preklepy opravene vid prvy prispevok, bohuzial nic od silverstone neprichadza do uvahy, ani ten bitfenix-do tej sa nevojdem
viac menej sucasne dostupne case na trhu vsetkych vyrobcou mam prejdene a nenasiel som jedinu ktora by poziadavky splnala
aby som to trosku priblizil momentalne mam case od lianli PC-A77 ktora disponuje 12x 5,25" poziciami 3x kos na 3/4 disky 2x outake fan, kompletne z hlinika dost super case az na jeden detail neumoznuje "REVERSE ATX" (a stala majlant!)
este mam CM stacker 830 evo NVidia edition - mal som zato ze tato bude best ever - vid foto
http://farm4.static.flickr.com/3062/241 ... 01d6_o.jpg
pri prehadzovani zostavy do tejto case nastalo velke sklamanie z dovodu ze bol dost problem napratat zostavu dovnutra a klinec nakoniec ked sa nedalo namontovat ani bocny rost na 4x fan ktory bol podmienkou ale z dovodu kolidacie s noctua chladicom na cpu som sa toho musel vzdat a celkovo aj samotnej case kedze priestor chybal fsade kde mohol.
1. REVERSE ATX - cpu dole a karty hore
- toto je moja podmienka, viem preco to tak chcem a kratka kabelaz zdroja sa ma netyka mam to odskusane ci je to pre Vas dobre alebo zle mi moze byt jedno, hladam takuto case potrebujem pomoct s hladanim ci o niecom neviete ze ktora case splni moje poziadavky?
- Avalanche terminator - potreboval by som vidiet obrazky tej case inak nazov je velmi nizka vypovedna hodnota dakujem
trosku ma davnejsie zaujala: LD Cooling Big-Tower Reverse PC-V8 ale po detailnejsom preskumani som od nej upustil samozrejme 500euro za case tak to musi mat este aj skrutky podla poziadaviek nieto evidentne chyby
tak pokracujme v debate a v hladani dakujem este raz