Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
poznam minimalne 2 SRT8 na LPG a jazdia super
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
predpokladam, ze quicky chce nejaku sialenost, ktoru o pol roka aj lahko preda. Co tak nejake Camaro, Mustang, ... ?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Viete mi prosim poradit s nejakou autokamerou? Cenova relacia +-50€. Kludne aj z ebayu, to je jedno...
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
popravde ma to vobec nebavi riesit furt s tymi autami uz by som chcel nieco co by splnilo vsetko a neriesil by som to.
vlastne to splnal commander,to lutujem,ze som vymenil za subaru, to bola chyba,chvilku mi drblo ,ze potrebujem "ultra vikendovku"...
v kazdom pripade pojde lpg - nasledne co chcem je pohodlie,vykonova rezerva,decentny netuctovy vzhlad...
uprimne,keby mam kupcu na subaru a nie vymenu,tak by som si kupil maserati quattroporte 2004-05 to je moj sen
mal by som ist pondelok ten range dat skontrolovat a ked tak ho vziat, neviem preco ale vobec nemam taky pocit,ze wau super tesim sa na nove auto,proste neviem,rozpacite pocity mam ,ze zas riesit auto,ale potrebujem nieco na normalne vozenie uz mi vadi 3palcovy vyfuk
vlastne to splnal commander,to lutujem,ze som vymenil za subaru, to bola chyba,chvilku mi drblo ,ze potrebujem "ultra vikendovku"...
v kazdom pripade pojde lpg - nasledne co chcem je pohodlie,vykonova rezerva,decentny netuctovy vzhlad...
uprimne,keby mam kupcu na subaru a nie vymenu,tak by som si kupil maserati quattroporte 2004-05 to je moj sen
mal by som ist pondelok ten range dat skontrolovat a ked tak ho vziat, neviem preco ale vobec nemam taky pocit,ze wau super tesim sa na nove auto,proste neviem,rozpacite pocity mam ,ze zas riesit auto,ale potrebujem nieco na normalne vozenie uz mi vadi 3palcovy vyfuk
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
vymen vyfuk a daj tam lpg
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
sory dalsich 3tis eur sa mi do toho naozaj davat nechce,nikto to neodceni ani teraz nie este potom
tak preco sakra nepockas, nepredsa subaru a nekupis si to co naozaj chces?:)
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Otazocka, ked ma policajti chytia a zistia, ze mam na aute iny rozmer diskov ako v tp tak mi zoberu papiere plus je tam nejaka pokuta ? Papiere mi vratia ak tam dam nas5 disku totozne s udajmi v tp ?
s pokutou neviem ako, ale ked ti zoberu tp, tak ides na stk a potom k policajtom pre papiere. Myslim, ze ti mozu aj zakazat dalsiu jazdu, ak by chceli byt penisy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Keby neni ta pokuta, tak by som to neriesil, papiere nech mi zoberu, prezujem nas5 a neni problem
Papek ty mas tie disky totozne s udajmi v tp ?
Papek ty mas tie disky totozne s udajmi v tp ?
-
- Pokročilý používateľ
hawk jednoducho preto ,ze teraz mi auto stoji 5dni z tyzdna nevyuzite takze cakat na to kym niekto pride co vie odcenit upravy a peniaze nahadzane v subaru, je otazka universa:)
zakladne sti mozno kupit mozno uz okolo 14-15tis preinvestovanych dalsich 17tis ... takze tolko k tomu no
zakladne sti mozno kupit mozno uz okolo 14-15tis preinvestovanych dalsich 17tis ... takze tolko k tomu no
na tvojom mieste by som to nejakú dobu ešte vydržal A pockal(to že máš divný pocit ohľadom rangu dosť napovedá) a kúpiť maserati
otázne či by ťa aj to po pol roku neomrzelo ;-)
otázne či by ťa aj to po pol roku neomrzelo ;-)
-
- Pokročilý používateľ
v podstate ma neomrzelo ani subaru ,len momentalne nesplna poziadavky, ktore od auta chcem
tak idem tam so svojim mechanikom ,auto mi cele prezrie aj na zdvihaku, hlavne podvozok... a on mi uprimne vzdy povie ,ze co .) ked mi povie,ze to je hlupost ist do toho ,tak do toho nepojdem ked mi povie,ze je v super stave,tak blby pocit mozno vystrieda dobry pocit
tak idem tam so svojim mechanikom ,auto mi cele prezrie aj na zdvihaku, hlavne podvozok... a on mi uprimne vzdy povie ,ze co .) ked mi povie,ze to je hlupost ist do toho ,tak do toho nepojdem ked mi povie,ze je v super stave,tak blby pocit mozno vystrieda dobry pocit
tie aktualne alebo tie o 2 tyzdne neskor?quicky napísal:len momentalne nesplna poziadavky, ktore od auta chcem
-
- Pokročilý používateľ
tie ktore mi ty poradis .