štuple do uší
Re: štuple do uší
tak Andrej, sice neviem ako hlboko myslis, ale len 2 polohy som zistil, ze su pouzitelne a ta hlbsia je taka, ze citim, ako keby som si tlacil na mandle a potom je ta, pri ktorej to mam len v prvej casti ucha a hra to i tak dobre a je to hlavne pohodlnejsie...
na tu hlbsiu metodu mam najmensie stuple ake som nasiel....
na tu hlbsiu metodu mam najmensie stuple ake som nasiel....
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
zas nie nasilu
ono staci ak budu tesnit len zlahka a drzat ich bude kabel za uchom
ono staci ak budu tesnit len zlahka a drzat ich bude kabel za uchom
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ok, tak snad to mam dobre, drzat to tam drzi ak to je poza ucho, teda pokial nezujem alebo prilis nehybe...na Brainwavz Beta s Comply foams sa to v tomto nechyta, tam som mohol behat, skakat...cokolvek a islo to..
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
andrejsvk nie si ten na avmanii co na tie sony mh1c tak pitchuje?
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
existuje obchod ktory ich ma skladom ?
myslim bulk verziu
myslim bulk verziu
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
nevie niekto ci sa vobec este vyrabaju?
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
ale tu bulk verziu som myslel...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Odisli mi jays dvojky (opravim konektor), sakra skoro som sa zobudil zo sna... uz mam doma aj maxell-i ale toto je este o par tried lepsie ako pozeram
kde by som ich mohol kúpiť? Všade majú MH1 s tým priblblým layoutom na jacku, a veľmi sa mi to prerábať nechce, redukcia nepripadá v úvahu. A 50€ za to nedám keď sa dá lacnejšie nie? .... Dealextreme ich má za 25 dolarov, no velmi sa mi nechce čakať 2 týždne a viac. Nejaké nápady?
____
EDIT:
nemá to uz ani dx
kde by som ich mohol kúpiť? Všade majú MH1 s tým priblblým layoutom na jacku, a veľmi sa mi to prerábať nechce, redukcia nepripadá v úvahu. A 50€ za to nedám keď sa dá lacnejšie nie? .... Dealextreme ich má za 25 dolarov, no velmi sa mi nechce čakať 2 týždne a viac. Nejaké nápady?
____
EDIT:
nemá to uz ani dx
ebay http://www.ebay.co.uk/itm/Original-MH1C ... 257b650a24
z UK by si to mohol mat doma okolo tyzdna...oplati sa pockat
z UK by si to mohol mat doma okolo tyzdna...oplati sa pockat
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
-
- Pokročilý používateľ
to by šlo... inak ja som si až teraz všimol, že .com a .co.uk nieje to isté
-
- Pokročilý používateľ
Inak dostali sa mi teraz pod ruku podobne sluchhadla, stuple. Sony mh750. Trocha sa podobaju na mh1c. Ale zvukovo musim povedat ze su perfektne oproti podobnym stuplom za 50 eur napr. oproti Jays 3 sa mi osobne viac pacia. Aj ked maju dost nevyrovnanu charku, basy su nenormalne vystupene treba ich dost stiahnut, vysky su zasa stiahnute niekde na 10khz ale inak veeelmi som prekvapeny. S mh1c zatial neviem porovnat no za tych 5 korun co stoja sa oplatia kupit. Lepsie nez hocico do 50 mozno aj viac eur zvukovo a ked k tomu pridam cenu .... Ha
Su dodavane k xperii u zatial som ich pocul len nerozohrate primo z balenia. Ale klobuk dolu taky zvuk. Aj bez spominanej ekvalizacie su pre mna lepsie nez hocico co som mal moznost pocut do takej sumy
Su dodavane k xperii u zatial som ich pocul len nerozohrate primo z balenia. Ale klobuk dolu taky zvuk. Aj bez spominanej ekvalizacie su pre mna lepsie nez hocico co som mal moznost pocut do takej sumy
tie basy su na zaciatku brutalne, ale postupne sa stiahnu same a bude to hrat vyrovnanejsie, aspon podla toho ako som ja postrehol, mne sa ich zvuk paci velmi a rad by som kupil aj nejaky prevodnik, lebo to pocuvam len z integracky alebo z N2ky, co ma lepsi vystup, ale chcel by som nieco lepsie skusit
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Prave pocuvam na mojich novych Sonyčkach :
http://www.alza.sk/sony-mdr-ex50lpb-cerna-d253736.htm
v porovnani s original Nokia WH-701,ktore som mal do teraz koli dialkovemu ovladaniu,bohuzial sa niekde sekol kablik a jedna strana dohrala,musim povedat ze Sonycka su minimalne o triedu vyzsie,ako vo zvukovom prednesa tak v izolacii okoliteho zvuku,su hlasnesie-na plne pecky sa neda ani pocuvat
Za 20€ slusný posluch v celom frekvencnom spektre,su malicke,lahucke super maky kablik ktorý nevidava ziadne zvuky o oblecenie ako robili tie predchodzie,v usoch ich ani nieje vidiet,sadli uplne dokonale a maju moje vrele doporucenie
doplnenie: krasne pocut text anglickej vyslovnosti,cistota prednesu je neskutocna a to pocuvam len v 320kb na fone
http://www.alza.sk/sony-mdr-ex50lpb-cerna-d253736.htm
v porovnani s original Nokia WH-701,ktore som mal do teraz koli dialkovemu ovladaniu,bohuzial sa niekde sekol kablik a jedna strana dohrala,musim povedat ze Sonycka su minimalne o triedu vyzsie,ako vo zvukovom prednesa tak v izolacii okoliteho zvuku,su hlasnesie-na plne pecky sa neda ani pocuvat
Za 20€ slusný posluch v celom frekvencnom spektre,su malicke,lahucke super maky kablik ktorý nevidava ziadne zvuky o oblecenie ako robili tie predchodzie,v usoch ich ani nieje vidiet,sadli uplne dokonale a maju moje vrele doporucenie
doplnenie: krasne pocut text anglickej vyslovnosti,cistota prednesu je neskutocna a to pocuvam len v 320kb na fone
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Nebud labut, pod na lanku
hentie sony poznam, oproti sony mh1c nestoja za zmienku, vobec nestihaju
hentie sony poznam, oproti sony mh1c nestoja za zmienku, vobec nestihaju
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite