Tomb Raider
Re: Tomb Raider (2013)
No neschladil si ma ani kus vec vkusu...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
uspesne herne mechanizmy sa proste opakuju, dnes sa lezenie v kazdej hre prirovnava k AC, ale TR bol vzdy aj o splhani a tak ked to chcu dat do noveho kabatu tak to proste bude vyzerat podobne... vacsina hier povykrada mechanizmy z inych uspesnych hier a FC na tom nebol inak
inak skoro ma slak trafil ked som mal na lodi pritiahnut zavazie s novym nastrojom, az by mal niekto podobny problem treba mackat E
inak skoro ma slak trafil ked som mal na lodi pritiahnut zavazie s novym nastrojom, az by mal niekto podobny problem treba mackat E
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
jasné tak to je ale to neznamená že to niesu dobré hry, nestačí len okopírovať na to treba viac...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Memnon
- Pokročilý používateľ
tak koniec, 73%
na konci uz bola lara uplne OP, proste drtila to ako svin
hra kvalitna, pribeh dobry ale trosku tuctovy, praca s kamerou na jednotku hlavne ked sa nieco rozpadalo(okraje rims a podobne)
ku hre sa uz ale asi nevratim, neni moc dovod, taka jednohubka ktra ale velmi potesila
na konci uz bola lara uplne OP, proste drtila to ako svin
hra kvalitna, pribeh dobry ale trosku tuctovy, praca s kamerou na jednotku hlavne ked sa nieco rozpadalo(okraje rims a podobne)
ku hre sa uz ale asi nevratim, neni moc dovod, taka jednohubka ktra ale velmi potesila
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
No a stálo to za to? Ja si radšej najprv asi dohrám Far Cry 3
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Shatterhand napísal: Okrem toho tým 20-tim minútam a 5% by som sa veľmi netešil, pretože ak by to bolo pravidlo, tak celá hra má len 400 minút, čo je žalostne málo hrania.
no neviem, tuto im vychadza ze je to podstatne dlhsie. http://howlongtobeat.com/gamebreakdown.php?gameid=1821
uz som sa tesil ze to cez vikend dam, ale u mna 10 hodinova hra to je tak na 2 mesiace
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... fx?start=1
Za povšimnutie stoja porovnania GTX680 vs 7970GHZ ... AMD si to spackalo na 2x vyšší výkon na svojich kartách... uvidíme ovládačmi a patchom...
Za povšimnutie stoja porovnania GTX680 vs 7970GHZ ... AMD si to spackalo na 2x vyšší výkon na svojich kartách... uvidíme ovládačmi a patchom...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
troch ot
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Takže prejdené s menšími prestávkami a striedaniami sa s bratom, 67%.
Vo všeobecnosti sa mi nepáči trend dnešných hier - ak budem chcieť film, pôjdem si ho pozrieť do kina.
Tú hordu cinematics nech si dakam strčia...
Vo všeobecnosti sa mi nepáči trend dnešných hier - ak budem chcieť film, pôjdem si ho pozrieť do kina.
Tú hordu cinematics nech si dakam strčia...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Memnon
- Pokročilý používateľ
ak ta otravovali mal si zmacknut SPACE
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
To ja viem že space, ale ide o to, že keď si človek kúpi hru, tak nechce platiť z tretiny za film. Proste mne sa ten štýl nepáči, stále sú hry kratšie a kratšie a ešte tá ich spásonosná myšlienka s DLC...radšej nech už vyjde nejaká normálna stratégia.
Ináč občas to malo bugy, napríklad tá jedna postranná misia kde bola vo vode tá lampa čo zelektrizovala vodu...tak ja som to prešiel vďaka tomu, že sa to pošahalo Proste som vliezol po pár neúspešných pokusoch do vody a prešiel som. Nič my to nespravilo Potom som sa už nezaoberal tým ako sa to malo spraviť.
Ale napriek tomu boli podľa mňa niektoré hlavolamy nové
Ináč občas to malo bugy, napríklad tá jedna postranná misia kde bola vo vode tá lampa čo zelektrizovala vodu...tak ja som to prešiel vďaka tomu, že sa to pošahalo Proste som vliezol po pár neúspešných pokusoch do vody a prešiel som. Nič my to nespravilo Potom som sa už nezaoberal tým ako sa to malo spraviť.
Ale napriek tomu boli podľa mňa niektoré hlavolamy nové
Tak ja som to dohral na 73% a zalúbil som sa mňa táto hra velmi prekvapila (ani som nevedel že má výsť) ,Lara skvelá postava aj príbeh, prostredie proste všetko a aj tie filmové scény sa mi lubili dúfam že bude pokračovanie v podobnom duchu...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
To si rovno Far Cry 3 zahraj. Jediné čo sa tu od neho líšilo bolo to, že tu bola hlavnou postavou žena, že si musel sem-tam riešiť hlavolamy a že si mal survival inštinkt(zobrané z AC).
Ja som Fc hral ,pre mňa sú to dve rozdielne hry, ked sa ti to nepáči OK tvoj názor ale nevnucuj mi ho
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Nevnucujem, ako mne tá podobnosť strašne bije do očí a kebyže vyhodím inštinkt, laru vymením za chlapa, vyhodím pár hlavolamov, tak to vyznie ako akýsi "datadisk" k FC3.
Čo sa ale mne z pohľadu Tomb Raider ako takého aj v porovnaní s minulými páčilo, bolo lezenie čakanom a vôbec jeho použitie. Keď sa konečne dal používať aj na boj, tak tiež fajn vec. A veľmi dobre bol vo všeobecnosti spravený luk, avšak ku koncu mu musím vytknúť, že akonáhle mi v zálive ten tučuľko podaroval ten rekurzívny a získal som naň výbušné šípy, pripadal som si ako Rambo
BTW, nerobili ste niekto tú postrannú misiu kde bola vo vode tá lampa, ktorú bolo treba vytiahnuť? Prípadne hneď tú tuším úplne prvú s tým lietadlom.
Čo sa ale mne z pohľadu Tomb Raider ako takého aj v porovnaní s minulými páčilo, bolo lezenie čakanom a vôbec jeho použitie. Keď sa konečne dal používať aj na boj, tak tiež fajn vec. A veľmi dobre bol vo všeobecnosti spravený luk, avšak ku koncu mu musím vytknúť, že akonáhle mi v zálive ten tučuľko podaroval ten rekurzívny a získal som naň výbušné šípy, pripadal som si ako Rambo
BTW, nerobili ste niekto tú postrannú misiu kde bola vo vode tá lampa, ktorú bolo treba vytiahnuť? Prípadne hneď tú tuším úplne prvú s tým lietadlom.