DotA 2
Re: DotA 2
tulene007 alebo broslowski, skôr to druhé mi píše pri mene tak asi broslowski
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
neexistuje viac ako report ? proste perma bann za kolosalny ********? riky 0:3 zacne feedovat tym ze sa pri spawne rozbehne do ich mesta... vyhadze nam itemy z cuoriera do ich lesa a tam ho necha skapat...
Spoiler: ukázať
zakliknut intentional feeding, dat vysvetlenie... hadam to niekto posudzuje
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
aspon 10x mi uz napisalo ze vzhladom na moj report zabanovali nejakeho usera.
PS: tie nadavky si odpusti, niesi v krcme.
PS: tie nadavky si odpusti, niesi v krcme.
z dota 2 fora:
Unless someone got enough reports they will get punished with Low priority queue for some time.
And if the player continues with bad behavior there are some cases with removal for beta.
There is no need to know if a player got banned or not.
Also you will get an ingame notification that a player you reported got punished.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ja reportujem... V LoLku mam pravo nepriamo aj banovat... cez Tribunal... ale nemam nato cas uz.....
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
15:2 za invokera a prehrať hru , sme mali týmové skore že 10:10 a ja 10killov , proti mne stál chaos , PL , disruptor , silencer , a ešte Earthshaker . celkom sme potom dostávali
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
Mne dalo teraz dva razy po sebe Voida na random. Mali sme co robit, aby sme to dali. Sice sme ich povacsine davali, ale mali celkom dobreho Furiona, ktory to stihal pushovat a este nas aj dorazat, museli mat dobre zawardovane + ma nenechali farmit. Nakoniec sme to s jednou rozbitou stranou otocili a rovno sme pusli midom aj strom.
edit: pred chvilou mi spravilo nejaku podivnost. Bol som napojeny v hre, ale typek neloadol, tak sa to zrusilo. Medzitym som sa hodil s kamosmi do grupy, dali hladat, asi pol minuty na to mi naslo hru, ale kamosi tam neboli. WTF? Leavol som no ...
edit: pred chvilou mi spravilo nejaku podivnost. Bol som napojeny v hre, ale typek neloadol, tak sa to zrusilo. Medzitym som sa hodil s kamosmi do grupy, dali hladat, asi pol minuty na to mi naslo hru, ale kamosi tam neboli. WTF? Leavol som no ...
preco mam take stastie, ze do teamu fasnem 4 rusov, ktori este k mojej morte picknu dalsich troch carry ...
- Quallity
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi
zabili toto
paradne spracovane video, dobry strih aj hudba