Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
urob recenziu...
toho roku planujem vymenu telefonu a ocka pozeraju jasne na L720,820 a 920..
toho roku planujem vymenu telefonu a ocka pozeraju jasne na L720,820 a 920..
Spoiler: ukázať
nevieme priblizny datum uvedenia lumie 720? Celkom ma to laka ako upgrade z lumie 800
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
kua 920 je strasne draha pre mna, asi len 820
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
V starom telefone (Omnia 7) mam mini-SIM. Do Lumie vsak budem potrebovat micro-SIM. Ako je to s vymenou u operatorov (Telekom), resp. ako dlho trva vystavenie novej SIM-ky? Robil niekto upravy (strihanie) mini na micro?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Da sa strihat bez problemov, na internete je kopa sablon. Ja mam upsnesne 3 strihane karty. Inak kartu ti v Orange daju na pockanie, aktivovana by mala byt tusim do 24 hodin, ale mne isla par minut po zapnuti.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
No 720 tiez nebude zla, skoda toho rozlisenia .... aj rozmerovo je lepsia ako L820/920...Broslowski napísal:kua 920 je strasne draha pre mna, asi len 820
no len ja som bez telefonu cize ho musim kupit dnes-zajtra. a dovtedy 720 nebude urcite ... este zvazujem 8x len tam by mi chybali asi nokia exlusive apky
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
820tka nevyzera zle tiez:)
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
_Mato_ - to strihanie je bezproblémová záležitosť ako Papek spomínal. Ja som tiež do Lumie 610 nenapratal mini, takže kým nedošla nová mikro od Pomaranča, tak sa strihalo
Ja som fungoval vyse dvoch rokov na zostrihanej karte az kym som ju nestratil niekedy v noci znacne podgurazeny alkoholom spolu aj so suflikom z Lumie 800
Tak som dal cez seven eighter na hd7 7.8 a mam akurat
.ine dlazdice
.viac farieb
.tapety bing na lock screen
ako si mam nastavit pod tlacitko lupy ten google?
Je tu este nieco ine?
A vie niekto preco bola hd7 jediny fon co nedostal update? Aspom tak son cita na mobilmania.cz
.ine dlazdice
.viac farieb
.tapety bing na lock screen
ako si mam nastavit pod tlacitko lupy ten google?
Je tu este nieco ine?
A vie niekto preco bola hd7 jediny fon co nedostal update? Aspom tak son cita na mobilmania.cz
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
920-tka konecne doma . Zatial som nemal velmi casu na hranie sa, iba som doinstaloval a nastavil aplikacie. Telefon je samozrejme o nieco sviznejsi ako Omnia 7. 32GB internej storage potesilo (oproti 8GB v Omnii). Bezdrotove nabijanie je fajn, dufam ze zariadeni s NFC bude pribudat (zatial mam headset a nabijacku). Fotak je ultimatny v porovnani s Omniou.
WP8 sa mi paci este viac ako WP7.x, hlavne co sa tyka instalacii systemovych updatov. Po pripojeni na domacu wifi mi telefon ohlasil dostupnost updatu. Po potvrdeni stiahol a nainstaloval vsetky aktualizacie, samozrejme bez potreby pripajania k pc/zune.
Este keby tak MS zacal predavat Surface na Slovensku.
WP8 sa mi paci este viac ako WP7.x, hlavne co sa tyka instalacii systemovych updatov. Po pripojeni na domacu wifi mi telefon ohlasil dostupnost updatu. Po potvrdeni stiahol a nainstaloval vsetky aktualizacie, samozrejme bez potreby pripajania k pc/zune.
Este keby tak MS zacal predavat Surface na Slovensku.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
[provokacia]_Mato_ napísal:Este keby tak MS zacal predavat Surface na Slovensku.
Ani nevieš aká lahoda je ležať na gauči a browsovať po webe s ním
[/provokacia]
.
myslim, ze uplne rovnaka ako s hocijakym inym tabletom
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Lumia sa paci coraz viac a viac . Telefon pouzivam uplne normalne (sychronizacia emailov kazdu hodinu, volanie, sms, skype, prehliadanie internetu, etc...) a po dvoch dnoch bateria ukazuje zostatok 40%.
http://sdrv.ms/15H8WfI
http://sdrv.ms/15H8WfI