niekedy minuly rok som vymenil iphone 4 za samsung galaxy s3 s doplatkom, k telefonu bola krabica prislusko... klasika.
o par mesiacov som telefon posunul dalej pretoze mi nevyhovoval.
o dalsich par mesiacov mi volala pani z policie ze telefon bol kradnuty, bezne otazky sa pytala od koho som ho kupil a kde, prijemna pani, tak som jej to vsetko povedal, pohoda pretoze koho by napadlo ze ked je telefon aj skrabicou ze bude kradnuty...
ta pani mi este povedala ze vlastne ten co podal oznamenie o kradezi je pravdepodobne spolubývajúci toho kto telefon ukradol
no len v zapätí sa ozval typek ktoremu som telefon predal dalej, tu nastal problem a to taky ze typek chce nas5 odo mna peniaze.
on ho medzitym predal dalej nejakemu kamaratovi, tomu ho pravdaze zhabali.
s problemom som sa obratil aj na uz spominanu pani od policie, povedala mi nasledovne: "posledny clovek ktory mal telefon mal proste smolu, nikomu nic neplatte, nemate s tym nic spolocne kedze ste nemohol vediet ze telefon je kradnuty."
uz spominany typek ktoremu som telefon predal, stale trva na tom ze ja mu mam dat s5 peniaze, a ze ked nie zacne to riesit inak... pravdepodobne právne. teraz nasleduje moja otázka: moze ma nejako pravne napadnut? (obchod bol spostredkovany cez bazos)
podla mojho nazoru by si mal peniaze vymahat od zlodeja a nie odo mna.
za kadzy postreh dakujem.
este som mozno pozabudol telefon som nekupoval od "zlodeja".
trošku práva, alebo aj poprosim o radu
trošku práva, alebo aj poprosim o radu
Naposledy upravil/-a wOne v Pi 22. Feb, 2013, 20:36, upravené celkom 1 krát.
RGB
Re: trošku práva, alebo aj poprosim o radu
Môj čisto názor - určite nie. Kamarát mal podobné opletačky, žiaľ on bol tá posledná osoba, ako vravela teta, mal smolu, zlodeja vypátrali, nič iné sa neriešilo.
Môj názor nepýtaj sa tu na fóre, ale právnika aby si vedel na čom si...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
ty si v tom cisto a ten posledny ma smolu aj take veci sa stavaju..ale byt tym poslednym urcite by som ta otravoval...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
otravovat ho mozes ,ale tam to asi konci