World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
pozrel som sa a nemci maju vsetko na jedno kopyto rovnaky tvar ma pomaly 10 tankov. Najkrajsie su ruske alebo cinske (ruske) kopie. Anglicania tiez nie su zly presne delo dobra penetracia ryhla strelba ale maly DMG a Black Princ ja to volam lapac pasovy pretoze skoro vsetko ti absorbuju pasy - nevyhoda ze sa niekedy ani nepohnes z miesta
Galaxy S9+
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vy uchylaci,vam sa pacia briti?
jednoznacne nemci taky Panther II,E50,KT to je slast pre oci
ale aj amici to maju pekne -T29 s usami,Pershing,Patton
Spoiler: ukázať
Čo poviete inak na Leoparda ako T5 ? ... Ja myslím, že je to oveľa lepšie...pridal by som mu ale o dva tiery lepšie delo
T29, superpershing, M4 sherman a Hellcat.jackhammer napísal:vy uchylaci,vam sa pacia briti?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
najkrajsi tank v hre je jednoznacne maly leopard
briti inak maju zopar peknych, napr. Conqueror, Crusader
briti inak maju zopar peknych, napr. Conqueror, Crusader
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Crusader je naozaj podarený...som minule vedľa neho išiel a naozaj krásny. (hneď som mal chuť znova ho kúpiť.)
Ale inák pre mňa ja black prince, ARL39,44 či tiger P.
Ale inák pre mňa ja black prince, ARL39,44 či tiger P.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
a najskaredsi?
TOG II* nezabudnut na hviezdicku
TOG II* nezabudnut na hviezdicku
chodiaci jazvecik ale bocny pancier mu mohly dat aspon 250 aby sme sa mohli zan chovavat:)
Galaxy S9+
mne sa lubia tie moje americke
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ved ako vrak je nepriestrelnyverzo napísal:chodiaci jazvecik ale bocny pancier mu mohly dat aspon 250 aby sme sa mohli zan chovavat:)
WoT/AW - Hadent
Taaak, AT2...
-paradny pancier ...aj z boku... minule som mal 6tis potencialne obdrzane poskodenie, aj ruske 122mm odrážate ako nič.
- zla mobilita a rychlost z toho vyplyvajuca velka zavislost na spoluhráčoch, ak pribehne niečo zozadu tak vás ukrúti veľmi ľahko, i keď menšie tiere majú problém az zo zadu...
-delo, paráda...2sec reload...do 5 tieru paráda, ale 6tky už máte problém, VKčko horko ťažko prestrelíte. človek s tým ustriela v pohode aj KV1 1v1.
- ešte to ľudia nepoznajú a nevedia kde to ma weak miesta, i keď poklop je jasný ale ľudia tam nestrielajú čo som vypozoroval...len tí čo rozmýšľajú.
- MM väčšinou všetko 5 tiere...sem tam hra s 6. a 7. tiermi ale nie moc často.
- strašne málo exp zarába.
Toľko pár postrehov z prvý pár hier.
Celkovo veľmi slušný TDs, je to niečo iné ako iné národy a to sa mi páči. len škoda tej závislosti na teame...Už sa teším na AT15
-paradny pancier ...aj z boku... minule som mal 6tis potencialne obdrzane poskodenie, aj ruske 122mm odrážate ako nič.
- zla mobilita a rychlost z toho vyplyvajuca velka zavislost na spoluhráčoch, ak pribehne niečo zozadu tak vás ukrúti veľmi ľahko, i keď menšie tiere majú problém az zo zadu...
-delo, paráda...2sec reload...do 5 tieru paráda, ale 6tky už máte problém, VKčko horko ťažko prestrelíte. človek s tým ustriela v pohode aj KV1 1v1.
- ešte to ľudia nepoznajú a nevedia kde to ma weak miesta, i keď poklop je jasný ale ľudia tam nestrielajú čo som vypozoroval...len tí čo rozmýšľajú.
- MM väčšinou všetko 5 tiere...sem tam hra s 6. a 7. tiermi ale nie moc často.
- strašne málo exp zarába.
Toľko pár postrehov z prvý pár hier.
Celkovo veľmi slušný TDs, je to niečo iné ako iné národy a to sa mi páči. len škoda tej závislosti na teame...Už sa teším na AT15
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
prave do AT2 som minuly tyzden vystrielal cely zasobnik mojej T49, potom bracho dosiel na tu vezicku (poklop) a AT2 uz nepredstavuje problem
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
aj so 110pene som mal problém ju prestreliť...takže taký weak to nieje. Proste s tým tankom dokážeš odrážať minutu 4 tanky ktoré do teba solia...však, idem to natočiť
ale len ked typci nevedia kam sa trafit Dalsie AT2 som uz dal cca 5-6 ranami dole ked som triafal poklop 76mm delom