Alza.sk
Re: Alza.sk
Ako píšem, tých 25 eur je okay. Len fakt potrebujem helfnúť s tým názvom. Ja by som hneď z fleku kúpil antialza.com .sk, ale nechcem aby sme potom vraveli že: "mohlo byť" etc.
Akurát ma napadol dobrý názov pre takú doménu: "koza-alza.com"
Akurát ma napadol dobrý názov pre takú doménu: "koza-alza.com"
CPU: Intel Core i7 2600K Golden Sample @ stock clock/undervolted MB: Gigabyte Z77X-UP7 RAM: Corsair XMS3 1600 MHz 4 x 4 GB VGA: ASUS GTX680-DC2-2GD5-V2 SSD: 2 x Intel 520 240 GB @ i400 @ raid0 stripe 32 kB cluster 128 kB HDD: SG ST3000DM [3TB], WD2001FASS [2TB] + kopa externých 1 a 2 TB PSU: Corsair HX 850W SOUND: Creative X-Fi Titanium HD COOLiNG:Noctua NH-D14 @ 2x U.L.N.A. + 1 x Noctua 120mm @ L.N.A. + 4 x Fractal 120-140mm @ stock speed MB controlled [@ silent mode] SPEAKERS: Logicrap Z-5500 OS: Windows 7 x64 Professional [genuine] CASE: Fractal XL Black Pearl USB 2.0 version LCD: primary: HP LP2475w [katódový] + secondary: HP ZR224w [LEDkový :(] KB: Microsoft Natural 4000 MOUSE: Death Adder first version black GAMEPAD: X-Box 360 GamePad Wired
Neni zlý nápad, a čo tak "zlepsitalzu.sk"? Btw. aj od ostatných by bodli nápady
CPU: Intel Core i7 2600K Golden Sample @ stock clock/undervolted MB: Gigabyte Z77X-UP7 RAM: Corsair XMS3 1600 MHz 4 x 4 GB VGA: ASUS GTX680-DC2-2GD5-V2 SSD: 2 x Intel 520 240 GB @ i400 @ raid0 stripe 32 kB cluster 128 kB HDD: SG ST3000DM [3TB], WD2001FASS [2TB] + kopa externých 1 a 2 TB PSU: Corsair HX 850W SOUND: Creative X-Fi Titanium HD COOLiNG:Noctua NH-D14 @ 2x U.L.N.A. + 1 x Noctua 120mm @ L.N.A. + 4 x Fractal 120-140mm @ stock speed MB controlled [@ silent mode] SPEAKERS: Logicrap Z-5500 OS: Windows 7 x64 Professional [genuine] CASE: Fractal XL Black Pearl USB 2.0 version LCD: primary: HP LP2475w [katódový] + secondary: HP ZR224w [LEDkový :(] KB: Microsoft Natural 4000 MOUSE: Death Adder first version black GAMEPAD: X-Box 360 GamePad Wired
chcemelepsiualzu.sk kelu, alebo "zlepsite-alza.sk"
Čo tak alzaskusenosti.sk? alebo aby sme boli in "alzaexperience.com"? alebo "alzaxp.com" ?
Čo tak alzaskusenosti.sk? alebo aby sme boli in "alzaexperience.com"? alebo "alzaxp.com" ?
Kamos odtial teraz bral notas lenovo a dosiel s vadnou grafikou. Spatky na rma, vratenie penazi alebo vyber ineho tovaru. Priplatil si zobral MSIcko a zatial slape poho.
Co sa mna osobne tyka musim povedat ze vzdy mi reklamacku zobrali. Takze
//abych ale hodil tiez niaku spinu nanich
z rma dosky asus crosshair IV formula mi doska prisla sice druha ale zabrblana od teplovodivej pasty na chladicoch bridgov
Co sa mna osobne tyka musim povedat ze vzdy mi reklamacku zobrali. Takze
//abych ale hodil tiez niaku spinu nanich
z rma dosky asus crosshair IV formula mi doska prisla sice druha ale zabrblana od teplovodivej pasty na chladicoch bridgov
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nazov by nemal byt moc agresivny, aby zas nebol problem z osocovania. Podla mna to alzaskusenosti alebo alzaexperience by bolo super , domena ci SK alebo com je to jedno
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Vaša objednávka bola úspešne odoslaná
Ďakujeme za vašu objednávku
Dúfame, že budete s našimi službami spokojní.
na alzaexperience.com
ak chcete, spravím design, len budem potrebovať niekoho kto tomu dorobí html/css/poprípade nejaké js/jquery/html5 featurky a mohli by sme runnovať na drupale, wordpresse, alebo textpatterne a teda nejaké to spojazdnenie mysql db. To by som nechal na niekom. Ak nie, tak tam hodím nejakú defaultnú šablónu a časom spravím niečo pekné, len logo urobím.
/update 1.: zaplatené, čakám na aktiváciu domény, tak potom niekto kto má trochu času a skúsenosti s txp, wp, drupalom, etc. tak sa ozvite, ak nie, tak to rozbehám zajtra sám nejako.
/update 2.: zobral som "len" 250 MB miesta na začiatok, nechcel som presiahnuť moc 30 eur s DPH [vyšlo to na nejakých 30, a nejaké centy]. Keď sa to rozbehne, vrazím do toho čo bude treba.
/update 3.: išlo to nejako pomaly, tak som to trochu poponahlil:
Ďakujeme za vašu objednávku
Dúfame, že budete s našimi službami spokojní.
na alzaexperience.com
ak chcete, spravím design, len budem potrebovať niekoho kto tomu dorobí html/css/poprípade nejaké js/jquery/html5 featurky a mohli by sme runnovať na drupale, wordpresse, alebo textpatterne a teda nejaké to spojazdnenie mysql db. To by som nechal na niekom. Ak nie, tak tam hodím nejakú defaultnú šablónu a časom spravím niečo pekné, len logo urobím.
/update 1.: zaplatené, čakám na aktiváciu domény, tak potom niekto kto má trochu času a skúsenosti s txp, wp, drupalom, etc. tak sa ozvite, ak nie, tak to rozbehám zajtra sám nejako.
/update 2.: zobral som "len" 250 MB miesta na začiatok, nechcel som presiahnuť moc 30 eur s DPH [vyšlo to na nejakých 30, a nejaké centy]. Keď sa to rozbehne, vrazím do toho čo bude treba.
/update 3.: išlo to nejako pomaly, tak som to trochu poponahlil:
Tatiana Nagyová 12:20 Dobrý deň, ako vám môžem pomôcť?
Mne 12:20 Dobrý, prosím Vás len taká technická. Kedy zaznamnáte zaplatenie faktúry? Lebo som ju uhradil pred hodinou, cez iB cez TB na účet Vašej TB a stále mi píše v systéme že je nezaplatená.
Číslo faktúry: 11334596
Variabilný symbol: 11334596
12:21 poznámku som uviedol websupport - alzaexperience.com
Tatiana Nagyová 12:21 zial, platby sa nam sparuju do dvoch dni maximalne, viete nam prosim poslat potvrdenie o uhrade?
Mne 12:21 jasne, moemntík
Tatiana Nagyová 12:22 vdaka
Mne 12:24 [censored]
12:25 [censored] a takto, ak chcete
Tatiana Nagyová 12:26 vdaka momentik preverim danu platbu
Mne 12:22 ďakujem
Tatiana Nagyová 12:30 domenu som vam obratom registrovala, plne funkcna bude do 24h
Mne 12:25 Ďakujem, ste poklad. Nech sa Vám darí! :-*
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
uplink teraz neviem, ci to robis z nervov alebo sa snazis nieco zlepsit u nich. Dufam, ze to druhe, i ked neviem, ci to k niecomu povedie.
Spoiler: ukázať
oboje.
http://www.alzaexperience.com/
up and running. Niekto kto by mi helfol s webom?
Takže sa nakoniec nič nebude konať. Alza.sk preukázala svoj [ako by asi aj každá firma] strach z názoru ľudu a projekt zatrhla, takže ak, tak jedine na treťostupňovej doméne, bez identity. Aj tak sa čudujem že im nie je hanba. Každopádne včera a dnes som bol v alze a nestihol som vedúceho, ale zajtra ho snáď stihnem, ak tam bude. Mám na reklamačke 4 veci, čo mi alza servis 2-4x vrátil s tým že chyba sa neprejavila a mám z iných profi servisov originál od výrobcu závery aké chyby sa na daných produktoch nachádzajú, tak sa s ním trošku "porozprávam"...
http://www.alzaexperience.com/
up and running. Niekto kto by mi helfol s webom?
Takže sa nakoniec nič nebude konať. Alza.sk preukázala svoj [ako by asi aj každá firma] strach z názoru ľudu a projekt zatrhla, takže ak, tak jedine na treťostupňovej doméne, bez identity. Aj tak sa čudujem že im nie je hanba. Každopádne včera a dnes som bol v alze a nestihol som vedúceho, ale zajtra ho snáď stihnem, ak tam bude. Mám na reklamačke 4 veci, čo mi alza servis 2-4x vrátil s tým že chyba sa neprejavila a mám z iných profi servisov originál od výrobcu závery aké chyby sa na daných produktoch nachádzajú, tak sa s ním trošku "porozprávam"...
Dobrý deň pán [censored],
Vážime si Vášho prístupu a lojality k našej spoločnosti, zároveň i férový prístup v rámci príprav Vášho projektu www.alzaexperience.com.
Všetky poznávacie grafické prvky spoločnosti, vrátane loga, sú chránené podľa autorského zákona a zákona o ochranných známkach. Texty, výtvarná, fotografická a iné diela, ktoré sa nachádzajú o.i. aj na našich v stránkach v manuály pre média, sú chránené každé zvlášť i vcelku vrátane ich usporiadania bez preukázateľného súhlasu spoločnosti Alza.cz a.s. je výslovne zakázané ich používanie a ďalšie šírenie akýmkoľvek spôsobom.
Vzhľadom na vyššie uvedené a interne stanovené pravidlá používania loga Vám týmto neudeľujeme súhlas s používaním logotypu Alza.cz/Alza.sk a zároveň vyjadrujeme nesúhlas s prevádzkovaním portálu, ktorý by sa mal týkať spoločnosti Alza.cz či Alza.sk.
Ďakujeme za pochopenie a pevne veríme, že nám i napriek nášmu zamietavému stanovisku naďalej zachováte priazeň.
S pozdravom
Andrea Slaná - Alza.sk
country manager SR
No dá sa, len by sa potom musela facebook skupina prevádzkovať cez proxáč, aby sa nedal podľa iSP zistiť o koho ide, ale tak iSP to asi aj tak vytrúbi. Z de-jure hľadiska je to celkom náročné, z defacto by som sa na nich mohol vysrať, spraviť iné logo a prevádzkovať si alzaexperience.com a kým by sa na niečo reálne zmohli, tak by bol web dávno v plnom prúde.
Ináč nechcel som to písať tak na rovinu, ale sú to riadne "treťoríšové" praktiky zo strany alza.sk. Každá solídna firma by povolila blog, či názorovú kampaň o svojej firme, však o tom je konkurencia a zdravý svet. Nie, oni to zatrhnú. Nikto sa nesmie dozvedieť ako to v skutočnosti je, nových ľudí je stále dosť a my budeme expandovať až kým nebudeme monopol. Škoda no.
Ináč nechcel som to písať tak na rovinu, ale sú to riadne "treťoríšové" praktiky zo strany alza.sk. Každá solídna firma by povolila blog, či názorovú kampaň o svojej firme, však o tom je konkurencia a zdravý svet. Nie, oni to zatrhnú. Nikto sa nesmie dozvedieť ako to v skutočnosti je, nových ľudí je stále dosť a my budeme expandovať až kým nebudeme monopol. Škoda no.
Nakupujem v alze pravidelne, doteraz som nemal problémy. Na jeden nemenovaný dotaz zareagovali takmer hneď a vyriešili k spokojnosti. Pri mojom prísnom hodnotení a občasnom nákupe za posledné tri roky by som im dal hodnotenie 95%. Spokojnosť a navyše centrála nie je moc od ruky, skôr v dobre lokalizovanej časti mesta a ani s MHD nie je problém, takže je to OK.
Projekty za lepšiu alzu by bolo fajn, každý obchodník by si mal však negatíva vziať k srdcu a snažiť sa polešiť sa. Alza by mohla mať aj lepšie ceny, v hľadaní na heureka.sk sú väčšinou v strede, alebo na konci, vtedy logicky nekupujem z alzy.
Projekty za lepšiu alzu by bolo fajn, každý obchodník by si mal však negatíva vziať k srdcu a snažiť sa polešiť sa. Alza by mohla mať aj lepšie ceny, v hľadaní na heureka.sk sú väčšinou v strede, alebo na konci, vtedy logicky nekupujem z alzy.
.... len aby ste si na seba nenasili niaku pravnu habaduru