Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Re: Všeobecná diskusia
Kde pozeras top gear?
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
topgear4fan
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Luxus, vzdy som si to chcel pozriet, nejake casti boli na ulozto ale stahovalo to free 30kb/s tak som sa na to vy... mrknem hned ked pridem domov z prace
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze, torentov je milion a po anglicky je topgear najlepsi
btw., ja pozeram forum casto cez telefon, a nemam problem s klasickou verziou... nevidim zmysel v niecom jak taptalk a pod.
ale ten chat by nebol zly, nejaky plugin priamo v prehliadaci...
inak, v BA cez vikend uzatvoria krizovatku bajkalska/prievozska, nebude sa dat odbocovat, len rovno ist.
co je divne je ze nikde som o tom nenasiel ziadne info jedine na imhd.sk kde bolo ze docasna zmena liniek tych co sa to tyka... lebo to vobec neni fakt dolezita krizovatka a vobec netreba o tom vediet asi...
btw., ja pozeram forum casto cez telefon, a nemam problem s klasickou verziou... nevidim zmysel v niecom jak taptalk a pod.
ale ten chat by nebol zly, nejaky plugin priamo v prehliadaci...
inak, v BA cez vikend uzatvoria krizovatku bajkalska/prievozska, nebude sa dat odbocovat, len rovno ist.
co je divne je ze nikde som o tom nenasiel ziadne info jedine na imhd.sk kde bolo ze docasna zmena liniek tych co sa to tyka... lebo to vobec neni fakt dolezita krizovatka a vobec netreba o tom vediet asi...
Steam: michalsveto
Ide ma drbnut ked sa pozeram ako sa vsetci smykaju na ceste
Tak sa chod smykat aj ty
Ja som uz na letnych a ked tak pozeram z okna, tak vonku su uz travniky pekne biele. Nastastie sa to nedrzi na cestach a dufam, ze to vydrzi aspon zajtra cely den, inak budem musiet ist do roboty pezotom
Ja som uz na letnych a ked tak pozeram z okna, tak vonku su uz travniky pekne biele. Nastastie sa to nedrzi na cestach a dufam, ze to vydrzi aspon zajtra cely den, inak budem musiet ist do roboty pezotom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
inac co je ta cesta do jaroviec tak tam boli tie ´drevene palety´ a oni ich dali dole a cesta bola uplne zafukana, jeden cavo na dodavke to nezvladol a bol v poli
Tie palety sluzia ako umely vetrolam. Nebodaj je ta cesta teraz zafukana? To ani nespominaj, tu vo vnutrozemi Petrzalky su cesty iba mokre.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
biele boli cesty pred hodinku cca(tam)
Kosice su zamrznute, vacsina ludi je uz samozrejme na letnych a maju odumrete prave nohy... 90% vodicov netusi co maju robit na smyklavom povrchu Ide ma jeb*nut ked vidim ako niekto stoji na mieste s plynom na podlahe a nie len kvoli tomu, serie ma ze su ludia uplne dementny. CEST VYNIMKAM!!!
Zopakujem to co som povedal pred mesiacom ci dvoma: Kto nevie jazdit nech ostane doma alebo chodi busom!
Zopakujem to co som povedal pred mesiacom ci dvoma: Kto nevie jazdit nech ostane doma alebo chodi busom!
mi hovor, ja uz mam upraveny zadny naraznik
Presne o tomto tocim. Ide to 20 a aj tak nezastane lebo nema sajnu co robi. Ja idem 40-50 a zastanem. Samozrejme si drzim postacujucu vzdialenost od toho co je predo mnou! Aby sme sa zle nechapali.
Stav vozovky najlepsie popise asi slovo zrkadlo a fakt ze som dnes zakrutu konecne zobral bokem Predsa tie gumy dokazu pustit
EDIT: Papek, mal aspon letne gumy?
Stav vozovky najlepsie popise asi slovo zrkadlo a fakt ze som dnes zakrutu konecne zobral bokem Predsa tie gumy dokazu pustit
EDIT: Papek, mal aspon letne gumy?
Netusim, neriesil som, kedze nevymyslal a bez nejakych reci sa povedalo, kto je komu vinnik. Inak som siel celu tu cestu 30, to bol cisty lad, do krizovatky som dobrzdoval na dvojke, este aj pod miernym plynom, lebo ked som ubral, tak sa to zacalo kyvat zo strany na stranu.