za dve eura nastartujes moznoWizik napísal:Vozit sa za 9,04l/100km tak to by bolo nebicko v papulke (nadrzi).
Uz sa tesim na Quicky-ho Subaru na LAN-ke, mozna nam za 2e dovoli sa aj povozit.
Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mne spotreba klesla z 6.5 na 5.5 v podstate zo dna na den... zacal som naftu platit zo svojho, psychika zjavne zladila penazenku s pedalom a cuduj sa svete, ono to funguje
pla kuknite sa von oknom a povedzte, ci mo ned*be
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
nie, j*bu tie biele k*k*tiny
// a celkom solidne
// a celkom solidne
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uz sa to tu zacalo topiiiiiiiittt uz chcem vyskusat tie gumy
Spotreba teraz v zime skor cez 10l. Som zvedavy kolko bude na LANku a s5 na novych gumach.
Spotreba teraz v zime skor cez 10l. Som zvedavy kolko bude na LANku a s5 na novych gumach.
- landrower
- Pokročilý používateľ
to si len myslis, to este bude snezit husto
- pipo137
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
a tak spokojne som si práve išiel ľahnúť, pozriem sem, tu Papek píše "pozrite von" a hneď je spokojnosť v pi*i... kua, zas tie biele hovná padajú
...keď to pôjde takto ďalej, tak letné tam budem dávať v júni
...keď to pôjde takto ďalej, tak letné tam budem dávať v júni
Naposledy upravil/-a pipo137 v Pi 29. Mar, 2013, 13:02, upravené celkom 1 krát.
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Nic ludia idem vyhrabat auto spod snehu
Inak stava sa mi taka vec na pumpe ked tankujem tak mi stale vypina pistol, natankujem pol litra vypne a toto dokola, nadrz nemavam plnu, celkom ma to stve a pekne zdrzuje, cim to moze byt ? Pistol zla neni, lebo sa mi to stalo uz na druhej pumpe. A este som si vsimol, ze okolo veka nadrze mam pravdepodobne benzin, asi som to tam trosku pokvapkal, myslim, ze to moze by aj tym. Skusim to odtial dostat prec a uvidim
Inak stava sa mi taka vec na pumpe ked tankujem tak mi stale vypina pistol, natankujem pol litra vypne a toto dokola, nadrz nemavam plnu, celkom ma to stve a pekne zdrzuje, cim to moze byt ? Pistol zla neni, lebo sa mi to stalo uz na druhej pumpe. A este som si vsimol, ze okolo veka nadrze mam pravdepodobne benzin, asi som to tam trosku pokvapkal, myslim, ze to moze by aj tym. Skusim to odtial dostat prec a uvidim
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Toto sa kedysi na nejakom Citroëne dialo aj babke.
Na pumpe jej vysvetlili, že určité autá hlavne v zime proste pri tankovaní vytláčajú cez hrdlo von toľko výparov, že sa tá pištol proste vypne...
Na pumpe jej vysvetlili, že určité autá hlavne v zime proste pri tankovaní vytláčajú cez hrdlo von toľko výparov, že sa tá pištol proste vypne...
To znie ako rozumne vysvetlenie aj ked ja by som povedal ze tych vyparov bude viac v lete a nie v zime.
Uz nikdy nebudem tankovat na slovnafte. Odkedy sme financne na tom biedne tankujem na slovnaftke za rohom a mam taky dojem ze moje problemy sa zacali niekedy vtedy. Pred pretekmi som natlacil do skoro prazdnej nadrze V-power, zresetoval som RJ a odvtedy pluvam velke kusy karbonu z vyfuku... VTEC ale zda sa postupne oziva. Dufam, ze nebudem nuteny kupit novy katalyzator, 2800E by ma poslalo uplne do <> financnej
Uz nikdy nebudem tankovat na slovnafte. Odkedy sme financne na tom biedne tankujem na slovnaftke za rohom a mam taky dojem ze moje problemy sa zacali niekedy vtedy. Pred pretekmi som natlacil do skoro prazdnej nadrze V-power, zresetoval som RJ a odvtedy pluvam velke kusy karbonu z vyfuku... VTEC ale zda sa postupne oziva. Dufam, ze nebudem nuteny kupit novy katalyzator, 2800E by ma poslalo uplne do <> financnej
sprtovy "katalyzator" ma vyjde ~120E, musim ale tym padom poriesit aj sekundarnu lambdu a platit extra na emisnej... A... po problemoch nemam... kedze ten sajrajt vo vyfuku nie je len vo vyfuku ale aj v spalovacej komore, na ventiloch a vedie k podstatne drahsim problemom ako 3-400E za vyfuk. Slovnaft nikdy viac.
som dnes dofukaval dojazdovku...mala len 1.5...ale ked som ju dofukaval na 4.2 tak mi inak klepalo nech to podomnou nestreli
http://www.ebay.com/itm/TR-4201P-Takeda ... 5e&vxp=mtr
polovicu ceny by bolo postovne
http://www.ebay.com/itm/TR-4201P-Takeda ... 5e&vxp=mtr
polovicu ceny by bolo postovne
Ano, karbon z vyfuku a to v dost velkych kusoch (relativne, samozrejme). Zmes je tiez extremne presytena. Cakam na teplejsie pocasie aby som mohol skonstatovat ci je to staly problem (Lambda? Katalyzator?), ci len "zimna prevadzka" sposobena kratkymi trasami pri nizkych teplotach... Kazdopadne reset RJ + V-Power tomu zda sa pomaha. Resetnem este raz RJ pred cestou na LANku a uvidime po navrate ako to bude vyzerat.