Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
Chris, ja som ratal sumu iba na exterier, ak by som bral komplet auto, samozrejme je to vyssia suma.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
pre bezneho uzivatela v pohode staci sada do 100eur!povedzme,ze s tym spravis 80percentny vysledok.
za kazde percento navrch zaplatis nepomerne vela k vysledku ,takze by som povedal,ze pre bezneho uzivatela bezpredmetne.
keby si chcel byt uz uchyl tak kupujes tiez kotuce na lestenie atd.. ale zbytocne si myslim.
mna to vyslo vsetko okolo 130eur.
vratane asi 4 handriciek,2x na kozenny interier a pod. nepoznam ceny dnes ale stale mam vo vsetkom okolo Polky. ak by to chcel niekto take kvalitnejsie a nie hned za take peniaze a chce vidiet "vysledok" , mozem svoj zostatok aj ja odpredat nakolko to uz nepouzivam z dovodu nedostatku casu
za kazde percento navrch zaplatis nepomerne vela k vysledku ,takze by som povedal,ze pre bezneho uzivatela bezpredmetne.
keby si chcel byt uz uchyl tak kupujes tiez kotuce na lestenie atd.. ale zbytocne si myslim.
mna to vyslo vsetko okolo 130eur.
vratane asi 4 handriciek,2x na kozenny interier a pod. nepoznam ceny dnes ale stale mam vo vsetkom okolo Polky. ak by to chcel niekto take kvalitnejsie a nie hned za take peniaze a chce vidiet "vysledok" , mozem svoj zostatok aj ja odpredat nakolko to uz nepouzivam z dovodu nedostatku casu
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
otazka: cim z metalickej farby odstranit stopy od dveri inych aut? niesu to skrabance, ale farba z tych druhych aut kvazi nalepena na laku
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
brusna pasta
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
nahodil som shell 100oktv... hned po nastartovani som citil to zlepsenie, hlavne kultivovanost motora a uz ziadne detonacie do vyfuku,proste super... no evidentne na vyber nemam,ale cena 1.74e ma dojala za 60e spravit 200km je naozaj luxus
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Kym sa smejes tak je dobre
-
- Pokročilý používateľ
poznas ten pocit, ked si zufaly a zacnes sa smiat? tak toto je ono
Ides to dat niekomu pozret, ci radsej j*bat na to? Ktovie v akom stave budu ventily, ked si vedel takto od stola rozlisit detonacie. Bezne si to motor vie dorovnat, ak ma knock sensor, ale samozrejme len do urcitej miery. Ak je vyladeny pre stovku, tak je mozne, ze to nevedel uplne potlacit. Pamatam si starsie motory od Audi, ktore boli stavane na 98. Isli sice na 95, ale mali znizeny vykon, akurat im to neskodilo. Ktovie ako je to u teba.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
do konskej <> aj s policajtami, tak ja dojdem na 7 na kopciansku, vyplnene tlacivo dopredu nachystane, zoberem cislo, spravim prehliadku, a typek pri okne ze "to mate zlu ziadost" vobec som sa nepytal asi dvoch fizlov ze ci to mam dobru ziadost predtym, vobec... aspon jedno male plus u mna maju, ze ma potom nenechali znovu cakat v rade
Ako dlho si cakal? Uz sa nejaky mesiac odhodlavam na vymenu TP a brutalne sa mi tam nechce ist.
- landrower
- Pokročilý používateľ
cca 2.5-3 h (50 ludi predo mnou a to som dosiel este pol hodku pred otvaracimi hodinami)
No super. Dufam, ze aspon tlaciva sa daju vyzdvihnut mimo poradovnika, to by som tam skocil rovno z roboty, vypytal spravne tlacivo a na druhy den doklusal odstat rad.
-
- Pokročilý používateľ
ide o sklon piestov a pod, neni to take jednoduche ,ze nalejes hocico a ide to ... pri takychto vykonoch sa upravuju aj podobne veci a hocijaky jednostupnovy sklon moze narobit neplechu,v kazdom pripade teraz to ide hladusko ako detska ritka
sklon piestov
zeby si myslel natocenia vackovej hriadele? (nieco ako VTC u Hondy)