Motorkári na fóre....
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Motorkári na fóre....
Papek : Nad ER-6n slintam uz daku dobu, len keby to nebolo take drahe.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
no ved to, to za tie prachy swapnem K20 a este mi zostane aj na pokuty
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
chlapci...v našej partii su motorkari čo si brali stavebne sporenia a uvery na motorky tomu sa hovorí motorkári
btw wizik...dneska su motorky praveže velmi ale až velmi lacne kedysi bolo normlane že si za jazdenu motorku vykydal 300tisic.....šefko pred 10rokmi si kupil dokonca jazdeneho blackbirda(cbr1100XX) za 380tisic... dneska kupiš novu motorku...za 180tisic(6tis. €)
btw wizik...dneska su motorky praveže velmi ale až velmi lacne kedysi bolo normlane že si za jazdenu motorku vykydal 300tisic.....šefko pred 10rokmi si kupil dokonca jazdeneho blackbirda(cbr1100XX) za 380tisic... dneska kupiš novu motorku...za 180tisic(6tis. €)
Pre kazdeho je motorka daco ine, pre niekoho zivotny styl, pre mna skor ako pripadna zabavka na leto. Ja zatial zijem skor autom a viac sa zatial priklanam swapu motora ako kupe motorky. A ked uz kupovat motorku, tak mam strop okolo 5k, viac sa mi do prvej masiny nechce davat. Cize kludne aj jazdenku, prip. servis hadam zvladnem
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, prva masina rovno nova by nebol asi stastny napad
tiez, ked to bude akutalne tak nejaku jazdenku... bohuzial tento novy zakon mi znacne zuzil vyber, predtym som kludne mohol kupit napr. 60kW yamahu TDM (jak aj znamy mal, teraz kvoli tomu zakonu musel predat, zbytocne by mu stala v garazi...), lebo v papieroch to malo vyskou hmotnost a teda pomer vykon/hmotnost bol 0.15kW/kg
do 35kw za rozumne prachy (pre mna do 2k€) tazko najst nieco prijatelne
tiez, ked to bude akutalne tak nejaku jazdenku... bohuzial tento novy zakon mi znacne zuzil vyber, predtym som kludne mohol kupit napr. 60kW yamahu TDM (jak aj znamy mal, teraz kvoli tomu zakonu musel predat, zbytocne by mu stala v garazi...), lebo v papieroch to malo vyskou hmotnost a teda pomer vykon/hmotnost bol 0.15kW/kg
do 35kw za rozumne prachy (pre mna do 2k€) tazko najst nieco prijatelne
Steam: michalsveto
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
to čo je? buchta ma byť v kuchyni nie na motorke ....landrower,práveže motoriek s 35kw je viac než dosť treba ich len hľadať pegaso strada,mt03,yamaha XT660,X,tenere,honda FMX 650 a možem pokračovať ďalej a tie yamaha čo osm písal sa tie staršie ročníky dajú kúpiť aj okolo 2k
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... kutre.html A ja som sa tešil na svoju prvú motorečku Ale takto jedine tak skúter, a ešte aj vyše roka čakať...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
auutomat pochopim, avsak nerozumiem tomu, ze preco az po dvoch rokoch? Novacik s Ackom je snad v niecom lepsi ako novacik s B? A platnost iba v SR je tiez konina, ved bezne plati, ze sa riadime zakonmi statu, v ktorom je nejaky preukaz vydany. Alebo 16 rocni snad nemozu jazdit na motorkach mimo SR?Takéto oprávnenie však získajú až po dvoch rokoch od času, keď dostali preukaz typu B a len na motocykel s automatickou prevodovkou. Oprávnenie zároveň bude platiť len na území SR.
Napad dobry, ale trochu nedotiahnuty.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Automat je tam kvôli Aprilii RS125, NSR 125 a podobným 2T mašinám, ktoré po odbloku lietajú bežne 160kmph. Takže to je podľa mňa správne, kto chce motorku, nech si na ňu spraví vodičák. Správa sa to úplne inak ako skúter.. v niektorých prípadoch lepšie..OkiGraphics napísal:http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... kutre.html A ja som sa tešil na svoju prvú motorečku Ale takto jedine tak skúter, a ešte aj vyše roka čakať...
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Jáj bože čo ma po nejakých stíhačkách Proste som sa predčasne tešil no... B vodičák mám mám, no vlastné auto nehrozí, takáto 125 by bola pre mňa ideálnym riešením. Hlavne sa na tom naučiť jazdiť a občas na nejaký výletík, cesta do školy keď sa mi nebude chcieť na biku Ale tak zas nič no
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Vidim ze je to tu len o cestach tak to zmenim
http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... 1983u.jpg/
Nejake videjko zo sverepca:
http://www.youtube.com/watch?v=I_s1gIgfEdY
http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... 1983u.jpg/
Nejake videjko zo sverepca:
http://www.youtube.com/watch?v=I_s1gIgfEdY
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
MonsterMX si král, parádne videá tam máš ! dal som subscribe viac videí chcem viac viac
Plánujem si kúpiť offroadovú motorku a túlať sa po slovensku motocross by som si ale velmi rad vyskusal, myslim ze na to ale fyzicky zatial nemám, ale chcem vediet ake to je ! počuj poznáš AccidentalBroadcast ? mega videa
Plánujem si kúpiť offroadovú motorku a túlať sa po slovensku motocross by som si ale velmi rad vyskusal, myslim ze na to ale fyzicky zatial nemám, ale chcem vediet ake to je ! počuj poznáš AccidentalBroadcast ? mega videa
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo