World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Tak som si dnes zaobstaral AT2 a poviem Vám, také niečo som ešte nemal... Všetko pekne dzingá... ešte škoda tej rýchlosti, ale dá sa...
Spoiler: ukázať
Rozmyslal som nad nahradou mojej KV1 strednym tankom. Aj ked ma KV1 svoje nepopieratelne kvality a vcelku dobre zaraba, akosi ma velmi nebavi a navyse mam pocit, ze mam v nej sklony k "rambo" hraniu, co sa mi obcas skaredo nevyplaca. Preto by som sa rad spytal, je nejaky dobry tier 5 stredny tank "money maker"? Uvazoval som nad T-34 (alebo Type T-34, po pravde nestudoval som to tak podrobne aby som si vsimol medzi nimi nejake zavazne rozdiely). Aky je vas nazor na to? Alebo ponechat si radsej KV1?
WoT/AW - Hadent
hlavne daco velke si kup aby som sa mohol s mojim T49 za teba schovavat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
T34 nieje zla, ma suber turbo delo ale na zarobok mi pride lepsie KV1. Viecej vydrzi a to 85 delo je super, T34 je mobilnejsia, ked sa vies dostat k nepriatelom pekne od chbta narobi aj paseku, inac nic vinimocne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
No mne osobne sa výborne hralo s T34 až do kým ma to nezačalo dávať neustále medzi vyššie tier tanky a bol som nahratý...
Inak ja osobne mam T25 na zarábanie a keď je už posádka vycvičená, nejake tie doplnky... no proste super!
Inak ja osobne mam T25 na zarábanie a keď je už posádka vycvičená, nejake tie doplnky... no proste super!
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
T25 na zarabanie? mne praveze malo zaraba... ja zarabam s M6 teraz a idem ju vymenit za M4A3E8, co mi tu dakto poradil na zarabanie.
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
T34 a T-34 sú dva rozdielne tanky.
pár zaujímavostí:
- there is a new Nvidia driver build released, it's being tested for WoT stability
- rain, storm, snowfall, fog, night battles will be implemented
- it's possible the new German medium branch will not start from the VK3002DB after all, but with VK2801 and the recon Panther - if that happens, SerB states there will be no compensations for VK3002DB XP many people collected for the Indienpanzer (dúfam, že nie)
- mine fields will not be introduced in random games, it might appear in clanwars
- 0.8.5 test will not start in March
- Leopard 1 max speed is currently set on 65 km/h
- there will be premium US TD (confirmed)
- Soviets will recieve a premium arty vehicle
http://ftr-wot.blogspot.sk/
Nové obrázky plánovaných nemecých T8, T9 a T10 MTs:
bugfixes v 8.5:
pár zaujímavostí:
- there is a new Nvidia driver build released, it's being tested for WoT stability
- rain, storm, snowfall, fog, night battles will be implemented
- it's possible the new German medium branch will not start from the VK3002DB after all, but with VK2801 and the recon Panther - if that happens, SerB states there will be no compensations for VK3002DB XP many people collected for the Indienpanzer (dúfam, že nie)
- mine fields will not be introduced in random games, it might appear in clanwars
- 0.8.5 test will not start in March
- Leopard 1 max speed is currently set on 65 km/h
- there will be premium US TD (confirmed)
- Soviets will recieve a premium arty vehicle
http://ftr-wot.blogspot.sk/
Nové obrázky plánovaných nemecých T8, T9 a T10 MTs:
Kód: Vybrať všetko
http://wotbase.ru/archives/2394/новые-скриншоты-indien-panzer-prototype-der-arbeitsgruppe-a-leopard-1.html
On the topic of the future patchnouta 0.8.5:
- Fixed a rare bug with the disappearance of a projectile with a small damage to the module after getting into an instrument with great strength.
- Fixed a complete avoidance of explosive damage to the external module in its penetration mines.
- Fixed and hit a landmine explosion on the members of the crew of the destroyed tank destroyed by firing a tank with an open wheelhouse.
- Fixed a bug with explosions of shells in the air.
- The destruction of tanks no longer absorb the damage of high-explosive shells. Land mines are now always explode on the surface of the tanks.
- Fixed damage avoidance of small and light tank in finding it on top of the large and heavy.
- Fixed missing in rare cases, indicating damage to the fuel tank at its destruction.
Kód: Vybrať všetko
http://wotbase.ru/archives/2395/некоторые-исправления-в-0-8-5.html
s pozdravom, crux.
To viem, ze T-34 a T34 su ine, myslel som tu cinsku kopiu (edit, aha to si asi myslel na tie ostatne komentare, sry) Nuz tak este uvidim, mozno ak nebodaj WG da este nejaky volny slot, tak skusim.
WoT/AW - Hadent
Viem aj ja že su rozdielne a myslel som ten čo mysle dotazovateľ.
Ale je pravda, že už som mal aj bitku, kde som mal s takou T32 v čistom 60.000 ....ale to je skor výnimka ako pravidlo
Neviem kolko si s ním odohral, ale ja mam pri premiovom učte na každej hre s týmto tankom 25 - 33.000 v čistom....T25 na zarabanie? mne praveze malo zaraba... ja zarabam s M6 teraz a idem ju vymenit za M4A3E8, co mi tu dakto poradil na zarabanie.
Ale je pravda, že už som mal aj bitku, kde som mal s takou T32 v čistom 60.000 ....ale to je skor výnimka ako pravidlo
Naposledy upravil/-a pepo30 v Št 28. Mar, 2013, 07:46, upravené celkom 1 krát.
Neoficiálne WRs tankov:
http://blog.noobmeter.com/2013/03/febru ... nd-op.html
čeknite napríklad AT-8.
http://blog.noobmeter.com/2013/03/febru ... nd-op.html
čeknite napríklad AT-8.
s pozdravom, crux.
a tak tie bristske TDcka zvacsa nemaju ani dobre delo, niekedy ani prieraznost, hybnost uz vobec.
Ostava im len pancier ked nerfnu armor, tak to bude len truhlicka.
Ja osobne nemam problem s tymi TDckami.. lebo prestrelit na dialku dokazem snad len ruske a francuzske.
ostatok skor na blizko.
Napr. so SU-152 by som nechcel hrat.. zhasnut na treti hit, lebo vsetko preleti.
a trollgun na dialku, tiez nie je vyhra.
Ostava im len pancier ked nerfnu armor, tak to bude len truhlicka.
Ja osobne nemam problem s tymi TDckami.. lebo prestrelit na dialku dokazem snad len ruske a francuzske.
ostatok skor na blizko.
Napr. so SU-152 by som nechcel hrat.. zhasnut na treti hit, lebo vsetko preleti.
a trollgun na dialku, tiez nie je vyhra.
strollgunom na su 152 som dal dole amx 13 90 ked bolo este tier VII na jednu ranu cez pol mapy
Galaxy S9+
so SU-152 hram stou rulou s HEAT, ale tych 226mm prieraznost, je ako 167mm AP na KV-5.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
8.5 patchnotes:
http://ftr-wot.blogspot.sk/2013/03/85-patch-notes.html
Stats Leopard 1, T10 MT:
2601 DPM
tak dokonca buff 6. sense, LOL
Indienpanzer nasleduje po VK32DB a Leopard 1 nemá, ako som predpokladal, DPM T62A, viac:- Fixed "Sixth sense" indicator not showing after instant repeating detection
- Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users
- Premium consumables (medi kits, repair kits) are now available for credits (price set according to gold-to-credits normal conversion rate)
- IS-7 maximum speed increased from 50 to 59.6 km/h
...
http://ftr-wot.blogspot.sk/2013/03/85-patch-notes.html
Stats Leopard 1, T10 MT:
2601 DPM
tak dokonca buff 6. sense, LOL
s pozdravom, crux.