Akurát ma napadol dobrý názov pre takú doménu: "koza-alza.com"

Tatiana Nagyová 12:20 Dobrý deň, ako vám môžem pomôcť?
Mne 12:20 Dobrý, prosím Vás len taká technická. Kedy zaznamnáte zaplatenie faktúry? Lebo som ju uhradil pred hodinou, cez iB cez TB na účet Vašej TB a stále mi píše v systéme že je nezaplatená.
Číslo faktúry: 11334596
Variabilný symbol: 11334596
12:21 poznámku som uviedol websupport - alzaexperience.com
Tatiana Nagyová 12:21 zial, platby sa nam sparuju do dvoch dni maximalne, viete nam prosim poslat potvrdenie o uhrade?
Mne 12:21 jasne, moemntík
Tatiana Nagyová 12:22 vdaka
Mne 12:24 [censored]
12:25 [censored] a takto, ak chcete
Tatiana Nagyová 12:26 vdaka momentik preverim danu platbu
Mne 12:22 ďakujem![]()
Tatiana Nagyová 12:30 domenu som vam obratom registrovala, plne funkcna bude do 24h
Mne 12:25 Ďakujem, ste poklad. Nech sa Vám darí! :-*
Dobrý deň pán [censored],
Vážime si Vášho prístupu a lojality k našej spoločnosti, zároveň i férový prístup v rámci príprav Vášho projektu www.alzaexperience.com.
Všetky poznávacie grafické prvky spoločnosti, vrátane loga, sú chránené podľa autorského zákona a zákona o ochranných známkach. Texty, výtvarná, fotografická a iné diela, ktoré sa nachádzajú o.i. aj na našich v stránkach v manuály pre média, sú chránené každé zvlášť i vcelku vrátane ich usporiadania bez preukázateľného súhlasu spoločnosti Alza.cz a.s. je výslovne zakázané ich používanie a ďalšie šírenie akýmkoľvek spôsobom.
Vzhľadom na vyššie uvedené a interne stanovené pravidlá používania loga Vám týmto neudeľujeme súhlas s používaním logotypu Alza.cz/Alza.sk a zároveň vyjadrujeme nesúhlas s prevádzkovaním portálu, ktorý by sa mal týkať spoločnosti Alza.cz či Alza.sk.
Ďakujeme za pochopenie a pevne veríme, že nám i napriek nášmu zamietavému stanovisku naďalej zachováte priazeň.
S pozdravom
Andrea Slaná - Alza.sk
country manager SR