dohrate (71%), celkovo maximalne pozitivny dojem, spolu s FC3 a Sleeping Dogs asi najlepsie hry za posledne obdobie. pacilo sa mi ze to bolo pribehovo take drsnejsie, aj ked miestami mozno prilis akcne, privital by som vacsi priestor na stealth akcie. Tie vybusne sipy som ani nestihol namontovat, ale ja som mal ten rambo pocit ked lara namontovala granatomet na samopal, to bol akoze koniec. podobnost s Far Cry 3 som si vsimol aj ja (tematika ostrov, divny typci, xp pointy) ale beriem to ako podobnost cisto nahodnu, obidve hry boli vo vyvoji dost dlho a vysli kratko po sebe, takze nemyslim ze to bola kopia.
najviac z celeh hry ma dojalo vytvarne spracoanie, niektore scenerie fakt vyrazali dych, najma ta lanovka a potom pobreze s potopenou lodou, uplne super. a este mi trosku chybalo strielanie z dvoch pistoly, to sme si uzili len na konci.
@shatterhand, obidve postranne misie som hral, zhodou okolnosti boli obidve tie kde som prisiel na riesenie bez potreby konzultovat youtube, pri ostatnych som si musel vypomoct

(a jeden tusim som nejako minul)