Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
ja idem z nitry takze ked tak sa pridam,aj ked radsej chodim svojim autom,lebo nikdy neviem kedy mi prepne v bezdni zbalim sa a odchod
ked pojdem 120kmh tak sa do 15 nezmestim kamosovi som pozical auto,konstatujem ,ze ma vysmial clovek s MB SL500 V8,ze mi nedrbe mat taku spotrebu,ze to radsej skotula z kopca ako zivit to
ked pojdem 120kmh tak sa do 15 nezmestim kamosovi som pozical auto,konstatujem ,ze ma vysmial clovek s MB SL500 V8,ze mi nedrbe mat taku spotrebu,ze to radsej skotula z kopca ako zivit to
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
viete poradit nejakeho lacneho, dobreho a rychleho mechanika v BA? viem, ze tieto 3 veci sa vylucuju, ale moj primary a zalozny vypadol
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
quicky, 15mas este dobre, a mas to kratko
ja za dva roky som na benzin dal 5000Eur
ja za dva roky som na benzin dal 5000Eur
ja som myslel tych 120km ako vzdialenost po okreskach. MInuly rok som sa tiez vyhol dialnici a bola fajn trasa, tych par km po Hlohovec sa mi neoplati kupovat znamku.quicky napísal:ked pojdem 120kmh tak sa do 15 nezmestim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
skus AutoOK v prievoze, tam chodievam ked si neviem poradit a nikdy som neplatil nejake sialene ceny (a pracu odvadzaju dobru)Chris napísal:viete poradit nejakeho lacneho, dobreho a rychleho mechanika v BA? viem, ze tieto 3 veci sa vylucuju, ale moj primary a zalozny vypadol
//BTW, papku, tie okresky su v pohode? nechce sa mi tiez kvoli jednemu tripu dialnicnu kupovat...
Steam: michalsveto
Ano, celkovo v pohode. V podstate pojdes po starej ceste do TT, co sice nieco zabere, ale inak je tam doprava plynula. Trochu zdrzania bude mozno v centre TT, ale skor asi iba kvoli semaforom. Kusok za TT je uz cesta viacmenej zhodna s tou keby si isiel po dialnici. Je to mozno par km a minut navyse, ale nemal som s tym problem.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
mbc ja uz neratam vec typu benzin,kedze som mal vzdy auta 250+ ps,cize som sa natankoval az dost ,v priemere 200-250e mesacne.
-
- Pokročilý používateľ
hej ale dieslove kone su spotrebou niekde inde ty mas 320D?+chip?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Preruším diskusiu reportom o mojej spotrebe, aj keď to nikoho nezaujíma
Do práce ponovom chodím denne dokopy 10.3 km: 4.8km do práce; 5.5km z práce. Ak je >5°C, tak v práci vypínam motor, ktorého ručička teploty sa pred milisekundou dostala na to správne miesto (90°C). Chodím s vypnutým kúrením. Takto som vyjazdil plnú nádrž.
Výsledok? Priemerná spotreba 9.04l/100km.
Je to dosť hrozné, voči 6.61l/100km, ktoré som dal 30.01.2013 nešetrnou, ale 300km dlhou jazdou prerušenú 1× po 150km, alebo voči 6.78l/100km v lete na pomerne krátkych nešetrných trasách na brigádu.
Ale zasa úprimne - čakal som vyššiu
Do práce ponovom chodím denne dokopy 10.3 km: 4.8km do práce; 5.5km z práce. Ak je >5°C, tak v práci vypínam motor, ktorého ručička teploty sa pred milisekundou dostala na to správne miesto (90°C). Chodím s vypnutým kúrením. Takto som vyjazdil plnú nádrž.
Výsledok? Priemerná spotreba 9.04l/100km.
Je to dosť hrozné, voči 6.61l/100km, ktoré som dal 30.01.2013 nešetrnou, ale 300km dlhou jazdou prerušenú 1× po 150km, alebo voči 6.78l/100km v lete na pomerne krátkych nešetrných trasách na brigádu.
Ale zasa úprimne - čakal som vyššiu
-
- Pokročilý používateľ
ja uz nepocitam spotrebu,ale dni kolko sa "vozim" je to lepsie aspon po psych stranke
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
tak hej, ja tiež, veď práve smútim, že mi to nevydalo na celý mesiac, stačilo málinko... (3 dni)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Vozit sa za 9,04l/100km tak to by bolo nebicko v papulke (nadrzi).
Uz sa tesim na Quicky-ho Subaru na LAN-ke, mozna nam za 2e dovoli sa aj povozit.
Uz sa tesim na Quicky-ho Subaru na LAN-ke, mozna nam za 2e dovoli sa aj povozit.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
spotrebu cez mesto netreba riesit, hlavne v zime. mne na 1,5km useku spotreba ide na 14l/100km. Mimo mesta 6,5.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
tak po cca 8500km sa mi spotreba ustalila na 6.67l
ja som spokojny
ja som spokojny