Grafiky sú diametrálne odlišná vec. Čo som reklamoval asi 20 GA grafík, tak
!po dvoch rokoch! som dostal dobropis na plnú sumu, plus po 4och mesiacoch čo mi nefungoval HDMi port, tak mi ju vymenili od výroby. By som skôr povedal že grafiky spravujú nejako jednoduchšie, proste niečo nejde, neriešia. Zatiaľ čo tieto "viac relatívne" veci ako sekanie fhd videí, yt, alebo pískanie adaptéru jednoducho odpíšu.
Dead A-Data Vitesta ramky, tam som ich nanosil na kvantá, alebo Samsung platničkové a SSD disky a pod, to menia hneď. A dokonca za čias Radlinského to bol iný luxus.
Som si kúpil dva Samsungy F3, po pár dňoch či týždňoch v raid1 [raid1 pre zálohu!] mi *ebli oba naraz, simultánne. Tam som vtedy viacmenej skončil so značkou Samsung. A došiel som tam a technik: "ťukajú?" ja len že: "erm. hej...ako?" zobral ich a v momente do ruky dobropis.
Avšak od vtedy čo sa presunuli na Prievozskú, tak je to na pikachu, ak niečo nevrátim do 14 dní, tak je to automatika mesiac, aj keby som čo robil. Ale tak to bude tým že tam nosím kvantá vecí asi.
V alza.sk nakupujem od ich prvej pobočky pod hradom [býval som na Jančovej, takže som to mal na "skok" pod hrad], mal som tam aj banku, takže úplný luxus [preto som aj v Tatrabanke, lebo to bola najbližšia pobočka počas mojich VŠ čias

]. A to Vám poviem, keď bol len pán Dohnál a ešte jeden chlapík na pobočke, to bol iný luxus. Dvaja týpci ťahali celú alza.sk v malej pobočke a to boli iné služby, totálny luxus. Potom sa rozšírili na Radlinského, tak z 250% luxusu to "kleslo" na 150% luxus. Ústretovosť, vôla, ochota, rýchlosť, záruky, všetko tip-top. A ako sa alza.sk dostala na Prievozskú, ty koky. Že čo Ti *ebe, ako by povedal guess, g-star a hilfiger. Totálne do s*ačiek išla celá alza. Keby som tam nemohol brať so zľavami a bez DPH, tak si origoš objednávam veci z tiche.pc od pána Očenáša, alebo od inakadial. Proste celé zle.
P.S.: Vtedy sa ešte volali ináč, tuším Alzasoft a potom na popud klientov to premenovali len na alza, si pamätám