drivre som skusal nainstalovat nove este pris tiahnutom TR .. zmenil som to v registroch na tu 9 ako sa tam pise, teda dufam, ze som to spravne pochopil a aj tak nic .. inak dx mam 11 .. sice neviem preco by to nemohlo ist, ale asi o tom vies viac .. aj ked su tam slabsie grafiky pisane a hra by mala ist .. ale asi bez tej teselacia a tressfx .. no a posledna vec: o com neviem co tocim?? :D
o tomto - grafika radeon hd 4800 neexistuje, a ked tak urcite nema "512 mhz", mozno tak 512MB GDDR3, plus 4GHz ramky , rychlo by si mal ist sem http://hwbot.org/benchmark/memory_clock/ lebo mas o 100Mhz viac ako je svetovy rekord na tekutom dusiku
k veci - ked mas grafiku z rady 48xx tak tie nepodporuju DirectX11 - takze neviem ako ty mas DX11
valistar napísal:omg, druhy krat vravim, predosly prispevok sa necituje!@!
:D mas pravdu .. som sa trosku odrbkal :D vobec som nad tym nerozmyslal .. a ako tak pozeram aj minule som to napisal .. uz mi sibe ale ok .. priiznavam ..spravil som chybu no to je jedno .. napamatam sa aka tam bola presne grafika ked som kupoval pc .. ale v ovladaci aj v dxdiag mi ukazuje 4800 series .. takze fajn .. to je tiez jedno .. a tak isto v dxdiag mam verziu directx 11 .. takze som si to nevymyslel .. ale pravda .. uz som uplne mimo a vsetko som si poplietol
ospraveldnujem sa teda za citaciu .. este som chcel jednu vec .. nemam win 7 .. mam vistu a ak si spravne pamatam tak 32-bitovu
// ty si pravidla fora asi necital vobec, ze? ci len raz robis nervy moderatorom? | valistar
9 prispevkov a 3 upozornenia - to sa len tak niekomu nepodari...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
jasne ze to nie je in-game engine ale render, ale samotny model lary je robeny podla realnej modelky (for your research) ... preto nevyzera az tak umelo. uz sa tento trend stava celkom zvykom, hned si spomeniem napr. na Yvonne Strahovski ktora je v Mass Effect alebo Kristen Bell ktora je v Assassins creed... ehm
Vôbec sa na Laru z hry nepodobá A to nie je len nedávny trend, Underworld a legend boli tiež podľa reálnych báb, aj tie predtým(akurát že tam sa podobnosť vzhľadom na úroveň vtedajšej hernej grafiky hľadala kus ťažšie).
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."