Je medzi tym rozdiel??? Zabava jak zabava nie? Som si isty ze kinect je podstatne vacsia zabava nadrbany1500evri napísal:Chcete chlastať či hrať ?
Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2013
Re: Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2013
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
je oboje spravna odpoved? pricom kazde v zdravej miere
//jj kinect pod vplyvom dava uplne nove rozmery realite
//jj kinect pod vplyvom dava uplne nove rozmery realite
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- 1500evri
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Jan, 2012, 23:25
Ja ti tu pumpu skludom poziciamKatjushaMan napísal:inak nemate niekto pupu na nafukovanie taku elektricku na nafukovacky lebo sami nechce balit este k jedlu aj noznu pumpu
Tak ako trosku si vypit je v pohode... ale zase nie ze tam budu na**bany chalani pobehovat a rusit a len problemy robit
Ako ked sa raz jeden typek pred dvoma (ci troma ?) rokmi nak nad*bal ze tam ledva chodil stale vrieskal a neviem co este robil zabudol som jeho nick
PC: Nič s čím sa oplatí chváliť... :-D Klavesnica: Razer Lycosa Myš: Razer Diamondback 3G
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Podlozka: Razer Goliathus Sluchadla: SteelSeries Siberia V2 Volant: Logitech G25
Smartphone: Nokia Lumia 820 a k nej Logitech mini Boombox (dikec PC.sk ! )
LAN Párty nick / nick v hrách: MiRo
Ak by som išiel, tak by som šiel autom a ponúkam odvoz zo smeru Malacky/Kúty/Senica ... ak nezoženiem ľudí na cestu, tak hľadám niekoho kto ide cez tieto diery autom a zoberie ma
Prepac ale ak by sa nasiel niekto z KE/PO tak by som ho uprednostnil a siel by som skor spodnou trasou po vyzdvihnuti KatjushaMana z Michalan. Musim este hodit rec s Gabom kadial pojde on a ake su cesty.Mimiik napísal:Zoran, ak budes mat miesto a bude sa ti chciet ist cez Poprad tak mozes so mnou pocitat
Na druhej strane zas tych 10E za nalepku nie je az taka hrozna zalezitost... Uvidime.
Ako kto si vypije tak s velkou mierou. Respektive kazdy na svoju zodpovednost. Ak tam vznikne nejaky problem s opilou hlavou je to problem riesit tak si tam z toho nebudeme robit ozranparty;)
Ja ked som opity tak som len pritulny Horsie by bolo keby zapol auto-homing Ale tak ozrat sa tam zrovna neidem takze o mna sa bat nemusite.
toľko moralistov pokope v jednej zimmre... .)))
Me like Pentium
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Napíš potom SS , dohodneme sawingo napísal:Ja ak pôjdem tak pôjdem cez Zvolen, len sa ešte musím dohodnúť s polovičkou či budem v tom termíne voľný
Ď zatiaľ
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja si chutim na moju sladku sangriu malinovecku a okrem toho vcera som uz prasil CS ,takze pripravte poriadne ceny, chyba mi doma nejaka wireless klavesnica,pripadne gamepad dnes sa budem trosku venovat qlive
p.s. uz sa tesim ako zase 5hodin budeme riesit problem,ze kazdy ma ine csko a nevidi servery... - as always
p.s. uz sa tesim ako zase 5hodin budeme riesit problem,ze kazdy ma ine csko a nevidi servery... - as always
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Hry ktore by sa hrali by sa mohli dat na jednom PC zdielat a odtial si kazdy natiahne rovnaku verziu .
Pokial by nam bola v noci zima , tak povinne kazdy occt+furmark nech je nam teplucko
Pokial by nam bola v noci zima , tak povinne kazdy occt+furmark nech je nam teplucko
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Samozrejme, ze bez teba nikde nejdem. Dufam, ze pridesSangala napísal:A ty ides bezomna ?
Nahodou je to nezmar a vzdy mi posluzil vyborneToman napísal:jezis!!! za helo kity notebok by som vrazdil!!!!
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
len aby potom aj tie predlzovacky nesvietili na cerveno
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
A tak vzdy sa nejak vyriesili problemy s rozdielnymi verziami, too metreba riesit
A myslim ze kazdy z nas je dost rozumny na to aby sa nena*ebal jak prasa, naposledy bol skor problem ze som nemal s kym pit
A myslim ze kazdy z nas je dost rozumny na to aby sa nena*ebal jak prasa, naposledy bol skor problem ze som nemal s kym pit
Steam: michalsveto
Cestne prehlasujem ze ak idem, budes mat s kym pit