Caute..urcite ste si uz vyskusali niekolko verzii z tejto podla mna najlepsej kartovej hry na svete
Ktoru verziu tejto hry oblubujete vy? Hlasujte v ankete!
Poker wikipedia
best hned prve vety
Ja som zacal hrat poker asi pred 8 rokmi na strednej skole,kde sme hrali o drobne koruny,potom sme tomu prepadli viaceri z triedy a zacali sme hravat na FullTilt.com kde sme v ucebniach hravali proti sebe pri jednom stole v triede sa hral poker skoro kazdu prestavku.Základné pravidlá hry
Počet hráčov: 2 až 10
Cieľ hry: vyhrať čo najviac peňazí
V mojej domovskej knajpe sme si raz,dvakrat zahrali poker a vsetkym sa to velmi pacilo a jeden typek po case dostal na vianoce super darcek,pokrovu sadu na tu dobu velmi kvalitnu asi za 150 €
Zacali sme hravat raz za tyzden,dvakrat,trikrat az to prechadzalo do toho stadia,ze sme sa schadzali denne.
Hravali sme len o 1 € potom sa to zvacsovalo,zacali sa pisat prehry a vyhry,tabulky celkove mesacne hodnotenie,motivacie na hranie boli flase alkoholu a o zabavu je postarane skoro vzdy
Jedine co ma stve na "senkovom" hrani je to,ze si musime miesat karty
Ja osobne hravam na fullfitle aj na pokerstars a to ci cash game alebo iba o "hracie zetony" turnaje sit&go a sunday millions
Moja zatial najvacsia vyhra bola minuly rok v sunday millions (109 € buy in) asi 1080 € ,ktore som nasledne utopil opat v hre
Dnes by som uz rozmyslal inak
Ale aj o tom je poker
Podelte sa o pekne hry,poty,kontroverzne handy a lucky
Napiste kde hravate,na akych stoloch,v akej herni kolko mate bankroll,ktore turnaje su vam sympaticke,sledujete youtube videa? ktore odoberate?ucite sa z videii?
jedna z naj hier co som videl:
Znaky pre rychle vkladanie: ♠ ♣ ♦ ♥
Moj minulotyzdnovy:
pokerstars.com
ja: A♠ A♣
on: 4♦ 5♦
flop: A♦ 2♦ K♥
turn: A♥
river: 3♦
straight flush beat quad aces..