Minibike (MotoGang)
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
na OnetwoSold.sk boli za 6000Sk Odpruzene "krosi" za 7000
- momentalne uz niesu v ponuke (ptedalo sa ich tam odhadom 20, mozno este budu),
- ale mam cislo a pital som sa ze tipek by vedel zohnat aj viac, ak chcete hnet tak sa daju kupit v BA na prazskej za 9500 alebo v zilina za 9000 alebo v Zvolene chcu 10000.
T.
- momentalne uz niesu v ponuke (ptedalo sa ich tam odhadom 20, mozno este budu),
- ale mam cislo a pital som sa ze tipek by vedel zohnat aj viac, ak chcete hnet tak sa daju kupit v BA na prazskej za 9500 alebo v zilina za 9000 alebo v Zvolene chcu 10000.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Re: Minibike (MotoGang)
sorac ze ripem ale nema tam byt y? ja len tak ze ked uz ten jazykovedny instituttoman napísal:Mam minibajk, chcem sa spitat ci tu nieje podobny balzon, co chodi na hradzu?
a aby bolo k teme ja seba neviem predstavit na takomto niecom, da sa tam vazne sediet pri tej 40 a viac?
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
jazdi sa natom uplne v pohode, do rovnej ceste netreba ani tlmice. Po petrzalskich chodnikoch a cestach sa da jazdit v pohode, ale na rhadzi je to uplne genialne!!! Po dlchsej ceste mam trochu rozvrnene przty ale to po kazdom 2T motocilky.
Pridadne planujem si mozno spravit onieco meksie sedadlo. (teras mam molitan)
T.
Pridadne planujem si mozno spravit onieco meksie sedadlo. (teras mam molitan)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
takze akonahle bude cash, (aaz v lete, brigada ) :roll: tak idem do toho s vami, len este najst nejaku bocnu cestu do ba
btw. vodicak potrebujem? sak ked sa nemoze jazdit po komunikaciach, tak teda? a ino ineho pisu ze je to aj pre deti
ciste teoreticky staci predat moj komp a este doplatit 7 tisic
btw. vodicak potrebujem? sak ked sa nemoze jazdit po komunikaciach, tak teda? a ino ineho pisu ze je to aj pre deti
ciste teoreticky staci predat moj komp a este doplatit 7 tisic
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..