Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
prahy, zadny naraznik, svetla a pletivo od kralikarne... uplne staci
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale tak ta moda za tie prachy ak by bola v dobrom stave tak preco nie. no tie kralicie sietky vytrha prec, listy a naraznik, to je vec vkusu, ale videl som uz dofusovaniejsie auta. Ta cierna po blizsom pozreti je skutocne dofachana.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Hell dnes som sa trmacal busom do TR a videl som tvoju hondicu parkovat pri skolke najs kar
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
kde pri skolke????? dnes som prevazne stal pred pracou a niekedy poobede som zbehol k pomarancovi doriesit reklamaciu
vsak ak budes doma cez vikend tak sa mozme stretnut, v sobotu idem kupovat asi nejaky nabytok do domu, ale nedela by mala byt volnejsia
vsak ak budes doma cez vikend tak sa mozme stretnut, v sobotu idem kupovat asi nejaky nabytok do domu, ale nedela by mala byt volnejsia
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Okolo pol siestej na dolnej stubni myslim, ze to bola tvoja, lebo v TR ich moc nieje (asi 0 kusov) No uvidime co bude cez vikend, planujem ist este za jednou hondickou na zapad
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
aha takto ano, som bol na stavbe a tam parkujem vsak napis keby si si to chcel omrknut a dovez nieco z toho zapadu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
lithil pokial nevies aky je rozdiel medzi tuzing a tuning ,tak ma to mrzi...
papek to myslim dostatocne zhrnul... pozri sa na zahranicne upravy aut(samozrejme serioznu pracu) a potom porovnaj toto...
papek to myslim dostatocne zhrnul... pozri sa na zahranicne upravy aut(samozrejme serioznu pracu) a potom porovnaj toto...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ale aj tak tu boli aj horsie
hento bolo nahodou este celkom stravitelne
kazdopadne crx je paradne auticko, jedno z tych ktore by som si rad zadovazil raz
hento bolo nahodou este celkom stravitelne
kazdopadne crx je paradne auticko, jedno z tych ktore by som si rad zadovazil raz
Steam: michalsveto
znameho na del solke zastavili policajti, bezna kontrola, nato sa s nim dali do reci, ze aka pekna MR2, potom mu poklepali po kufri, ci im neukaze motor. Mal co robit, aby ich presvedcil, ze je to naozaj Honda Az ked im ukazal motor v predu, tak pochopili
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
http://honda-crx.autobazar.eu/del-sol-1 ... 55976.html
dal by som si povedat
dal by som si povedat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
vodik ste mali v aute? som dnes siel po-ke na ocktavke 2 a co ja viem. turbo bolo kusa tizsie na rozjazde ale vykon? ani ne a uspora pol litra na 100km.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
teraz neviem, ci sa pytas na vodik, na octavku, alebo ... ?
bezne mam kopec vodika v aute a kolesa fukam 70%nym dusikom /Pun intended
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
vodik akoze ten vodikovy generator ? cize elektrolyza ? napr. toto ? http://auto.bazos.sk/inzerat/22705078/T ... -paliv.php ??stefan.koval napísal:vodik ste mali v aute? som dnes siel po-ke na ocktavke 2 a co ja viem. turbo bolo kusa tizsie na rozjazde ale vykon? ani ne a uspora pol litra na 100km.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- landrower
- Pokročilý používateľ
staci pozerat mythbusters a vedel by si ze to je ptakovina na N-tu
skratka to nefunguje, tie mizive mnozstva vodika co to spravi su na dve veci
skratka to nefunguje, tie mizive mnozstva vodika co to spravi su na dve veci