Bol by som velmi rad keby mi mozete pomoct s nasledovnym problemom:
Na graficku kartu Sapphire Ati Radeon 9800PRO 128mb 256bit som nasadil silencer rev.3 chladic sa krutil podla mna velmi pomaly a ako keby dostaval malo voltov. Po druhom zapnuti sa uz ani nerozkrutil. Osadil som naspat zakladny chladic ale ani ten sa po zapojeni do karty ani nerozkruti a pocitac sa rozbehne "naprazdno" a nenabehne monitor.
Mohol som silencerom tuto kartu odpalit?
Apple MacBook ProIntel Core 2 Duo P8600 2,40 GHz +8 GB DDR3+AirPort Extreme Wi-Fi 802.11n+SSD HDD Crucial MX200 250GB 2.5" SATA III 555MB/s. / 500MB/s.+ NVIDIA GeForce 320M+ DVD+/-RW + 23" LED Philips 231T1LSB/TV DVB-T
Jasne ze mohol. Silencer a ta karta , neni dobra kombinacia co sa tyka napajania. Samozrejme sa tu najde X priaznivcov , ktory povedia ze im to slape. Priznam sa i mne slapal roko a potom karta sla. Hold treba na redukciu a priamo na molex.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
co mu to pomoze? moze grafiku pustit aj vez ventilatoru... to je jedno, ale proste grafika ma poskodene napajanie. Tu kartu ozivi len so zazrakom (ja na zazraky obcas verim )
No nme nepripada za rozumne zapinat grafiku bez chladica.Zober si taku GF6600 ma okolo 50 ked ju zapnes a ta 9800 noze srobit taku teplotuze mu tam sa z nej zacne dimit.Napriklad moja 9200 sa pri pasivnom chladeni (original chladic,rozmery cca 5X5X1cm)netaktovana sa tak nahriala ze som na nej nemohol podrzat 3 sekundy ruku.Takze asi tak.