Chladič na GK
Chladič na GK
Zdravím,
chcel by som sa poradiť ohľadom výberu chladiča pre grafickú kartu.
Ide konkrétne o Gigabyte GTX560Ti SOC kedže mi už dosť začal prekážať ten vysávač na nej a upgrade neplánujem, pretože mi výkonovo plne dostačuje)
Cena : dajme tomu do 60 € (v tejto oblasti sa vôbec neorientujem takže cenovo to neviem odhadnúť)
Ďakujem za rady
chcel by som sa poradiť ohľadom výberu chladiča pre grafickú kartu.
Ide konkrétne o Gigabyte GTX560Ti SOC kedže mi už dosť začal prekážať ten vysávač na nej a upgrade neplánujem, pretože mi výkonovo plne dostačuje)
Cena : dajme tomu do 60 € (v tejto oblasti sa vôbec neorientujem takže cenovo to neviem odhadnúť)
Ďakujem za rady
- skuki
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 22:16
Re: Chladič na GK
AC TT II môžem len odporučiť. Mal som ho na MSi 560Ti OC a maximálna spokojnosť.
MB: MSi H81M-P33 CPU: INTEL Pentium G3220 3,0GHz RAM: CRUCiAL DDR3 2x4GB 1600MHz CL9 Ballistix Sport VGA: MSi N750Ti TF 2GD5/OC Gaming SSD: CRUCiAL MX200 250GB HDD: WD Blue 1TB PSU: CORSAiR VS450 CASE: ThermalTake V4 BlackEdition + Fan: 120mm FRACTAL Silent series / 120mm ExcacteGame excactcool / 120mm Tt quiet led LCD: BENQ 24" G2420HDBL KEYBOARD: MiCROSOFT SideWinder X4 MOUSE: VERBATiM Rapier V1 + VERBATiM Rapier precision Gaming Pad HEADSET: CREATiVE HS-800 Fatal1ty Gaming
Alebo tiež dobrý cooler :
http://www.tichepc.sk/Gelid-ICY-VISION- ... rg1=001011
http://www.tichepc.sk/Gelid-ICY-VISION- ... rg1=001011
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
funguju na 100% tie ventaky na grafikach , rad by som aj kupil ale bojim sa ze grafiku aj hned odpali
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ono myslim, ze garantovane to je len na referencne
Napr na moju GB GTX580 SOC som musel prepinovavat kable, lebo fany nefungovali. Ale viacmenej na vacsine GK by fungovat mali.
P.S: pisem hlavne o AC
BTW, grafiku ti neodpalia, ale max. sa odpalia fany, ako sa to stalo mne
Napr na moju GB GTX580 SOC som musel prepinovavat kable, lebo fany nefungovali. Ale viacmenej na vacsine GK by fungovat mali.
P.S: pisem hlavne o AC
BTW, grafiku ti neodpalia, ale max. sa odpalia fany, ako sa to stalo mne
Trochu OT, ale čo sa stalo? Prečo sa odpálili fany?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Neviem, zasmrdelo a nerozbehli sa
- skuki
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 22:16
Mne sa zdá, ak si dobre spomínam tak si napísal, že sa to stalo keď si ich skúšal zapojiť cez nejakú redukciu. Neviem teraz či cez tú čo je priložená v balení alebo cez klasickú na 3pin.
MB: MSi H81M-P33 CPU: INTEL Pentium G3220 3,0GHz RAM: CRUCiAL DDR3 2x4GB 1600MHz CL9 Ballistix Sport VGA: MSi N750Ti TF 2GD5/OC Gaming SSD: CRUCiAL MX200 250GB HDD: WD Blue 1TB PSU: CORSAiR VS450 CASE: ThermalTake V4 BlackEdition + Fan: 120mm FRACTAL Silent series / 120mm ExcacteGame excactcool / 120mm Tt quiet led LCD: BENQ 24" G2420HDBL KEYBOARD: MiCROSOFT SideWinder X4 MOUSE: VERBATiM Rapier V1 + VERBATiM Rapier precision Gaming Pad HEADSET: CREATiVE HS-800 Fatal1ty Gaming
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ono je to na dlhu debatu, lebo najprv mi dosli fany, ktore vobec nefungovali, po RMA mi ich karta odpalila, tak isli naspat a teraz som ich zapojil na 670-ku a uz sa nerozbehli (pritom na 580-ke isli hodnu chvilu). Nakoniec som kupil 3 noctuy 92mm a na tie accelera sa mozem z vysoka...uz su v kosi
Neoplatí sa teda lepšie kúpiť čisto nejaký pasív a na to nahádzať fany ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
No po mojej skusenosti, to inak ani robit uz nebudem
..len to vyjde drahsie
..len to vyjde drahsie
tak to áno
mohamed mi ponúkol Prolimatech MK-13 čo by nemusela byť zlá voľba ...
Ale aké fany naň dať ?
mohamed mi ponúkol Prolimatech MK-13 čo by nemusela byť zlá voľba ...
Ale aké fany naň dať ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
MK-13 je fajn
Hm, ake fany? Osobne davam vsade noctuy, pokial to financie dovoluju, ale aj napr. take noiseblockeri by neboli zle
Hm, ake fany? Osobne davam vsade noctuy, pokial to financie dovoluju, ale aj napr. take noiseblockeri by neboli zle
Fany dať priamo na PCB grafiky či priamo cez adaptér (- otáčky) priamo na zdroj ?