Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
kategoria 400ps + ?
STI na to nie je..... VTSkom by som bol rychlejsi
kategoria AWD Quicky. okrem toho by si bol v 2000+cc
MBC, ano, cim mensie a obratnejsie auto, tym lepsie. Tu ti je vykon celkom naprd, ak je auto tak siroke ze musis ist krokom medzi zuzenymi brankami. Nie nahodou boli najrychlejsie felicie a EK3 civic (so sklopenymi zrkadlami ) ktore tu cast doslova preleteli. Ak odratam 5s ktore som stratil startovanim zdochnuteho motoru a 2s co som sa snazil napchat spiatocku tak som bol o 12s pomalsi ako filcka ktora ma tretinu koni. Samozrejme priratajme aj to ze kym ja som sa prvy krat otukaval tak ti najrychlejsi boli na kazdom jednom preteku ktory bol Navyse auto pouzivam denne takze som siel pekne kludne a s prehladom bezpecne a nechcem kvoli takejto somarine zodrat ani fungel nove zimne gumy .
MBC, ano, cim mensie a obratnejsie auto, tym lepsie. Tu ti je vykon celkom naprd, ak je auto tak siroke ze musis ist krokom medzi zuzenymi brankami. Nie nahodou boli najrychlejsie felicie a EK3 civic (so sklopenymi zrkadlami ) ktore tu cast doslova preleteli. Ak odratam 5s ktore som stratil startovanim zdochnuteho motoru a 2s co som sa snazil napchat spiatocku tak som bol o 12s pomalsi ako filcka ktora ma tretinu koni. Samozrejme priratajme aj to ze kym ja som sa prvy krat otukaval tak ti najrychlejsi boli na kazdom jednom preteku ktory bol Navyse auto pouzivam denne takze som siel pekne kludne a s prehladom bezpecne a nechcem kvoli takejto somarine zodrat ani fungel nove zimne gumy .
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
trhol by som ta na mojej felicii
tu je fakt dobre cim mensie auto, mozno aj nejaky smart by na takejto minitrati nebol zly (aj ked neviem ako je na tom so zrychlenim a polomerom zatacania, ale hadam horsie jak felicia to nebude)
tu je fakt dobre cim mensie auto, mozno aj nejaky smart by na takejto minitrati nebol zly (aj ked neviem ako je na tom so zrychlenim a polomerom zatacania, ale hadam horsie jak felicia to nebude)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
felicia bez posilovaca ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- landrower
- Pokročilý používateľ
v pohode
ked si zvyknes tak s tym tocis jak nic....
ked si zvyknes tak s tym tocis jak nic....
Akonahle sa auto hybe tak ani na filcke nepotrebujes svaly na krutenie volantom... Filcku som okrem vytacania kolies na uzkom parkovisku ovladal furt jednou dlanou. A CviRik nema bohvie ake servo, takze tak isto treba silu na otocenie volantom pri vychadzani z "paralelneho parkoviska". Nehovoriac o tom ze filcka ma o dost mensi polomer otacania. Na technickej trati to nie je o ponikoch ale o obratnosti a CviRik nie je zrovna stavany na krutenie sa po parkovisku v 30ke.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ja viem, sam ju mam .. Feliciu bez posilovaca ..ale ja mam vlastny posilovac
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
landrower: netrep so seriovou feldou by si si ani neskrtol
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Chris, si vedla
- Chris
- Pokročilý používateľ
pozri casy za posledny rok http://www.autoslalom.sk/vysledky/autoslalom-2012/
oproti saxo VTR 1.4, p106 ralley 1.3, swift 1.3 gti, corsa 1.4 16v a civic 1.4 16v neviem neviem
oproti saxo VTR 1.4, p106 ralley 1.3, swift 1.3 gti, corsa 1.4 16v a civic 1.4 16v neviem neviem
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Nuz, zalezi aj na soferovi. Teda, najma na soferovi. Samozrejme ak mas viac koni ti to nie je na skodu.
EDIT: Okrem toho pozeras autoslalom, co je rychla technicka trat! Samozrejme na trati kde bezne das cez kilo na tachometri si filcka neskrtne.
EDIT: Okrem toho pozeras autoslalom, co je rychla technicka trat! Samozrejme na trati kde bezne das cez kilo na tachometri si filcka neskrtne.
- landrower
- Pokročilý používateľ
kamo autoslalom je cosi uplne ine to je o rychlom vyberani zakrut, nie manevrovani na parkovisku...
tam uz poniky a riadny podvozok sakra rozdiel spravia
tu naozaj ide skor o manevrovatelost auta, a s feliciou sa na parkovisku naozaj dobre manevruje
(ked chodievam na 7mu rano do skoly, tak z casu nacas vyrazim skorej a len tak lietam po prazdnom parkovisku pri FIITke v podstate si v hlave predstavim podobnu trat )
tam uz poniky a riadny podvozok sakra rozdiel spravia
tu naozaj ide skor o manevrovatelost auta, a s feliciou sa na parkovisku naozaj dobre manevruje
(ked chodievam na 7mu rano do skoly, tak z casu nacas vyrazim skorej a len tak lietam po prazdnom parkovisku pri FIITke v podstate si v hlave predstavim podobnu trat )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
verim ze s takou kratkou fabkou by sa to dalo tiez pekne zajazdit
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Chris
- Pokročilý používateľ