World of Tanks (MMO)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
ano, pasy pomahaju aj v rychlosti, pretoze mozes mat lepsiu "passability", teda mensi odpor voci povrchu. Aspon si myslim teda, no nie som si uplne isty
no niektore tanky proste maju maximalku taku, ze len dole kopcom
no niektore tanky proste maju maximalku taku, ze len dole kopcom
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Mám už 100% crew samozrejme.
No tiež som počul že to pomáha aj v rýchlosti aj keď v špecifikácií to napísané nemám /iba nosnosť a rýchlosť otáčania/. Ale tak zatiaľ som sa nestretol s tankom ktorý by na rovinke nevedel dosiahnúť svoju maximálnu rýchlosť. Iba toto AC Mle 46. Chcelo by to asi odmerať na nejakom dlhom úseku, či to s pásmy alebo bez nich prejde väčší úsek za rovnaký čas.
No tiež som počul že to pomáha aj v rýchlosti aj keď v špecifikácií to napísané nemám /iba nosnosť a rýchlosť otáčania/. Ale tak zatiaľ som sa nestretol s tankom ktorý by na rovinke nevedel dosiahnúť svoju maximálnu rýchlosť. Iba toto AC Mle 46. Chcelo by to asi odmerať na nejakom dlhom úseku, či to s pásmy alebo bez nich prejde väčší úsek za rovnaký čas.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- M1ch4l
- VIP
clovece a fakt mas ten najlepsi motor?
inak takych tankov je vela, specialne nemecke MT
//edit: snazim sa poslat nejake replays tomu WOTmaniaXXL, no nejako mi to nechce zozrat. Neviete niekto jeho email? Vo videach to len spomenie ustne, takze sa to tazko identifikuje
//edit: snazim sa poslat nejake replays tomu WOTmaniaXXL, no nejako mi to nechce zozrat. Neviete niekto jeho email? Vo videach to len spomenie ustne, takze sa to tazko identifikuje
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
skus mu poslat ss cez yt,cekom rychlo odpveda tam,alebo ofiko forum
tak keď za niečo utratím 25tisíc exp nebude to omylom .M1ch4l napísal:clovece a fakt mas ten najlepsi motor?
Tak je pravda že som kopec tankov neskúšal ale väčšinou všetky idú aj do max. speed...Ale tomuto sa nejako nechce. na tých 40 ešte ako tak ale 50km/h jedine mierne z kopca.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Mne SUcko nechcelo davat maximalku a celkovo sa vlieklo, ale ked som nahodil pasy tak bolo viditelne rychlejsie.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Okrem optiky na leoparda este co ?
- M1ch4l
- VIP
dal by som si este ventilaciu
potom sa da pouzit camo net alebo binokulary na pasivny scouting, pripadne oboje, ale to by si musel dat prec optiku\
ako consumables by som volil repair kit, med kit a 100-oktanovy benzin (hasiaci pristroj je ti dost k nicomu si myslim)
potom sa da pouzit camo net alebo binokulary na pasivny scouting, pripadne oboje, ale to by si musel dat prec optiku\
ako consumables by som volil repair kit, med kit a 100-oktanovy benzin (hasiaci pristroj je ti dost k nicomu si myslim)
ventilaciu mam, takze nasetrim na optiku a tretie sa rozhodnem co tam dam...mozno vydrz podvozku...inak stava sa mi kazdy krat ... čo hit tak to kaput engine ... tak mi ten leopard zhasne jak keby ani nikdy nenastartoval
- M1ch4l
- VIP
leo je malicky, takze ta strela casto musi nieco trafit
kup mokre bedne...trocha to pomôže.
Tiež sa mi mokré bedne nepozdávajú...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
na ruskej wiki je k tankom doplnene aj vybavenie pre kazdy sposob hry + perky pre posadku
odporucaju optiku+ventilacku+torzne tyce
http://wiki.worldoftanks.ru/VK_1602_Leopard
//ako tak pozeram tak uz aj na nasej wiki je suggested equipment,ale nie v takej miere ako u rusov
odporucaju optiku+ventilacku+torzne tyce
http://wiki.worldoftanks.ru/VK_1602_Leopard
//ako tak pozeram tak uz aj na nasej wiki je suggested equipment,ale nie v takej miere ako u rusov