skus pre istotu forcnut dx9 mod . drivre mas najnovsie?
ty asi velmi netusis o com tocis, ze?R3d_D4rk napísal:Quad-core 2.20 ghz, 4ghz ram, radeon hd 4800 512 mhz..
ty asi velmi netusis o com tocis, ze?R3d_D4rk napísal:Quad-core 2.20 ghz, 4ghz ram, radeon hd 4800 512 mhz..
drivre som skusal nainstalovat nove este pris tiahnutom TR .. zmenil som to v registroch na tu 9 ako sa tam pise, teda dufam, ze som to spravne pochopil a aj tak nic .. inak dx mam 11 .. sice neviem preco by to nemohlo ist, ale asi o tom vies viac .. aj ked su tam slabsie grafiky pisane a hra by mala ist .. ale asi bez tej teselacia a tressfx .. no a posledna vec: o com neviem co tocim?? :Dvalistar napísal://predosly prispevok sa necituje
:D mas pravdu .. som sa trosku odrbkal :D vobec som nad tym nerozmyslal .. a ako tak pozeram aj minule som to napisal .. uz mi sibe ale ok .. priiznavam ..spravil som chybu no to je jedno .. napamatam sa aka tam bola presne grafika ked som kupoval pc .. ale v ovladaci aj v dxdiag mi ukazuje 4800 series .. takze fajn .. to je tiez jedno .. a tak isto v dxdiag mam verziu directx 11 .. takze som si to nevymyslel .. ale pravda .. uz som uplne mimo a vsetko som si poplietolvalistar napísal:omg, druhy krat vravim, predosly prispevok sa necituje!@!
Lucy v jednicke, dvojke a v brotherhoodeLaro22 napísal:Trocha OT ale Kristen Bell bola v ktorom AC?