"Merac spotreby energie" z Lidlu
Re: "Merac spotreby energie" z Lidlu
boli to nejake geniusy ktore mali len vypinac vzadu. brumelo to jemne. neviem konkretne ktora verzia geniusov to bola. niak inak ako vypnut vzadu vypinac sa to vypnut nedalo. Neboli to moje repro a ani by som take nechcel
Spoiler: ukázať
ved ano, vzadu je HW vypinac. mozes ich dat ale aj do standby, nie? a kedy teda zrali 22W - pri uplnom HW OFF, alebo v standby?
...the most important is justice...
v stendby.. trafacik si pekne bzucal na 22W (nic ine v zasuvke nebolo)
Chalani, som v koncoch potrebujem Watmeter. Teda meraz spotreby energie, pokojne aj tento z lidlu, hocico, potrebujem si zmeriat hodnoty na jednom zdroji.
Ak sa najde nejaky dobrak v ramci BA, nech mi napise ss dik
Ak sa najde nejaky dobrak v ramci BA, nech mi napise ss dik
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@Broslowski: http://www.alza.sk/solid-dt22-d180636.htm 13,87€ v Alze, BA ihned k odberu ? Manual : http://www.elektro-paloucek.cz/files/11 ... _IM_CZ.pdf
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Plazma Samsung PS50A457 cca 4 rocna:
stitok max.prikon 400Watt
merana: 220Watt hokej az po 90watt tmave(nocne) sceny....
Nech ziju LCD a LED....
Nech ziju LCD a LED....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
fau - ked budem kupovat kupim poriadny za cenu cca 50€, len cakam na vyplatu takze tak :p
@ scpeter1: mas ju nakalibrovanu? aspon uplne amatersky, napr. cez Windows Media Center?scpeter1 napísal:Plazma Samsung PS50A457 cca 4 rocna:
Nech ziju LCD a LED....
Ja mam stitok na PS51D550 (kupena 12/2011) ze 350W, pri FullHD zabere z IceAge, kde je komplet na celu obrazovku biely ladovec a veverica je velka si tak 4x4 cm a bezi napriec obrazovkou - max 111W.
Takze na 350W sa pravdepodobne nedostanem ani pri cumeni na komplet bielu bitmapu cez cely obraz - a to ma fakt nebavi pozerat :-P
...the most important is justice...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@schyzoy: Ono je dost vyrazny rozdiel medzi zariadeniami spred 4-5 rokov a aj rok starymi zariadeniami. Naprikad moja LCD TV z tusim 2007 zerie fixnych 240W.
Ktory je ten vas, nie je to Paget 9149? http://mobile.hardware.info/nl-NL/artic ... giemeters/
Inac tema fajn, az na to, ze to poniektori beru moc vazne. Myslim tym presnost merania takeho zloziteho zariadenia ako su impulzne zdoje.
Ja mam Voltcraft Energy Monitor 3000, ktory ma v tom teste druhu najnizsiu odchylku a aj tak sa mi sekol, pri napajani pico psu z notebookoveho adapera, len o "puhych" 10W, co bola cca 30%-na odchylka. Pri REALNOM prikone do 30W... Dva impuzne zdroje do serie a mal z toho trochu hokej.
Vysledky holandskeho testu: http://nl.hardware.info/nieuws/14165/te ... uiksmeters
preklad: http://translate.google.sk/translate?hl ... wQ7gEwATgK
edit: Broslo, ak este zhanas napis SS.
Inac tema fajn, az na to, ze to poniektori beru moc vazne. Myslim tym presnost merania takeho zloziteho zariadenia ako su impulzne zdoje.
Ja mam Voltcraft Energy Monitor 3000, ktory ma v tom teste druhu najnizsiu odchylku a aj tak sa mi sekol, pri napajani pico psu z notebookoveho adapera, len o "puhych" 10W, co bola cca 30%-na odchylka. Pri REALNOM prikone do 30W... Dva impuzne zdroje do serie a mal z toho trochu hokej.
Vysledky holandskeho testu: http://nl.hardware.info/nieuws/14165/te ... uiksmeters
preklad: http://translate.google.sk/translate?hl ... wQ7gEwATgK
edit: Broslo, ak este zhanas napis SS.
broslo ak chces, zicnem ti moj.. mam ho nonstop v zasuvke ale nekukam sa nan stale, takze mi chybat nebude
zdravim.
nadviazem na temu. tento tyzden maju v lidli (aspon v BA) merak silver crest. akciova cena: 6e !!!
ma fajn funkcie a mera presne - odskusane na viacerych spotrebicoch.
ibaze mam s nim jeden problem, alebo mozno je problem len v mojej neznalosti
ide konkretne o meranie hodin. ak je pristroj bez zataze, resp. len s min. zatazou (cca 2W), tak hodiny bezia normalne.
ak ho vsak zatazim (staci 20W povedzme), tak hodiny zacnu spomalovat a to dost markantne (asi o 3 sekundy kazdu minutu).
merak som bol na druhy den vymenit za iny, ale opakuje sa to iste.
nevie niekto v com je problem? nevyznam sa v tom, takze este raz vravim, mozno len v tomto.
diky moc za radu
nadviazem na temu. tento tyzden maju v lidli (aspon v BA) merak silver crest. akciova cena: 6e !!!
ma fajn funkcie a mera presne - odskusane na viacerych spotrebicoch.
ibaze mam s nim jeden problem, alebo mozno je problem len v mojej neznalosti
ide konkretne o meranie hodin. ak je pristroj bez zataze, resp. len s min. zatazou (cca 2W), tak hodiny bezia normalne.
ak ho vsak zatazim (staci 20W povedzme), tak hodiny zacnu spomalovat a to dost markantne (asi o 3 sekundy kazdu minutu).
merak som bol na druhy den vymenit za iny, ale opakuje sa to iste.
nevie niekto v com je problem? nevyznam sa v tom, takze este raz vravim, mozno len v tomto.
diky moc za radu
takze to mam chapat tak, ze ste tu vsetci ignoranti respektive nechapavi ***scenzurovane***?
tak diki za take forum.
este raz teda moja otazka:
kupil som som si merak v lidli. ak ho zatazim, zacnu mu vyraznejsie spomalovat hodiny. ak nie, hodiny idu uplne ok. ide uz o druhy kus.
jedna sa o normalnu vec, ktora suvisi trebars so spominanim zatazenim, alebo ide cisto o tech. zavadu pristroja?
dakujem velmi pekne za odpoved od inteligenta, hlupak nech si da rovno vopred facku a jebne hlavu o stenu.
//a rovno BAN na tyzden kamarat. Ak sa ti nieco nepaci mozes ist ale nadavat nam tu do ko... nebudes - newmi
tak diki za take forum.
este raz teda moja otazka:
kupil som som si merak v lidli. ak ho zatazim, zacnu mu vyraznejsie spomalovat hodiny. ak nie, hodiny idu uplne ok. ide uz o druhy kus.
jedna sa o normalnu vec, ktora suvisi trebars so spominanim zatazenim, alebo ide cisto o tech. zavadu pristroja?
dakujem velmi pekne za odpoved od inteligenta, hlupak nech si da rovno vopred facku a jebne hlavu o stenu.
//a rovno BAN na tyzden kamarat. Ak sa ti nieco nepaci mozes ist ale nadavat nam tu do ko... nebudes - newmi
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
K+++ napísal:takze to mam chapat tak, ze ste tu vsetci ignoranti respektive nechapavi kokoti?
je to asi preto ze nikto ten konkretny merac tu nema, nie? ci si taky ***** co si mysli ze teraz sa predava ten isty model ako ten co sa predaval pred rokmi ked sa tato tema zakladala?
nie, to si pravdaze nemyslim.molnart napísal:K+++ napísal:takze to mam chapat tak, ze ste tu vsetci ignoranti respektive nechapavi kokoti?
je to asi preto ze nikto ten konkretny merac tu nema, nie? ci si taky ***** co si mysli ze teraz sa predava ten isty model ako ten co sa predaval pred rokmi ked sa tato tema zakladala?
ale nejake vseobecne principy pri merani na takychto pristrojoch (nezalezi na datume vyroby, staci ze maju podobne parametre) snad funguju. a na tie sa pytam.