spadnutie monitora
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
spadnutie monitora
neustale mi spadne monitor na notebooku, neviem ci je to teplom pri grafike alebo zlym ovladacom ktory idem nainstalovat ale notebook mi zrejme ide aj po padnuti monitora , vtedy s ami objavi len ierna obrazovka a nic , neviete cim to moze byt ? notebook mam uz stary msi ex600x
Re: spadnutie monitora
Predpokladám, že ten LCD Ti nepadá fyzicky, ale myslíš, že Ti vypadne / zmizne obraz nie?
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
Re: spadnutie monitora
tak zrejme si to domyslim , keby mi to odpisal daky 15 rocny este pochopim ale ty gabo moze to byt chyba aj hardiskom ? predtym mi sem tam ani nenacital hned ukazalo chybu hardisku , teraz mi vsak ziadnu chybu uz dlhsie neukazuje ale hardsik ide aj dost slabo pomaly kopiruje atak , moze to byt chyba nim ? ci je to cisto chyba grafiky ? a mam rozmyslat o kupe noveho , moc by mi pomohlo keby mi niekto poradil ..... chyba je taka ze po urcitom case bude cierna obrazovka a nemozem nic spravit len ho vypnut
naozaj vdaka za super rady radost sem chodit viac menej si myslim ze to je hardiskom ale moze tam byt este nieco , nove ovladace nepomohli , okrem toho vsak niekedy mi ten notebook ide v pohode aj cely den , hral som hry a nic a na drhy den opet bud cierna obrazovka po 5minuatch ked zapnem hru alebo mi zamrzne pocitac a nejde , ma stym niekto skusenost ?
naozaj vdaka za super rady radost sem chodit viac menej si myslim ze to je hardiskom ale moze tam byt este nieco , nove ovladace nepomohli , okrem toho vsak niekedy mi ten notebook ide v pohode aj cely den , hral som hry a nic a na drhy den opet bud cierna obrazovka po 5minuatch ked zapnem hru alebo mi zamrzne pocitac a nejde , ma stym niekto skusenost ?