Shatterhand napísal:No na FEI je 56% zlaté pravidlo.
Na MFF CUNI máme na niektorých dokonca až 80% na POSTUP DO ÚSTNEJ ČASTI! Kde ťa stále môžu ešte vyliať...
OkiGraphics napísal:No myslím že času bude dosť a vživotre som zo slohu nič horšie ako 3 nedostal, takže sa asi nie je čoho báť
Aj tiež v pohode, síce od rádia na posluchu budem sedieť najdalej ako sa dá, ale tak sedieť rovno pri repráku tiež asi nie je najlepšie
To som si tiež hovoril, no na mature som mal zo slohu len tak-tak dvojku. Vybral som si úvahu na tému technológie a spoločnosť, ako moju obľúbenú a, čuduj sa svete, ja, fyzik, ktorý som nikdy nemal zo slohu horšiu než dvojku, ktorý som na túto tému a jej variácie mal odvtedy dokonca aj PREDNÁŠKU!(resp. prezentáciu, krátku a bezvýznamnú, samozrejme) a okrem iného som sa účastnil aj medzinárodnej konferencie s držiteľom nobelovej ceny za fyziku na túto tému, som mal horko-ťažko 65%:hysterical:
pričom aj spolužiaci, ktorí napísali vždy horšie mali viac
Ono záleží dosť aj na tom, aký otkundes ti to opravuje, osobne ma veľa slovinárov nemalo rado, ono sa síce hovorí, že je to "anonymné", ale každý vyučujúci má prístup k tvojmu dátumu narodenia a dokáže si zistiť, koho zrovna opravuje z rodného čísla. Ale celkovo, nikoho nikdy nebude zaujímať, čo si mal zo sloviny, na tú sa vykašli, dôležitá je angličtina, matika, fyzika, biológia a čokoľvek iné si si dal. (anglina tiež nie je zas taká ťažká...) Iba v dnešnej modernej spoločnosti sa preferuje slovenčina, aby sme boli všeobecne vzdelaní hejslováci, čo nevedia spočítať dva plus dva. Sám som to zažil prvé mesiace na výške, kedy som musel dobiehať kopec matiky, aby som bol aspoň na úrovni českého maturanta.
Plus najväčšie blbosti maturitných slohov sú známky za úpravu v dobe počítačov...