No, v mnoha smeroch musím s uplinkom súhlasiť. Problémy preblikávajúcich textúr v niektorých hrách sú kameňom úrazu všetkých AMD modelov. Na druhej strane pre obranu AMD, "driver has stopped working" a hlášky podobného typu si človek užije len v prípade, že má kartu na vyššom OC. Hovorím z vlastnej skúsenosti, ovládače ani GPU samotné v radách 7xxx už necrashuje a nepadá, pokiaľ nie je defaultný takt karty tlačený smerom nahor.
Jednoducho, ak sa človek bojí chybových hlášok u AMD, neodporúča sa mu kartu taktovať. Pri vyššom OC som chytal tieto hlášky aj ja, ale zväčša v benchmarkoch ...
Treba však AMD pochváliť za ich prísľub a zároveň dôvod odloženia rady 8xxx. AMD sa zaviazalo a priznalo si chybu, že ich ovladače nie su odladené zďaleka tak, ako by mali byť. A teda celý tento rok by mal byť v podstatnej časti venovaných dolaďovaniu driverov pre radu 7xxx ... až po launch rady 8xxx. Kupoval som kartu v januári tohto roku (R7970) a môžem potvrdiť že sa chalani u AMD snažia, skok výkonu z ovladačov 12.11 na 13.X bol celkom solídny

(v niektorých prípadoch). Kúpu neľutujem, len ma mrzí, že mám locknutú V, ale volt mód to istí

....
imho, keby sa rozhodujem znova, pre svoj vlastný kľud a dobrý pocit s featuriek ako CUDA, Physx, Power limit hack +150% a rôzne modifikácie biosu pre radu GTX6XX, by som šiel do Nvidie. Považujem za potrebné podotknúť, že som s R7970@GHZ spokojný