu V), tak aspoň nájdi také najvyššie takty, na ktorých to už nepadne. A nechaj to testovať aspoň 3 hoďky.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
No radšej COD BO2
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
bol som kuknuť v biose a na počudovanie som tam našiel údaj v smart bios upade že tuším platform : k45vm . pri tom ja mám k75vj ... asi updatnem ten bios
zatiaľ po upade z 221 na 227 pozorujem rýchlejší nábeh systému od stlačenia standby tlačitka až po kým pc nie je úplne pripravené k práci . inak nič také . žiadné možnosti navyše idem skúsiť niečo zadrtiť
zatiaľ po upade z 221 na 227 pozorujem rýchlejší nábeh systému od stlačenia standby tlačitka až po kým pc nie je úplne pripravené k práci . inak nič také . žiadné možnosti navyše idem skúsiť niečo zadrtiť